merhaba arkadaşlar
MAXEM KASK MX 108 ÇENESİ AÇILAN.
65 TL
yoksa
LS2 SINGLE MONO MAT SİYAH KASK
100 TL
---
Parayada ihtiyacım var plaka alıcam motora. sizce hangisini almalıyım ? yada Maxem iyimidir ?
şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar
MAXEM KASK MX 108 ÇENESİ AÇILAN.
65 TL
yoksa
LS2 SINGLE MONO MAT SİYAH KASK
100 TL
---
Parayada ihtiyacım var plaka alıcam motora. sizce hangisini almalıyım ? yada Maxem iyimidir ?
şimdiden teşekkürler
Şahsen LS2 yi tavsiye ederim hem full face sonucta.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
kesinlikle full face almalısın ama biraz daha kaliteli bi kask alsan keşke.
Nolan N62 tavsiye ederim en azından.
Lazer iyi diğerine göre ama bence daha iyi bir kask alabilirsin.Sonradan
Ls2 sıngle mono mat siyah
full faceee
LS2 ispanyol markası ve kalite - ucuzluğu aynı anda sunan bir marka. Tabi maddi sınırların bu kadarsa LS2 diyorum ben. Yada daha doğrusu "fullface LS2". Ama birazdaha para ayırabilirim dersen daha çok seçenek var. Nolan, Shoei, Arai........ vs.vs.vs.
35 Tl fazla ver,iyisini al.
Resimdeki Maxem'den bende var. Tavsiye etmiyorum. Ses ve rüzgarı berbat geçiriyor. Parasına göre kask sonuçta.
bence paraya kıy git shoei,arai falan al kalitesinden verdiği güveninden için rahat eder
ls2 fullface
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
gönül isterki arai,shoei alayım ama öğrenciyim ve çalışmıyorum imkanım bukadar. sağolun yorumlar için ls2'yi almaya karar verdim
birinci kask daha güzel,daha kullanışlı ve özelliği fazla ikinciye göre...bence birinciyi almalısın...
HAYAT KISA NE YAPMAK İSTİYORSAN HEMEN YAP,YOKSA ÇOK PİŞMAN OLURSUN...:cat:
ya adam 2 tane secenek sunmus hangisi demiş siz shoei,lazer.. diyosunuz abi LS2 al bence ama para daha fazla verebiliceksen abilerimin dediği gibi bişeyler alabilirsinn
nolan n62 al bak keyfine.kusura bakma iki kaskıda öneremiyeceğim.kask bu sonuçta seni düşündüğümden söylüyorum.illaki ikisinden biri dersen tabiki ls2 derim.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Kesinlikle LS2...
Bu kaskı kullanan 2 tanıdığım ciddi şekilde kaza yaptılar ve kasklarda çizikten başka hiçbir şey yoktu. Belirli kriterler doğrultusunda pahalı olan mal daha iyi olacak diye bişey yoktur...
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
ls2 parasına göre iyi bir kask..ls2
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
Yazdığın kıstaslara göre bir kask arasaydım kesinlikle LS2'yi alırdım.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
bunların arasından ls2 ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)