Arkadaslar ici bosaltilmis keeway superlight 150 ekzozu muayeneden nasil gecer ne yaptirabilirim? bilgisi olan arkadaslar yardim ederse sevinirim.
Arkadaslar ici bosaltilmis keeway superlight 150 ekzozu muayeneden nasil gecer ne yaptirabilirim? bilgisi olan arkadaslar yardim ederse sevinirim.
Egzoz ucundan içeriye daha sonra çıkartabileceğin şekilde metal bulaşık tellerinden sıkıştır. Hani böyle top şeklinde ovmak için olanlar olurya onlardan...
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
Para harcamayacaksan,bir egzoscuya git çıkışa bir flanş yaptır 20 30 liraya.Yok harcıyacaksan yenisi tabiiki.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
İçini boşaltırken kime sormuştun da şimdi çözümü bize danışıyorsun orasını
anlayamadım.Kim akıl verdiyse sana şimdi doğru yolu da göstermeli değil mi?
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
ben egsozu boş, bas bas bağıran regalle girdim muayeneye adam bu niye bu kadar bağırıyor falan demedi. aldım temiz raporunu çıktım... bu arada ben de ikinci el aldım ve ilk sahibi boşaltmıştı egsozları...
bence sen de şansını dene, olmadı 1 ay mühlet verirler o zaman düzelttirirsin...
rölantide çalışırken gürültü yapmıyorsa bakmazlar.Ben 1 ay önce TUvturk e gittim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)