türkiye yollarında okadar çok saygısız,sorumsuz sürücü varki ...ama sana bişe olmaması sevindirici geçmiş olsun ucuz atlatmışsın....
türkiye yollarında okadar çok saygısız,sorumsuz sürücü varki ...ama sana bişe olmaması sevindirici geçmiş olsun ucuz atlatmışsın....
teşekür ederim allah tüm motorcu dostlarımızı korusun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 ----------
evet sana katılmamak elde değil saygı nedir diyince bizim şöförlerimize giyim ve alışveriş merkezi diyorlar
bana bişey olmadı bende bunun icin zaten uğraşmicam ama yinede kapı acan insanlara çok dikkat edelim çünkü hiç bakmadan lakkk die kapı acan bir milletimiz var
kardeşim buyuk geçmiş olsun ALLAH korumuş en buyuk kazan boyle olsun maalesef mıllet olarak duyarsızlaştık ama bende senın neznınde kuryelik yapan arkadaşlara teşekkür ederim
geçmiş olsun kardeş..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Geçmiş olsun.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
c@n abi eski milli sporcuyum dedin ya hangi spor abi boxmu
geçmiş olsun dostum
Motorcunun halinden motorcu anlıyor yine.
Kurye arkadaşlar her an benzer tehlikelerle karşı karşıya oldukları için kazalarda hem kendi aralarında,hem de diğer motorculara yönelik güzel çabalar var.
Geçmiş olsun kardeşim dediğin gibi ne ilk ne de son kazamız olacak ancak bize düşen enaz risk almak adına yapılacaklar.
Yaş ilerleyince galiba eski "cevvaliyet "kalmıyorsondan bir önceki kazamdasol şeridimde ortalama hızla giderken bağlantıdan açıktan dönerek gelip bana çarpan ve kaymamı sağlayan bayanı ,kaldırıma oturup ağlamaya başlayınca ben teselli etmek zorunda kalmıştım
sutopu oynadım bacak ve kol kondisyonum iyidir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------
aynen öyle yaa kaza yaparak kaza anında profesyonelce davranmayı öğreniyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 ----------
evet size katılıyorum hergun yuzlerce km yapıyorlar zaten başlarına hergun bir arıza veya bir sorunla karşılaşmaktan doğal bir gudu olmuş yardım etmek saolsunlar
geçmişolsun üzücü bir durum
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Gecmis olsun kardesim...Kazada kirik cikiginin olmamasi sevindirici...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)