Ust kat bos kalmis ama)
Ust kat bos kalmis ama)
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Yok artik...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
mas adamlar motoru toplu tasıma aracı olarak kullanıyor
buda deişik bi stil
Bu motorun devrilmemesi için hiç durmaması lazim Durunca nasıl ayakta tutuyor ki motoru?
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
tarzları bi başkaymış..:))
bakın bılmıyorum ama araştırma yapsalar orda kaza oranı az motosıkletten ölende azdır çünkü onların amaç için kullandıkları bu durum onların yaşam tarzı buna benzer ne vıdeolar izlemiştik hepsındede bunda olduğu gıbı hayrete düşmüştük
yuhhh bune len böyle sarıyer minibüsü gibi
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
bide bizim millete mana buluyorsunuz üç kişi biniyor diye bak elin adamı nasıl biniyor
Tek kelime ile tebrik etmek lazım ...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Bu gerçekten ilginç bir durum. Peki nasıl biniyorlar ??? Sağa ve sola aşağı yukarı aynı kilolarda 2 kişinin aynı anda falan oturması lazım önce, ve bu şekilde dengeli bir yüklemeyle devam etmesi lazım Bu konuda o yolcular da uzmanlaşmıştır artık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 ----------
Buna katılıyorum, ve evet ne videolar var, adamlar piramit şeklinde de gidiyorlar yahu
arkayı dörtlemisler ama , daha 1 kisilik yer varrr hanfendi çocunuzu kucanıza alırmısınızzz
toplu taşıma bu arkadaşlar
belediye motorbüsü bu, metrobüsün 2 tekerlisi
bir filipin mucizesi daha istanbula metrobüs getirenler utansın filipinli çözümü nasıl bulmuş görsün
hemen düzelttim
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)