Motomax'tan böyle birşey aldım
Reklamlar
-
Bu fiyata sweetshirt satıyorlar giyim mağazalarında ya da motor mağazalarında yağmurluk.
Motomax'ta gerçekten çok hesaplı ürünler oluyor bazen ve genelde piyasadan hesaplı birçok üründe.
Ayrıca Difi Hollanda malı ve kaliteli bir markadır, eşim de yazlık montunu kullanıyor.
Hayırlı olsun.
http://www.difi.nl/
Reklamlar
-
-majesty- adlı üyeden alıntı
Bende geçtiğimiz haftalarda gidip denemiştim, çok şık ve kaliteli bir mont. Bu fiyata harikulade.. Bazı arkadaşlar yağmurluk niyetine demiş ancak dirsek,omuz ve sırtlarda korumaları var. Üstelik korumaları daha üst kalite korumalar ile değiştirebiliyorsunuz...
Ben denerken korumalar gelmediği için mevcut değildi, alan arkadaşa ricam malzemesi nasıl sert plastik vs. şeklinde bir korumalar mı var ?
Korumalar "Bodyguard Protection" marka gayet kaliteli, sert malzemeden yapılmış 2 adet omuzda, 2 adet dirseklerde var fakat sırt koruması ince.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:40 ----------
dreamdark adlı üyeden alıntı
Bu fiyata sweetshirt satıyorlar giyim mağazalarında ya da motor mağazalarında yağmurluk.
Motomax'ta gerçekten çok hesaplı ürünler oluyor bazen ve genelde piyasadan hesaplı birçok üründe.
Ayrıca Difi Hollanda malı ve kaliteli bir markadır, eşim de yazlık montunu kullanıyor.
Hayırlı olsun.
http://www.difi.nl/
Teşekkürler Emre. Evet bazı ürünler gerçekten ucuz Motomax'ta. Mesela Bering yazlık mont şu anda 90 Tl.
-
dalyan hayırlı olsun tam zamanında almışın mevsimi şimdi güle güle iyi günlerde kullan.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
dalyan hayırlı olsun tam zamanında almışın mevsimi şimdi güle güle iyi günlerde kullan.
Eyvallah Ümmet abim
-
allah asfalt yüzü göstermesin fiyatına göre çok iyi bir ceket güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
-
abi güzel mont almışın.bende siyah rengini gördüm.yolum düşerse kadıköye alırım.hayırlı olsun....
-
mertka adlı üyeden alıntı
allah asfalt yüzü göstermesin fiyatına göre çok iyi bir ceket güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
Teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------
vanhelsing58 adlı üyeden alıntı
abi güzel mont almışın.bende siyah rengini gördüm.yolum düşerse kadıköye alırım.hayırlı olsun....
Elini çabuk tutsan iyi olur bazı bedenleri kalmamış
-
Ben incelediğimde ağırlıklı olarak turuncu çizgili yeşil tonlu olan model vardı :/ Kırmızısı da hoş duruyor aslında. Bitmeden bende kendime bir adet alayım..
Bu arada, bu mont baharda da kullanılabilir mi ? Anladığım kadarıyla hava almak için gözenek vb. bulunmuyor, bahar için uygun değil sanırım, siz ne dersiniz ?
-
-majesty- adlı üyeden alıntı
Ben incelediğimde ağırlıklı olarak turuncu çizgili yeşil tonlu olan model vardı :/ Kırmızısı da hoş duruyor aslında. Bitmeden bende kendime bir adet alayım..
Bu arada, bu mont baharda da kullanılabilir mi ? Anladığım kadarıyla hava almak için gözenek vb. bulunmuyor, bahar için uygun değil sanırım, siz ne dersiniz ?
Etek kısımlarında gözenekler var ama yeterli deyil, baharda terletir gibi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler