Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Ne yalan söylim, bana mantıklı gelmedi...
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
bi tarafımıza roket takalım daha iyi olur. üstelik sesle kumanda edilen bişi olsa şöyle.. tabi kazaara söylemeyeceğin bi kelime..
Mesela açıl felan olmamalı AÇIL - ın geçeeyiiiimm..........
Ne içtiyseniz ondan ben de istiyorum.
can't be worried about that shit. life goes on man.
bizi uçurup başka bi aracın önüne düşürmesinde........
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
[B][SIZE="5"]sen paraşüt kaç saniyede açılıyor bilmiyorsun sanırım?
yada bir kaza kaç sn de oluyor biiyorumusun?
sürücü bu kaza saniyesi içinde o pim i çeksede (ki çekmeye fırsatı bile olmaz); paraşütün açılma süresi uzun olacağından ancak cesedinin üstünü örter.. düşünce iyi fakat yeterince araştırılmamış..!
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
bize göre ;
biz bunu arkadaşlarla kurgusal makara olarak konuşmuştuk bir ara.ben sürünün boynu kırılır falan demiştim.
arkadaş sen o paraşütle duran drag araçlarına bakma onlar deli hızlarda gidiyorda o paraşüt açılıyor dedi , motosiklet hızında paraşüt açılsa bile yerde sürüklenmeyle sonuçlanır olay malesef :(
fikir ;
gerçekten çok güzel.uygulaması olsaydı herşeyin çözümü bulunurdu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:21 ----------[/SIZE]
[SIZE="6"][B]
kanka bu arada şuna takıldım fikir aşamasında olan bir şey bu.yani dostumuz bunu fiziki ve matematiksel araştırmalarla süper hassas robotlu fabrikasında üretmeyecek .belki hava yastığını bulan adamada YAPAMAZSIN denmiştir zamanında
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Harika bir fikir..
Ne diyecegimi bilemiyorum..
Kaza aninda okadar cok zamanimiz varki o ipi cekelim..
Hadi otomatik olarak acilsin diyelim..
Bunun maliyeti nekadar acaba??
Hani kaza aninda acilan havali yelekler var..
Onlarda harika.
Ama hangimizde var?????
Altimizda bilmemkac milyarlik fantom kullaniyoruz ve acilan parasüt..
Bencede cok mantikli..
Sirtimda herzaman acilmayi bekliyen bir canta.
Ve yanlislikla cektigim zaman hoppaaaaaaaaaaa.....
işe yarıyacağını hiç sanmıyorum. adam airbag li arabaya biniyor kaza yapıyor hayatta kaldığına sevinmiyor airbag patladı die üzülüyor sebebi pahalı olmasıymş.
mesela savaş uçaklarında fırlatma koltuğu var peki buna rağmen niye uçak kazalarında pilotlar ölüyor düşündünmü? belki uçağı kurtarabilirim diye mücadele ediyor veya yerleşim alanına düşürmemek için ölümüne mücadele ediyor.
eğer motorda bu sistem olursa sadece çok zenginler kullanır. ben yıllarca para biriktircem hayalimdeki motoru alcam sonra motoru bırakcam hiç sanmıyom herkes kaza yapmamak için son ana kadar mücadelesini verir o hayali kolay kolay bırakmaz. sonu ölüm bile olsa çünkü bi umut olcaktır "belki kurtarabilirim"
at avrat silah
motor sefgili telefon :bounce:
arkadaş fikrini yazmış olur yada olmaz o tartışılır,
ama neden iri puntolarla cevap yazıyorsunuz boşu boşuna kirlilik yaratıyorsunuz,bu site hepimizin lütfen sahip çıkalım gereksiz anlamsız şeylerle doldurmayalım
Çok hızlı süratler de zaten melekler kolların da taşıyor olduğu için , bu durum da gerekeceğini sanmıyorum.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
Bence daha büyük olsun, motora bağlıyalım. hiç kimseye bişey olmadan havalanalım...
Arkadaşlar ben zamanında yamaç paraşütü eğitimi almıştım (8 uçuş), o yüzden biraz bilgim var:
Bu sistem maalesef mümkün değil. Paraşüt açılsa bile (ki açılması da ayrı bir konu) rüzgar önden geldiğinden sürücüyü geriye doğru çekecektir, daha sonra da yüksek bir hızla asfalta çarpma söz konusu olacaktır.
Paraşütün açılabilmesi içinse yamaç paraşütlerindeki roket sistemi + ikinci bir kılavuz paraşüt gerekecektir.
Teorik olarak uçaklardaki fırlatma koltukları + paraşüt sistemi düşünülebilir ama bu da pratikte imkansız.
Bence yine motor ve sürücü kıyafetlerine hava yastığı eklenmesi en mantıklı çözüm.
Ağır metal insanı...
köprü üstünde kaza geçirdiğimizi düşünün... hava yağışlı ve deniz seviyesinden 65 mt. yüksekteyiz,rüzgarda var... paraşüt açıldı....
artık;ortaköy'emi ineriz,kız kulesinemi çıkarız,rüzgarla beraber köprünün tepesinemi tüneriz onu bilmem...
Tam zihni sinir projesi
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Millete motosıklet eğitimi aldıramıyoruz bırde paraşüt eğitimi lazım o zaman zaten teorık olarak mumkün değil böyle bır sey ama varsayım adına konuşuyoruz genel olarak karşıdan kafa kafaya carpma ele alınmış ki bu en kötüsü aklımıza o snıyelık olayda bırakın paraşütü falan artık son an vuracağımız belli gidonu bırakıp ayağa kalkmak aklımıza gelırmi gelse yapacak cevıkliği kendımızde bulabılırmıyız diyelim mesafe var ama carpacağız belli arka frene asılıp motoru yan yatırmak aklımıza gelırmı gelse bıle yapabılıcek anı karar mekanızmamızı calıştıracak cevıklığımız olabılırmi
bu nedır bılıyormusunuz motosıklet kullanayım hız yapayım ama ama bır yerde patlarsam da bır sey olmamış gıbı atlatayım yok boyle bır sey dunyada üreten fırmalarda bunun üzerıne ne beyınler kafa yormuşturki bulabıldıklerı önlemler ortada daha yenısı ve ıyısı olsa mutlak haberımız olur pıyasa da satış patlaması olurdu. yınede aklınıza her türlü fıkır gelebılır ama bunun fızık pratık işe yararlılık kanunları var yoksa insan beyni üretır mesela benım de aklıma pervaneli kask takılmıştı bıır zamanlar cizgı fılm için iyi bır sahne yada bılım kurgu için ama düşünsenıze ana fıkır kurtulmak fakat ana fıkrın dışında kalanlar saymakla bıtmez
Alın size fikir...
otomobillerde de bulunan akıllı sensörler var,kaza anını önceden tespit edip yavaşlıyor yada uyarıyor,en azından bişeyler yapıyor işte... bu tarz bişeyde takılabilinir ve geliştirilebilinir...
ama maliyeti ne olur bilinmez
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:43 ----------
hahahaaaa.... şimdi aklıma geldi
kaza anını tespit edip uyarıyor...
''cenaze marşı eşliğinde dua....''
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)