22 de ninja, ama ya sonrası??
Reklamlar
-
Arkadaşlar motorsiklet hevesim 2 yıl önce başladı..
ilk düşüncem scooter almaktı ancak düşük cc li yarış tipi motorların ucuz olduğunu görünce cbr 125 ile başladım. 1 yılın ardında ninja 250 ye geçtim.
BUndan sonra ne yapacaksın derseniz muamma.. eğer şansım olursa r6 yada cbr 600 düşünüyorum.. ama nereye kadar???
Biliyorum ki altımda bu motorlar olduğu sürece kendime hakim olamam..
kim nederse desin bu motorlar tehlikeli.. kim bilir belkide onları bu kadar cazip kılan bu tehlidedir...
Uzun lafın kısası bir aile kurduğum gün tarzımı değiştirip choppera geçiş yapacağım... ama bana en cazip gelen motor hep racing olacak..
sizin kafanızdada böyle planlarınız varmı??
Chopper size daha mı güvenli geliyor?
Ayrıca kullandığınız motor tarzını tercih sebeplerinide eklerseniz sevinirim...
nede cruıser ya da neden maxi scooter???
TEŞEKKÜRLER..
Reklamlar
-
buda sorumu ninja 250 den sonra çekiceksin zx6r ını yada 10r ını sonra tadını cıkarıcaksın
-
racingden sonra choper değilde, enduraya geçerim (evlenirsem tabi)
-
hell_rideRR adlı üyeden alıntı
buda sorumu ninja 250 den sonra çekiceksin zx6r ını yada 10r ını sonra tadını cıkarıcaksın
honda beat almayı hayal ederken kendimi cbr 125 üstünde buldum şimdide ninja 250, ama sonrasını kestiremiyorum..
hayat beni gerçekten şaşırtıyor.. bütün motorlarımı kendi paramla aldım kimseden tek kuruş almadım.. hala öğrenciyim.. ama bundan sonrası için hayat kaygısında motoruma yer kalırmı bilmiyorum ama zxr 6 ulaşacağım son nokta olur.. 4 silindirli bi makina kısmet olursa..
bu yolu tamamladım sayarım kendimi..
-
ben tavsiye ederim seni üzmez ve diger 600lük kategorisindeki rakiplerinden 1 adım önde olursun zaten racing kullanıyosun seviyosun demektir mutlaka büyültmeyi düşünüceksin
-
ferhat uçank adlı üyeden alıntı
Ayrıca kullandığınız motor tarzını tercih sebeplerinide eklerseniz sevinirim...
nede cruıser ya da neden maxi scooter???
TEŞEKKÜRLER..
Neden chopper sorusuna vereceğim somut bir cevabım var..
Gidon tutuş tarzı ve ayaklarımı öne uzatabilmem..
Haa rüyamda 3. kez racinge biniyordum dün gece orası ayrı
Şaka bir yana cruiser harici motosikletlerin hepsi bir şekilde evrilmiş makineler..
Dünyanın ilk motosikletinin cruiser tipi olduğunu söylememe gerenk yok sanırım..
-
chopper mı kesinlikle.son motorum rs 125 olacak
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
Chopper yada dıyerlerı hıc fark etmez hepsının de kaza
olasılıgı asagı yukarı aynı
motosıkletten ya vaz gec yada onla devam et
KIMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERISI HIKAYE
YOLLARDA BIR YERLERDE KARSILASMAK UZRE :cat:
-
yildiz_27 adlı üyeden alıntı
Chopper yada dıyerlerı hıc fark etmez hepsının de kaza
olasılıgı asagı yukarı aynı
motosıkletten ya vaz gec yada onla devam et
motorsiklet benim için bi tercih değildiki vazgeçeyim...
bu TUTKU hayatımın sonuna kadar devam edecek ya da hayatım bu tutkuyla sona erecek...
