merhaba arkadaşlar
bana bir motosiklet sepeti lazım. hani şu motosikletlerin yan tarafına takılan üçüncü tekerlekli sepetten. özellikle mondi 125 KT ile taşınabilecek hafif modellerden. bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
merhaba arkadaşlar
bana bir motosiklet sepeti lazım. hani şu motosikletlerin yan tarafına takılan üçüncü tekerlekli sepetten. özellikle mondi 125 KT ile taşınabilecek hafif modellerden. bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
Nerde ikamet ediyosun.İstanbul ise Sirkecideki motor malzemesi satanlarda her çeşidi var.
:pr: TrueWolf :pr:
sirkecide var mı? ben hiç görmedim .arkadaş 3. tekerden felan bahsediyo bi yannışlık olmasın ?3. teker dediğin nedir anlamdım şu yanda başka birinin oturması için olanlar mı?fransız mı kaldım yaaa neyse bilen soylesin bilyim bende nedir ne değildir nasıldır?
trenox doğru anlamışsın , motorun yanında birini taşımak için takılan kabinli sepetlerden bahsediyo.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
evet arkadaş anlayan doğru anlamış diğer adıyla "yan bagaj". truewolf kardeşim, teşekkür ederim istanbulda oturmuyorum ama dediklerine bakmak için gideceğim. bilgi için teşekkür ederim. hatta oradan bir malzemecinin telefonu varsa sende ve verebilirsen daha çok sevinirim.
maviali, orda aydın motor , yildiz ticaret, diye dükkanlar var, internet sitesinde telefonları yazar.
http://www.aydinmotor.com/indexa.htm
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)