OGS -KGS den bedava gecenler eger dini inanciniz varsa bence bi bilene bunun haram olup olmadigini sorun.....
OGS -KGS den bedava gecenler eger dini inanciniz varsa bence bi bilene bunun haram olup olmadigini sorun.....
A.S.A.
:pr:
bizde burada ısrarla neden motorculara öcü gözüyle bakıyorlar bunu bulmaya çalışıyoruz.bu ön yargıyı silmeye çalışıyoruz.üzülerek söylüyorum ki malesef boşa kürek sallıyoruz.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Her çuvaldan kötüler çıkar ama insanlar hepsine aynı gözle bakar...Malesef ki arkadaşımız bunu bir eğlence görmüş bana hiç inandırıcı da gelmedi iyi bir polise denk gelseydin bak gör ozaman polisi gereksiz meşgul etmek polisten kaçmak kaçak geçiş başkalarının canını tehlikeye atman. He bir de galiba artçın var kız arkadaşım dedine göre. Kendi canını tehlikeye atıyorsun arkdaşını düşün bari Polis den kaçıpda ölen insanları hiç duymadın mı yazık yahu. Memleketim nerelere gidiyor....
[B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]
Okulda sana bunumu ogretiyorlar? Madem kopruye para odemek istemiyorsun o zaman kopruyu kullanma. Sana o cezayi kesen polisi git ayaklarindan op bence. Kasitli suc var ortada.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
ya şu siteye şöyle konular açıp illa fırça yemek mi istiyorsunuz anlamıyorum!
Yaptığının yanlış olduğunu bilmiyor değil biliyorsun..
Kaçarken bir arabaya çarpabilirsin.
Bir yaya'ya çarpabilirsin.
Kız arkadaşına zarar verebilirsin.
Veya Polisin arkandan ateş açması hoşunamı gider?
Anlamıyorum gerçekten anlamıyorum..
Şu açılan başlıklarada uyuz oluyorum adeta
-Polisten kaçtım plakama ceza gelir mi?
-Ehliyetsiz motosiklet kullanıyorum alıcam ama yakalınırsam motorumu bağlarlar mı?
-Hava sıcak kask takamıyorum.
Kardeşim böyle konular açıcaksa hiç açma..Hem Sitedekilerin siniri bozuluyor..Hemde ister istemez Fırça yiyosun..
Konuyu açan arkadaş tepkim sadece sana karşı değil..Sadece sana denk geldi.
Ders aldıysan geçmiş olsun..Almadıysan ilk değil bu bigün taziye ve tebrikte başka biri tarafından konu olmassın inş diyorum
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
neyse yav olan olmus abime ders almıstır o almısTIR!! Gitmeyelim üstüne daha fazla sende dikkat et bundan sonra..
Moderator arkadaslarin baslik acilmadan once inceleme kismini bir kez daha gozden gecirmelerini israrla istiyorum , MT uyelerine yarar saglamiyacak basliklarin acilmamasi taraftariyim.Forum amaci ; dogrulari paylasmak ise bu tip baslik acmak isteyenleri database'den temizlemek gerekir . Ben buna benzer basliklar okudugum zaman motosiklete binmek istemiyorum yeminle.
Yaptigi zirvaliklari marifetmis gibi bizlerle paylasan insanlarla ayni platformda olusum bile uzuyor beni.
Moderator arkadaslardan ricam , basligin kitlenmesi ve silinmesi yonunde , zira burada yazan her yazinin delil niteligi tasidigini bir kez daha animsatmak isterim.
Yada ; oo sen yakalanmissin ben bi kactim gorecekdin saga yattim sola yattim dip gaz gittim onlarda suratliydi fakat yetisemediler bana ? Ceza dan da kurtuldum yarinda kacicam hep kacicam kecileri bile kaciricam.
Duruma boyle yaklasicam yoksa..
Selamlar
First Day Of My Life
jONTurg Arkadaşın dediği gibi bu tür yazılar ve yaklaşımlar yayınlan mamalı bu sitede, bunu okuyup uygulamaya kalkan genç arkadaşlarımız olabilir, böyle yapılan bi olayı buraya yazma cesaretini gösteren arkadaşa söylenecek hiç bişe yok zaten inşallah yazılanları okur biraz ders çıkartır kendine.
çok ucuz atlatmıssın nasıl polis onlar hayret salmışlar.
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Adamlara dua et bence kadıköye kadar motor kovalayacağım barikat kuracağım 2 ekip arabası ile daha , adamın burnundan getirirdim yaptıklarını onların yerinde olsam..
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Öğrenci olmak yolsuzluk yapmaya bir bahane değildir. Birde arkanda artçı var onunda hayatını tehlikeye atmışsın yazık ..
polise cidden kızdım ayıp etmiş..
