allaha şükür ehliyet sınavını kazandım 24 ekim 2009 da girdiğim ehliyet sınavını kazandım .çok mutluyum bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..)))))))))
trafik_73
ilkyardım_87
motor_90
benim sonuçlar böyleeeee
allaha şükür ehliyet sınavını kazandım 24 ekim 2009 da girdiğim ehliyet sınavını kazandım .çok mutluyum bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..)))))))))
trafik_73
ilkyardım_87
motor_90
benim sonuçlar böyleeeee
::tutkuy:: HAYATI TEZBİH YAPTIM BAZEN SALLIYORUM BAZEN ÇEKİYORUM::tutkuy::
tebrik ederim hayırlı olsun.o sonuclara bakmada artık ehliyetin olduğu sonucuna bakmanı tavsiye ederim. ülkemizde ki hiçbir sınav sisteminden de olumlu bişey düşünmüyorum
yahu bu trafik ne zormuş...2 soruyla yırtmışsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun... kazasız belasız sürüşler inş
tebrikjler :!....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
2000 yılında trfk 76 almıştım ben de motor 98 ilyardım 88 ve komiktir 13 yaşımdan beri kullanıyorum direksiyondan bıraktı beni hoca herif gıcık oldu bana tabi o yüzden ikincide geçtik allahdan kimseyi gıcık etmeden
Hadi vatana millete hayırlı olsun muratcım..... Darısı olmayanlara...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hayreet bende 100 almışım ama düşük bekliyodum sadece motordab girmiştim ben de
sınavını geçen tüm arkadaslara kazasız belasız sürüşler diliyorum
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Ben de kazandım ama sizlere bir sorum olacak.Şimdi motor ehliyeti ile araba ehliyetini beraber alıyorum yani a2+b olarak.a2 tamamdır, b kaldı bi dahaki sınava acaba b ehliyetine girerken sadece motordan mı giricem 40 soruluk yoksa b ehliyetine girerkende trafik-ilkyardım-motor hepsi olucak?biraz araştırdıgım kadarıyla ilk b ehliyetine girene a2 ehliyetinde sadece motor var acaba ilk a2 ehliyetine girene b ehliyetinde sadece motor varmı?
hepiniz sağolun tşk
tebrikler dostum
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
benimde motor 100 trafik 90 saglık 83 oksye böyle çalışmamıştım ama :D
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
kazanan herkesi tebrik ederim
Hayırlı olsun..
bu c.tesi günü dreksiyon sınavı vardı ve milli eğitim sağolsun iptal etmiş bayramdan sonraya kalmış karabükte kurslar karışmış durumda nolcak bilmiyoruz valla
bende girdim sınava ve kazanmışım
trafik:70
ilk yardım:80
motor:95
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)