MErhaba Abilerim,arkadaslarım bu aralar cok canım sıkılıyor ne yapabilirim ders calıs falan demeyin =)) bide bayram paramla ne alabilirim sizce??200-250 civarı olucak??
MErhaba Abilerim,arkadaslarım bu aralar cok canım sıkılıyor ne yapabilirim ders calıs falan demeyin =)) bide bayram paramla ne alabilirim sizce??200-250 civarı olucak??
Anlaşıldı Bartu, biz bu forumda seni teselli etmekle uğraşıp duracağız Tamam sorun değil, burada senin abilerin ve az sayıda da olsa ablaların var. Dertlerinle seve seve uğraşırız. Ama açtığın konunun moto sohbetle ilgisi var mı? Yanlış bölüme açtın konuyu.
valla k.bakma abi kafam dalgın değiştirilebiliyorsa değiştiriyim hemen??bu arada isim NEydi senin
Al bak, buzlu badem, Cem Yılmaz usulü takılırsın, emin olki çok eğlenirsin ..
GKN MOTORS
Bu kadar sert cıkıcak ne vardı ?? dalga gecmene ne gerek var abi anlıyamadım sence biraz saygısızlık olmadımı?
Sana burada kızan yok, alınma Bence GKN güzel bir espri yapmış.
Konu Dışı bölümüne açmalıydın. Neyse yenisin, zamanla alışırsın foruma. Bazen biz de bu tür yanlışlıklar yapıyoruz.
İsmim Levent.
Bana pek şaka gibi gelmedi Levent abi ufak bi hata yüzünden bu kadar agır eleştiri ne ya?? hatada olsa tamam..Saygım var bişey demiyorum
Burada bir topluluk içindesin, okulda olduğu gibi. Bir konu açtığında veya herhangi bir bölüme birşeyler karaladığında, gelebilecek olumsuz tepkilere de hazırlıklı olmalısın.
GKN abin belki kafa bulmuş, olabilir, buna da gülmesini ve gerekirse aynı şekilde cevap vermesini öğreneceksin zamanla. Alınganlık, ardından küslüğü getirir. Sen de onu ti'ye al noolmuş.
Osbourne
Ben ne yapmaya çalışıyorum, anladın mı?
Oyunbozanlık denir buna şimdi
(neyse, değiştirmişsin)
Ben İzmirde olsaydım bi Kordon yapardım harika bir memleket ya.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Ooff of, neyse secretplay, herkes o mesajın üstünde duracak, anlaşıldı.
Ben de küsme diyorum zaten
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Hani derler ya, lazım olduğunda ortalıkta polis bulunmaz, olay olup bittikten sonra gelir diye...
Şimdi de ortalıkta mod yok hiç, en azından bu konu silinmeliydi çocuk son birkaç mesajı okumadan.
Kurtaramayız da zaten. 14 yaşında bir çocuğa bunları yapmak iyi olmadı. Ben buna üzüldüm.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)