boş yer kalmasın ...
eğer devrilmeden gideliyorlarsa bravo .
boş yer kalmasın ...
eğer devrilmeden gideliyorlarsa bravo .
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
gitmekten ziyade durmak daha büyük sorun olacaktır sanırım. iki taraftan dengeyi bozmamak için eşit ağırlık atmaları lazım. Motorların markasını merak ediyorum
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Adamlar fakir ama yolları bizimkinden düzgün ;)
2 teker diye küçümsemesinler işte..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
Son video'da tam 14 kisi var motorun üstünde !! Iste fakir ülkelerde insan degeri ne ölçüde apaçik ortada , orda sadece küçük bir hata tam 14 kisinin hayati sönecek... hayretle degil günah gözüyle izledim çok yazik....
paylasim için sagol..
motosiklet sürmek gerçekten ortalama yeteneklerden biraz daha fazlasını gerektiriyor ama bu hakikaten, ortalamanın oldukça ama çok oldukça üstünde bir yetenek..
bu nasıl bir dengedir, bu nasıl bir cesarettir..
yokluk insana neler yaptırıyor gerçekten..
nasıl dengeyi sağlıyor acaba vallaha helal olsun
zuaha bune ya inip binmede sorun olur ya D:
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Kalkışta ve duruşta dengeyi nasıl sağadığını anlamaya çalışıyorum ama altından kalkamıyorum. Merkezkaçkuvveti muazzam işliyor olmalı bu adamların motorlarda.
cup model motor gibi ben saydım 6 kişi var...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
şaka maka bi yanada ben cidden üzüldüm ya. bunlarında hakkı değilmi kardeşim en azından birer tane 100 lük cup motor.
yük diye buna denir bizimkiler 3-4 kişi binio bu heriflerin yanında hiç bişey adam sollamaya bile çıkıyo daha ne olsun. Rossi bile yaamaz bunu:D
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
o motorun yerine bir r1000 koyucaksın bak nasıl zevkli olur yolculuk
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bu konuyu açan arkadaşım, siteden kendi isteğiyle ayrılmış... Ben kendisi ile bir kere telefon görüşmesi yapmılştım...Sağolsun çok ilgilendi.. Aklımda kalımıştı..
Nedendir bu siteden ayrıldı... Yorumları ve tespitleri çok değerli bir arkadaştı..
Böyle arkadaşları burada tutmak lazım.. Öyle değil mi? arkadaşlar...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Arkadaş yavv
Tayyip Erdoğan bilem Youtube' a girebiliyor, bir ben kaldım zemheri fukarası Bari biri anlatsın da seyretmiş kadar olalım
Poturdak
büyük motorcuymuş kendisi :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)