45 tl ceza bi şaka gibi motorun bağlanmalı sen mahkemeye sevkedilmeli ve mahkemeye kadar gözaltında tutulmalıydın ayrıca ciddi anlamda bir ceza yemeliydin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------
Ayrıca bu tip başlıklar kilitlenmemeli bence .. bu adam yaptığını onaylayacaz ya yapma be keşke yemeseydin diyeceğimizi zannediyo .. bak paparayı yemiş herkesden belki akıllanır
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
öp başına koy..
işte buna dokunma !!!
dini açıdan bakarsak haram değil çünkü alınan paranın hiçbir mantığı yok ve yasal değil.
köprü parası ilk olarak köprü maliyetini çıkarmak için alınmaya başlamıştır, yani maliyet tamamlanınca alınmayacaktı ama darphane gibi para basıldığı görülünce devam edildi.
ha madem köprüyü kullanıyoruz ödemek zorundayız diyosanızda galata köprüsü, haliç köprüsü, viyadükler vs onlarıda kullanıyoruz. onlaradamı ödememiz lazım yani
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
1.Soyle bırsey var ben motorda ayda 1 karsıya gecıyorum aslında hıc gecmıyorum.
2.zamanım yoktu bırden cıktı o karsıdakı pera muzesıne gıtmem sergıye.
3.arabanın ogssı sokulmuyor.
4.kgs ıstedım kımse vermedı orda.
5.polıslerede soyledım bu ulkede dagdan ınenı var polıse tas atanı var motor calanı var bana burda gostercegınız tepkılerı bıraz teror orgutlerıne veya hırsızlara gostermelısınız bence.
6.emın olun kımsenın can ve mal guvenlıgıne zarar gelmedı polıslerın abartmasıydı.
7.polısede dedım bmw gs calıntı ve plakalı halde 10bın km gezmıs ıstanbulda yakalanmadan. bu forumda bır arkadasındı onlar yakalanmıyor hayatımda 1 kere gectım dıye bukadar tepkı ve kovalamacanın nıye oldugunu anlamadım.
8.Kopruler kendı yapım ucretlerını cıkartana kadar ucretlı olcak denıldı ama kendı malıyetlerını 103128931293 katladı ama hala ucret alınıyor belkıde buna tepkılıyımdır. bıde bu yonden bakalım arkadaslar. yaptıgım dogru degıl savunmuyorum kımseyede onermem 1 kere yaptım basıma geldı. ama ınternetde bakın ferrarıler plakalarını kapayıp kacıyor ordan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------
Dogru dıyorsunuz ıns sıze bu dıledıgınız uygulamayı yaparlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 ----------
Adam bıcaklayan ve motor calanları sabah alıp aksam bırakıyorlar bı zahmet bıraksınlar benıde ;)
Yapmayın Arkadaşlar kullandığımız motosiklet en kötüsü 1500 Tl 2,25 kuruş için kimseye yalvarmaya saatlerce dil dökmeye ve kimseye karşı ezilip bükülmeye deymez.
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
sen raadol kask lz6 gayet daha otoparka ınerken takıyorum ehlıyetımde ruhsatımda var. ole sorularım yok sadece paylasmak ıstemıstım. yayaya kapalı bogazkoprusu yolu o konudan sorun yok. ona bakarsan her an carpabılırsın arabaya motorunu ve turkıyede her an herseyden olebılırsın degılmı ama.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 ----------
dine bare bunu alet etmeyın be. ne geldıyse basımıza bu dın somurusunden geldı. devlet senden vergı alırken dını soruyormu yada ac kalınca bı corba verıyormu ozaman dıne bunları karıstırmayın.
Benimde bildiğim kadarıyla çoğu motosiklet plakasını ya kapatıyor yada başka türlü halledip KGS veya OGS kullanmıyor haa tartışılması gereken bu köprü ücret politikası bence.Ama benzin alırken ÖTV KDV ZTV .OKTV derken dünyanın en o pahalı benzinini kullanmaya benziyor.Protesto edilmeli.Polisten kaçmak bana görede tehlikeli bir eylem umarım tekrarlamassın seni başka suçtan ötürü kaçıyor diye indirebilirler.Polislerimize çok çamur atılıyor ama polislikte kolay meslek değil işini hakkıyla yapan bir dünya insan var yeri geliyor şehitte oluyorlar görev icabı arada kaynayanları saymıyorum aynı motosikletteki apaçiler bütün motosikletlileri kirlettiği gibi.Ben şimdiye kadar karşıya geçmedim ehliyeti aınca inşallah geçeceğim ama KGS kullanırım büyük ihtimal ayda yılda birtde olsa cepte dursun riske girmeye gerek yok.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)