-
KIMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERISI HIKAYE
YOLLARDA BIR YERLERDE KARSILASMAK UZRE :cat:
-
wallaha ilk zamanlardaki hevesim 600f ile kaza yapınca ss veya buyuk cc li makinalardan korku salmıştı scooter ile tekrar yola koyulmuştum italyandan cin e kadar tum scoterlar bindim sonra artık ne racing e binderim ss filan yok dedim ve öylede oldu arada sırada arkadaşların makinaları ile bir tur atıyorum artık 250 cc lik şehir ici motoru hyosung 250 comet naked ve bandit s gibi naked turevi makinalar kullanıyorum emin olki motor üzerinde eğilmekten se dimdik ruzgarı her yerden hissetmenin verdiği mutluluk ayrı oluyor eminimki evlenince de Vstrom alıp 3 lü çanta setini takıp gaz açmak mantıklı geliyor yada 500 cc lik guzel bir scooter en kötü ihtimal
-
benim hep hayalim yada merdivenim. cbf150 - ninja 250r - cbr 600rr evlenince varadero veya 1200rs.
bu arada hem öğrenci olup hem 250r ye biniyorsun vala tebrik ederim. öğrenciyken birikim yapılmıyor birikimler eriyor resmen
at avrat silah
motor sefgili telefon :bounce:
-
chooper güvenli, racing tehlikeli diye bir şey yok bence. Bizim trafik canavarları tarz ayrımı yapmıyor çünkü :D madem ki racing lerden hoşlanıyorsun, motosikletini büyütmek istiyorsan hangisi markayı beğeniyorsan ondan al. sonuçta gaz kolu senin elinde olacak yol durumuna göre uygun gaz ile gidersen hiç bir şey olmaz her şey senin elinde.
-
EFSANE98_1 adlı üyeden alıntı
benim hep hayalim yada merdivenim. cbf150 - ninja 250r - cbr 600rr evlenince varadero veya 1200rs.
bu arada hem öğrenci olup hem 250r ye biniyorsun vala tebrik ederim. öğrenciyken birikim yapılmıyor birikimler eriyor resmen
liseden beri birebir turizmin içindeyin yazları yurtiçi ve yurtdışı stajlarım oldu.. 8 yıldır her yaz çalıştım.. eğer çalışmasam bana motor alacak kimse yok..
o yüzden tatil kavramını unuttum ama ninjam var çok şükür..
-
ben naked (cruiser) seviyorum. şu anda da naked kullanıyorum (ybr 09) bir sonraki de fz 600 S2 ABS olacak. neden mi? racing ya da chopper a göre daha az yakıyor ve hem uzun yolda hem şehir içinde her ikisinden de rahat bir sürüşü var. tehlikeli olan racing motosiklet değil, limitler ve trafik... bunu unutmadığın sürece racing de tehlikesiz
evlendiğimde de cbf 1000 istiyorum.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
ben naked (cruiser) seviyorum. şu anda da naked kullanıyorum (ybr 09) bir sonraki de fz 600 S2 ABS olacak. neden mi? racing ya da chopper a göre daha az yakıyor ve hem uzun yolda hem şehir içinde her ikisinden de rahat bir sürüşü var. tehlikeli olan racing motosiklet değil, limitler ve trafik... bunu unutmadığın sürece racing de tehlikesiz
evlendiğimde de cbf 1000 istiyorum.
yanlış anlama ama bildiğim kadarıyla cruıser ve naked kavramları farklı...
cruıser, chopper diye de adlandırılar daha çok harley tarzı motorlar..
naked ingilizce çıplak anlamına gelen grenajı olmayan motorları ifade eder..
bunlar cbf 250 mt 03 vb olabilir..
bunu yazmamdaki amaç, bu yazıyı okuyan genç arkadaşların yanlış bişey öğrenmelerini engellemek.. umarım kızmadın dostum
-
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
sanırım sende durumun farkındayım ama ss den vazgeçemem diyenlerdensin..
-
Her yolun sonu ENDURO'dur..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Her yolun sonu
ENDURO'dur..
aslında cross merakım var ,..
orman ortamında atv gezilerim oldu ama cross deneme fırsatım olmadı..
eminim oda zevklidir..
v strom hoşuma gitmiyor değil.. bir gün enduro neden olmasın..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler