hararet göstergesi bu cc lerde çok aşırı lazımmış gibi gereksiz bir şekilde koymuşlar bence benzin göstergesi daha kullanışlı olabilirdi.!
hararet göstergesi bu cc lerde çok aşırı lazımmış gibi gereksiz bir şekilde koymuşlar bence benzin göstergesi daha kullanışlı olabilirdi.!
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
arkadaşlar kusura bakmayın koyduğum resmin mph olduğunu farketmemişim.
aynen katılıyorum. hem neden özellikle km/h göstergelerine farklı birşey yapmışlar onu anlamadım. benzin ışığı gibi bişey çok saçma geliyor bana. aşırı ısınma için ışık konulabilir (gerekli) ama benzin için ışık koymak oldukça mantıksız.
acaba kawa bunları ne zaman düzeltir?
önemli olan işlevi Hyo 250GTR de dijital gösterge var ama 2. vitesimde arkamda kaybolup gidiyor ne anlamı kaldı?
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
bence kawasaki bir sey biliyor ki dijital kadran koymamıs
Kuzenin 250ninjasınıda kullandım 250gtr yide. 250 Ninja hp bakımından,kalite,ivmelenmesi vb. bakımından her yönüyle üstün.. 140-150kmh'yle giderken göstergeye bakmaya korktuğumdan dijital olsa daha iyi görebilirdim belki kaçla gittimi
Ve bencede benzin göstergesi olsa daha iyi olurdu sadece ışık yanıyo..
.
Kadrana değil ciğerine bakmak lazım, ona 12.000 veren gider 400$ verir şunuda alır herhalde
Ama bana sorarsan gerekli mi? Sadece geçerim.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
arkadaşlar eğer bu motoru almayı düşünüp sadece bu konuda tedirgin olan varsa
yazıkkk..
ben motordan her yönüyle memnunum tek sorunum egzos olurdu oda muzzy zaten..
bu motor benim beklentilerimin üstünde.. kesinlikle tavsiye ederim...
bence sınıfındakilerle kıyaslamaya gerek yok.. herkesin motoru kendine güzeldir..
bu motoru süren adam göstergelere takmaz..
benzin ışığı yandıktan sonra 60 km gidilebilir...
kendini bilen adamın benzin göstergesine ihtiyacı yok..
bu arada hararet göstergesini önemsemeyen arkadaşlar, ışıklı gösterge olsa yandığı anda panik yapacaksınız... ama bu şekilde gösterge olursa neyin ne olduğunu bilirsiniz... ayrıca İSTANBUL trafiği gibi yoğun bölgelerde fazla beklemelerde hararet olabilir...
Ferhat rolantini düşür sen benzin ışığı yandığında 4lt kalıyor depoda bu benzinle 100-150km arası yapmak mümkün
Valla 11500km oldu yaz-kış kullanıyorum, daha hararet ışığının uyarı verecek sınırlara geldiğini görmedim. Düşünüyorum hararet yaptıracak bir insan evladı varmı diye, sonuçta su soğutmalı, hava ve yağ soğutma destekli kore malı değilki bu
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
her modelin ken dine has özelliği vardır...
ozaman kawa zx-6 ve benzeri diğer modellerinde digital kullanmış....orada yanılmışmı....
ayrıca benim fikrim manuel kadran daha güzel ama bole dana gözu gibi değil..daha şık yapabilirlerdi....bence...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Manuel gösterge güzel...Dijital gösterge arıza yaptığı zaman tamir yada değişim maliyeti yüksek olabiliyor.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
bende tam diyecektim bu motordamı yağ soğutmalı (gpz gibi)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:03 ----------
sen o göstergenin 12bin rpm de redline giren bir su soğutmalı motor için nekadar önemli olduğunun farkında olduğunu düşünüyorum....
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)