ufak defek sorunlar belkide ...
Reklamlar
-
arkadaşlar 2.el kanuni tiger 250 veya zealsun 150-19 almayı düşünüyorum .
Fakat tiger hakkında ; bobini sürekli yanıyor , devir göstergesi bozuluyor , aküsü sürekli boşalıyor , arka dişli sorun çıkartıyor diye duydum kullanan arkadaşlar zealsun ve tigeri karşılatırırsa sevinirim bu ay içinde alacam motor performansı önemli değil hangisi sağlıklı ise benim gözümde o.
Reklamlar
-
KIMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERISI HIKAYE
YOLLARDA BIR YERLERDE KARSILASMAK UZRE :cat:
-
motorun ufak tefekte olsa sorun çıakrmasını hiç sevmem 100 cc çin cup aldım motor sürmeyi öğrendim 5 000 km gibiydi sattım sonra yamaha ybr 125 aldım 2.el 25 000 km çıkarmadığı sorun kalmadı beni motordan soğuttu sattım ve ehliyet zmn ı geldi yanında büyük bi motoruda getirecek inş
-
ikisinide demem ikisindede tamirciden çıkmazsın git ybr veye cbf al elinle iteceğin chopper ın olacağına seni iten japonun olsun
-
Tiger alma çok hantal ve ağır bir motormuş, Cgl 125 e binen arkadaşım kendi Tigerını kötülüyor ve motoru satılık.
-
performansı beni etkilemez tam bir chooper aşığıyım ne yapacağımı bilmiyorum üstelik tiger çok etkiliyor
-
tamam anlasıldı sen tiger alcan
-
gönlüm tigerden yana fakat etrafımda kullanan olmadığı için nsl bir motor bilmiyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler