bugun başıma bi kaza geldi gerçi 1 hafta içinde 2. kazam 1.si klasik motsikletleri trafikte görmemkten oldu kavşakta adam geniş kavisle döndü sora yolu dönemedi geri geri gelirken hiç zahmet edipde dikiz aynasına bakmadı tabi bnde o arada arkadayım geldi ben altına altı o sırada ne olduysa bana bi güç geldi arabayı durdurdum az kaldı üztüme çıkıyordu sora hakkını hella et dedi öldürcektim ulan manyak ne hakkını helal et 2. kazam bugun oldu tek şeritli yoldan gidiyorum önümce bitane ticari bi ford connect var adam yavaş yavaş gidiyor arkada bizde arablarla birlikte bekliyoruz sora sinirlendim motosikletimin geçebilceği kadar bir yer gördüm ve tam aradan geçerken arabanın tam arka tambonna yaklaştım adam küt arabayı üstüme kırdı sora bene fren yaptım zor durdum ama arabaya çarptım arabada ve bende tabi motosikletimdede bişey yoktu ama adam hem suçlu hem güçlü arabadan çıktı ne yapıyorsun sne diyor bana bende arabanın arka tarafına doru yürüdüm ve bi baktım siyal vermemiş asıl sen ne yapıyorsun dedim sinyal vermeden dönüyorsun bana dediği kelimeye bakın ne yapıcan sen sinyali bende bağırarak ben nerden bileyim senin dönüceğini kardeşim dedim yaşlı başlıa adam bana vursa bişey yapamıcam o yüzden konuyu fazla uzatmadan kendimi sakinleştirdim ama en çok hoşuma giden neydi biliyorusun tam kaza yaptığım yerde bi tane motorcu bi abimiz vardı beni savunması çok hoşuma gitti sorada elini sırtıma vurdu hadi sen boşver git dedi çok güzel bişeydi ama kaza yapam değil motorcu dayanışması böle bi olay geçti bugun başımdan paylaşmak istedim umarım çarptığım adam bugun gider arabanın siyallerinin trafikte ne görevi olduunu araştırır