Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

CoooK Canım Sıkılıyor!!!

REKLAM ALANI

Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evett artık erkeklerde makyaj yapar olmuş , metroseksüelliğin cılkını çıkarmışlar

yada otur ders calısıyorum diye pcde chat yap

yağmuru izle , karanlığa küfret vs vs

Bikere moped den düşmüştüm gözüm morarmıştı fondoten fln halletmiştim

şimdi ben metromuyum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Asya Motor 150T
    ben kimseye motor alıcam demedim ki:S ne alabilirim dedim keske sizin yaslarınızda olsaydımda cevap verseydim

ufuktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    baymamak lazım ....

chopper_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 150
    abi bune ya hani sitenin belleğini düşünen adamlar her konu açtığımızda zırt pırt konu açılıyor saçma sapan konu açılıyor diye üstümüze gelip bizi boğanlar bak kardeşim burasaı motosiklet net FORUM adındanda anlaşıldığı gibi motosiklet le ilgili olan herşey burda konuşuluyor şimdi ankaralı erzincanlı tokatlı muşlu istanbullu izmirli işini güvünü bırakıp senlemi uğraşsın kusura bakma ama gereksiz hemde onun dahada ötesinde bi konu açmışsın sorada insanlara saygısız deyip saygısızlık yapmışsın yemin ediyorum sen değilde başka birisi böle bi konu açsa şimdi neler yapıyorlardı buzlu bademde çok yerinde olmuş

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Millet deliye yani zır deliye hasret biz ise akıllı olmasada olur normal olsun hasretiz

Motosikleti
    Asya Motor 150T
    harbiden kimseye güven yok ve herkesi iyi tanımak gerekiyor MT'de Bunu ögrendim !! LAnet olsun buraya üye oldugum güne

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 ----------

üyelik nasıl siliniyor bilmiyorum modlar adminler banlayın beni!

Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Bartu35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harbiden kimseye güven yok ve herkesi iyi tanımak gerekiyor MT'de Bunu ögrendim !! LAnet olsun buraya üye oldugum güne
    iyide arkadaşım o zaman istek üzerine üyeliğini iptal ettir.

Konuya gelince sen nasıl ki canın sıkılınca konu açabiliyosan burda da herkes açtığın konuya istediği yorumu yapabilir.

Bu forumda şuan itibariyle 71.575 üye var esas her canı sıkılan senin gibi konu açarsa ben bu foruma üye olduğum güne lanet ederim burda amaç bilgi paylaşımıdır lütfen sözlerine dikkat et.

Motosikleti
    Kawasaki Zx10R

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 ----------

saçma sapan konularla insanların zamanını çal sonra kimseye güven yok edebiyatı yap ... şimdi sana çocuk diyolar ya ben ona uyuz oluyorum ( ben senin yaşında inşaatta çalıştığım için sıkılmaya pek vaktim yoktu o yüzden beni anla deme sakın.. ) herşeyi biliyorsunuz yaşamadığınız şey yok ... saçmaladığın zaman diğer iyi niyetli insanlardan çocuk muamelesi görüyorsun , kız arkadaş gezdirmeye gelecek planları yapmaya gelince bilmediğin şey yok ( seni çok sevsemde haksızsın bartucum ) insanları baydın sonrada lanet manet promosyonlarına sığınıyorsun .... özür dile herkesten !!!!!!

Motosikleti
    BuKart
    Çık, gez, yürü yiyorsa donuna arı sok olmazsa git yüz hasta ol vs vs türlü şeyler yapılabilir.
    [B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
    [/B]

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6

Dur yau sen de hemen ne banlanması ..
    Birşeyi kayda değer bulmayıp onu günden yapanları kafana takarsan... ama konu yanlış yerde ...

Hem arkadaşlar doğru söylüyor 71575 kişi aynı anda canı sıkılıp konu açarsa daha kötüsünü düşün Türkiyedeki üye olmayan 59928425 kişi aynı anda üye olup canı sıkılırsa

Motosikleti
    Asya Motor 150T
    Ufuk abi kusura bakma okadar laf yedim özür dileyemem banlanırsamda banlanıyım yemedigim laf kalmadı Dalga konusu olduk iyice acmaz olaydım o konuyu

Motosikleti
    yakın zamanda xx blackbird
    O yaşlar öyledir..herşeyden sıkılırsın tam ergenlik çağındasın,meraklısın gayet normal Normal karşılarım,Sıkıntıya bire bir film seyretmek,gezmek,tv'ye bakmak,gazete kitap okumak,hayal kurmak iyi gelir bak bir dene söylediklerimi ne dert ne tasa sıkıntı v.s v.s hiç bir şeyin kalmaz

Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    Ufuk abi kusura bakma okadar laf yedim özür dileyemem banlanırsamda banlanıyım yemedigim laf kalmadı Dalga konusu olduk iyice acmaz olaydım o konuyu

sen resmen '' bana laf yedirin '' konusu açarsan insanlar sana lafı yedirir !!!!!! buda sana bir ders olsun .... ben sana özür dile diyorum , banlanıp banlanmayacağın beni bağlamaz !!!

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geyik.com
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    e madem pişmansın açtığına bi daha böle bişey yapmazsın olur biter konuda kitlenir yarında herkes unutur olanları

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam banlanmak çözüm değil yarın öbürgün motorunda problem olur cevabını burda bulabilirsin onun için fazla güven olmuyor ne yazıkki sanal dünya sen güvendiğin sevdiğin içni buraya böyle topic açtın ama besle kargayı oysun gözünü hesabı olmuş en iyisi sen işine yarar konuları aç gerisine karışma işin görülüyorsa gerisi seni bağlamasın bence

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler