Abicim kesin bişey söyleyin, yani komple mi yarın için iptal edilmiş?Yoksa Karabük'ü kapsayan bi durum mu?
Abicim kesin bişey söyleyin, yani komple mi yarın için iptal edilmiş?Yoksa Karabük'ü kapsayan bi durum mu?
valla bilmiyorum burada iptal dediler ortalık karışmış durumda nolcağı belli değil
Yarın direksiyon sınavı mı varmış ? bu durum bölgeden bölgeye değişiyor sanırım . Benim kayıtlı olduğum ehliyet kursu (antalya'da) yarın 14:00'da direksiyon sınavı öncesi son çalışma olacaktır diye mesaj gönderdi.Yıllık plana göre 15-16 kasım tarihleri arasında olacaktır diye geçiyor.Bilgi sahibi biri açıklama yapabilir mi?
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Ehliyet kursunu aradım ve direksiyon sınavı antalya'da 21 kasım tarihinde olacak dediler.14-15 kasım diğer iller için geçerliymiş yani ilden ile değişiyor.
2 ay oldu sınavı geçeli... sertifikam ruhsatın içinde de emniyete bayılacak para yok şu an
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)