Sınıf Arkadaslarıma Cok Sinirliyim
Reklamlar
-
işte bu zihniyette insanlar olduğu sürece bi çok insan motora binmeye korkacak.eminim kızdırmak içindir ama şakası bile kötü.onlara dua/beddua artık ne derseniz bi yerden bi şekilde bu motor sevdasının bulaşması.evet ben bir motor bağımlısıyım 6 yıldır ve bu hastalığın pençsinden kurtulmak da istemiyorum.çünkü ALLAH izin verirse bu yaz kıpkırmızı bir 600RR alıyorum...
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
Reklamlar
-
Salla abicim sen bi mekanda kaskı montu çıkarıp bi kenara koyarken kızlarda senin o yakışıklılığına ve karizmana hayran hayran bakarken arabacı arkadaşların daha mekana bile girememiş park yeri arıyo olurlar
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
-
-
wert_35 adlı üyeden alıntı
Salla abicim sen bi mekanda kaskı montu çıkarıp bi kenara koyarken kızlarda senin o yakışıklılığına ve karizmana hayran hayran bakarken arabacı arkadaşların daha mekana bile girememiş park yeri arıyo olurlar
doğru bir düşünce
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
ben Şemikler Lisesindeyim Lise 1 =)) öglenciyim =) gel beklerim kaska vursun bak napıyom onu =))
-
Benim kaska vurduklarında naptıysam sende en az öyle yaparsın ama hiç uymamak sabretmek daha eftal bence bak biz mahkeme savcılık v.s uğraşıp duruyoruz
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
koçum sen kızdırsana onları.. 600 CC bir motor yeter de sizle otobanda fare gibi oynamak için : )
-
Daha başlangıç safhasındasın emin ol yıllarca karşı çıkan-kızdıran-vazgeçirmeye çalışan illa olacaktır.
Ama motosiklete tamamen gönül verdiysen bunların üstesinden gelirsin.
-
Acaba farklı konular görebilicekmiyiz mt de bi gün diye ümit edip duruyorum
Hayırlısı..
-
boş ver takılma onlarla yokmu öle kafadan motorcu arkadaşların
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
-
sunu unutma..
sen sinirlendikce onlar senin üstüne gelicektir hep..
sakin olmaya bak hep..
almanlarin dedigi gibi
ihr könnt mich am arsch lecken de olay kapanir(tercümesini yapmiyayim yoksa banlanirim)
-
bir konu alay konusu olduğunda sinirlendiğini belli etmeyecek zıttını savunmayacaksın aksi taktırde düşünmeden o an gıcıklık olsun dıye üstüne gelır gıbı konuşurlar bence herkes senın gıbı bu konuda hele hele o yaşlarda bılgi sahıbı olmayabılır olmakta istemez dalgaya alır bence takma kafana he de geç gıt derslerınde başarılar
-
aslında okulda trafik dersi verilse çok iyi olur du.
-
birçok kaza bunlar gibilerin yüzünden oluyor zaten
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
GKN adlı üyeden alıntı
Acaba farklı konular görebilicekmiyiz mt de bi gün diye ümit edip duruyorum
Hayırlısı..
Sorumluluktan kaçamazsın abi, bence suçlular cezalandırılmalı. Bu çocukları teker teker sana artcı yapıp d-100e çıkarmalıyız. Süreç sonrasında tahminen hepsi akıllı uslu birer çocuk olacaktır.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
yok benim hic okulda benim kafadan malesef tamam zaten artık takmıyorum cevap vermiyorumama bi dahakine kafa göz giricem
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler