gencay abi senin msn ekledim....kabil etsene yahuu...
gencay abi senin msn ekledim....kabil etsene yahuu...
Güzel bir fikir Gencay, İstanbulda da eksiden bu tip hareketlenmeler olmuştu ama ara verildi.. Bisdeharekete geçelim
GKN MOTORS
kardeş sen çocukları sevindirdikten sonra.. kurbana ne gerek var?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------
Gökhan ben senin arkandan teşekkür ettim oldukça ama kulağına geldi mi bilmem gelmediyse tekrar yardımların için teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar bakın bu konu halen güncel
haftasonu geliyor. iki arkadaş gelme imkanının olabileceğini belirtti ama hotmailde hala tek bir mesaj yok..
güzel düşünce tebrik ederim Ankara da olmadığım için yardım edemiycem ama gönlümüz sizlerle...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
sizlerle diyosun da hala ses yok kimseden.. anlaşılan bu haftasonu tekil bir ziyaret olacak yada kardeşimi alırım artık yanıma.
Anlaşıldı..
yardımsever arkadaşlar.. oki beni yalnız göndereceksiniz demek yarın..
lakin bu başlığı her zaman güncelleyeceğim haberiniz olsun
Gencay, keşke aynı dönem okusaydık seninle, tüm etkinliklerde yanındaydım
Ankara, yok mu ses seda
Abi senin gibi insanları bulmak zor bu devirde.Ertelemeden bu işi yapmayı başarıyosun ya helal olsun diyorum.Ben Ankara'dayım, ama şuan 20 lik dişi aldıkları için suratta aerodinamiği bozan bi şişik var .Bugün ve yarını kastediyosan gelemem.Ama haftaya da giderim diyosan varım ben
facebook.com/kaskafa
Ankaralıyım ama Antalyada okuyorum... tatil dönemine denk gelirse kaltılmak isterim...
tarihi açıklarsanız iyi olur..
fırsat bulduğumuz haftasonları
tamam o zaman bi sonraki cumartesi pazar ben varım topiğe abone oldm
facebook.com/kaskafa
Bu hafta seyranbağları huzurevindeydik.
dik derken ben kendim ve gencay...
artık kısmetse önümüzdeki haftaya biraz daha kalabalık olabiliriz..
mesela
ben, kendim, gencay, güral ......
canınız sağolsun arkadaşlar. sonuçta küçük de olsa bir ziyaret için zaman lazım.. herkesin de boş zamanı yok..
hayırlısı olsun hepimiz için.
tebrikler güncay iyi düşünmüşün,zaman ayırmak lazım bu gibi etkinliklere.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
bi dahaki haftaya oyun kağıdı alıp gidebilirim yada bir tavla
İstanbul da olacak herhangi bir buna benzer etkinlikte bulunmak isterim.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
evet destekliyorum ben de hele ki bayram da yada öncesi sonrasında çok mutlu olurlar bunu yaşamak gerek çocuklara hiç gitmedim ama huzurevindekilerin mutluluğunu görmek gerek bence de
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)