Ölüm Anı Kamerada(Gaziantep)
Reklamlar
-
işin içinde cocuklar olursa bu gıbı durumu hayal ettım yorumları okudum ama video yu izlemedim canım yanacak sıkılacağım adam hızlı gıtmiş gitmemiş şöyle böyle ya bırakın bunları ölenlere ALLAH rahmet eylesın ama o yavrular bir ömür boyu annesizler ve annelerını hatırladıklarında bu acı olayı hatırlayacaklar bir motosıkletli gördüklerinde hayalet görmüş gibi olacaklar gece olduğunda karınları acıktığında anne dıyecekler ama yok bu inanılmaz acı ALLAH her şeyi bilendir kımseye boyle acı vermesın
Reklamlar
-
Gaziantep İl Temsilcisi
coq adlı üyeden alıntı
Yahu arkadaslar insaf.
Kadin yaya geçidinden geçiyor.
Bir daha yaziyorum.
Yaya Geçidi.
Bunun ne anlama geldigini bilmiyormusunuz?
Eger bir yolda yaya geçidi varsa, yavaslayacak, gerekirse duracaksiniz.
Yaya yolu geçecek, siz devam edeceksiniz.
Yok motor hizliydi,
yok motor yavasti.
Bunun ne onemi var?
Yaya geçidinde yol hakki yayanindir.
Isigin onemi yoktur.
Yaya,
yesil isikta yola çikmis, ama yolun yarisinda kirmizi yanmis olabilir.
Yaya,
kör olabilir.
Yaya, sakat olabilir.
Yaya,
bu ornekte oldugu gibi çocuklari ile olabilir.
Yaya,
annesinin elinden kurtulup, yola firlamis bir yavru olabilir.
Yaya,
akli dengesi bozuk biri olabilir.
Yaya hersey olabilir.
Ve;
eger yoldaysa, yol hakki onundur.
Kazayı yapan arkadaş yakın arkadaşiın kardeşi motor kawasaki nijja Kazanın oldugu yer tam yaya gecıdının cızgılerının üstü kaldırıma 2 adım var ama yaya gecıdın den sonra burası önemlıyol bitiyor raylı sistem çalişmaları mevcut çok telikeli sıvrı demırler mevcut artı o kadar insanın içinden sadece kadın ve cocukları gecıyor dur geçme demelerıne ragmen komşuları kadın sagına soluna bakmadan geciyor kadını suçladıgımı düşünmeyın lütfen.
Gelelım çarpan arkadaşa kadına vurmazdan önce ayklaşik 300 metre ilerıde motoru kapatmiş ama yavaşladım sonradan demiş suratım 60 diyormuş ama benım tahmınm 70 ile 80 arası çünkü yol surata elverişli ayrıca kesınlıkle motoru kullanan arkadaş kesınlıkle başka bir yere bakıyor abiside öyle diyor yoksa 15 derece motoru yatırsa kurtarırdı vurmazdı..
Şimdi 6 cocuk annesı kadın allah rahmet eylesın diger tarafta gencecık bir insan cezaevınde cıkaracak cok sonuç var tabi birde düşman sahıbı oldular arkadaşin dedigine göre durum kötü RABBİM KİMSENIN BAŞİNA BÖYLE BİR ŞEY VERMESIN amin..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
Aman Aydemir bacanak bunları okuduktan sonra artık daha dikkatli olursun..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Allah rahmet eylesin.
Allah iki tarafın da yakınlarına sabır versin.
Umarım bu olay kan davasına felan dönmez.
Burada o suçlu bu suçsuz tartışması yapmak fayda vermez hiç kimseye.Onun kararını YARGI verecektir.
Kim olursa olsun ölen bir insanın arkasından kötü hitap şekliyle konuşulmaz.Kendisini savunacak veya cevap verecek durumda değildir artık.
Şehir içinde araçların arasında slalom yapam motorcular ve onları alkışlayanlar umarım insan hayatının önemini biraz daha iyi algılarlar.
İnsan hatalarla yaşamamalı, hatalardan ders almalı.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
Yaya geçitlerinde yol hakkı kayıtsız şartsız yayalarından. Zaten bu yüzden yaya geçidi diye bir kavram var. İnsanlar uysa da böyle, uymasa da böyle. Aşırı hız olsa da motor suçlu olmasa da.
Ölene Allah rahmet eylesin. Umarım hiçbirimiz böyle hatalar yapmayız...
-
Keşke her yaya, yaya geçitinden,ışıkların olduğu yerlerden geçse de biz de yaya geçidinin olmadığı yerleri emin bellesek.
Fakat Türkiye'de herşey birbirine karışmış vaziyette. Motorlu taşıtı da kırmızıda geçer,yayası da uygun olmayan yerden geçer.
Liseli gençler bile adeta yolda seni sınıyor "eşek gibi duracak" pozlarında. Keyfi olarak yolda tibet öküzü gibi bekleyenler var afedersiniz.
Ben yayaya dikkat etmek isterken arkamdam hız sınırı aşarak gelen bir dolmuş bana çarpsa yaya o dakika toz olur oradan.
Malesef enteresan bir toplumuz.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
birde sağa dönüşlerde eğer karşıdan karşıya geçen bir yayayla karşılaşırsanız durup yol vermeniz gerekiyor . yaya geçtikten sonra siz geçiyorsunuz . ama ben böyle bisi görmedim simdiye kadar , direk üstünüzden geçebilirler bide küfrederler
-
Her ne olursa olsun hız öldürür.Cidden hız yanlısı olmamak lazım her açıdan zarar..
"Im a cowboy, on a steel horse I ride":wiinkk::wiinkk:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler