Yeni Başlayacağım sizce seçimim doğru mu?
Reklamlar
-
arkadaşlar yamaha yzf r125 modelini kendime uygun gördüm fakat sizin tavsiyeleriniz nedir? ayrıca fiyat limitim 10,000 tl civarında diyelim. (Ailemi ancak bu kadarına ikna ederim)
125 cc sonradan seni sıkar gibi ifadeleri forumda çok gördüm (yeni başlayanlara söylenmiş) bu yüzden kafam karıştı
birşey daha ben bu motorla otobanda* 140 yapabilirsem bana yetecek (ama 140 yapıcam diye motoru kasmamam lazım)
*otoban harici çok hız yapmam şart deil (şehirler arası yollarda 80-90 hariç)
arkadaşlar son olarak görünüme çok önem veriyorum ve baştan söyleyim honda cbr 125 gibi modeller beni pek açmadı. onun için lütfen tavsiye etmeyin. ama dediğim gibi görünüm çok önemli (super sport tipi motosiklerden arasından tavsiyede bulunursanız sevinirim)
şimdiden teşekkürler (lütfen yorumsuz bırakmayın çünkü bu konularda oldukça bilgisizim)
Reklamlar
-
-
öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum peki bu motor bana bu istediklerimi verebilir mi? (kasmadan)
-
kardeş bende öyleydim. Hala cahilim motor konusunda ama. Seni bu saatten sonra Yzf R125 ten sonrası paklamaz. Sen illa bunu alacan. Aynısı bendede var. Nisan gelsin motoshow bitsin. Kısmetse alıyorum. Sana herkes fiyatı çok honda al, şunu al, bunu al diycek ama sen yinede R125 istiyicen. Çünkü görünüş istiyorsun. Caka satmak bir nevi ^^ Ne renk düşünüyorsun
-
-
-
bahsettiğin motor 140 ı ıkınarak yapar, belki de yapamaz.
ucuz bir motosikletle ecemiliğini at, 1 yıl sonra hyosung gt250r veya kawasaki ninja 250 al
-
-
arkadaşım görüntü için istiyosan hiç bekleme al derim. yoksa 125 cc lik bi motor için cok uçuk bir fiyatı var şahsi fikrim. bunun yerine ybr 250 alırım ben cunku sana 2 3 ay sonra az gelmeye başlıyacak.
-
görmek inanmaktır ama duysakta iyi olur...
sadece görüntü istiyorsan yine düşük cc ile yakışıklı ama race olmayan motorlar var
görüntü race ama ses çıkmayacak , otobanda max. 140 km. yapacak diyorsan bence seçimin pahalı ve acemilik ile yersiz masraf yapabilirsin...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
bahsettiğin motor 140 ı ıkınarak yapar, belki de yapamaz.
ucuz bir motosikletle ecemiliğini at, 1 yıl sonra hyosung gt250r veya kawasaki ninja 250 al
şöyle bir şey de var aileme ben acemiliğimi bununla attım bana hadi yeni moto alalım desem kabul etmezler yani o süreyi biz bi 2-3 yıl uzatalım
-
Mersin İl Temsilcisi
brkfrt adlı üyeden alıntı
arkadaşım görüntü için istiyosan hiç bekleme al derim. yoksa 125 cc lik bi motor için cok uçuk bir fiyatı var şahsi fikrim. bunun yerine ybr 250 alırım ben cunku sana 2 3 ay sonra az gelmeye başlıyacak.
herkese olduğu gibi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
ninja 250 yi ben de düşündüm. onun fiyat aralıığı nedir?
-
Bak arkadaşların dediği doğru. Hemen satmak için alıyorsan. Maddi olarak zararın büyük olur. Ben 2 3 yaz kullanırım. Okulum bitincede satıp, askere giderim. Gelince kısmet artık diyorum. Ama fazlada hıza gerek yok 140 yeterli. Görüntüde var zaten. Onun dışında fiyatı pahalı işte biraz :S
Ninja 250 5500euro yamaha genel müdürlüğüne sordum. Sitedeki 10250 TL 2009 model fiyatı 2010 da ne olur bilmiyorum:S
-
hmm. sanki görüşüm yavaş yavaş değişmeye başlıyor. ninja 250 de hoş motor aslında ama kawasaki hakkında pek bi bilgim yok (yedek parça olsun performans olsun...)
-
125 lik motor başlangıç için uygun. Ancak 125 motora 10 bin lira vermek benim içime otururdu açıkçası. Benim tavsiyem cbf 150 veya ybr 125 gibi ikinci el bir motorda acemiliğini attıktan sonra ( 10000 km) az bir zararla bunu satman. Sonra 10000 liraya 3 yaşında bir 600 lük motor alabilirsin kendine. İlk aldığın motoru sevmek zorunda değilsin, bunu çıraklık evresi olarak düşün. 10 bin lira vereceğin 125 likten 6 ay sonra sıkılacaksın ve o parayı verecek birisini bulamayacağın için de satamayacaksın.
-
Forumda bu başlıkla arattır,konu hakkında bir sürü yorum bulursun.Onlara bir göz at önce.Bir kerede senin için yazalım.İlk motorunla illaki düşeceksin.Öğrenene kadar 2-3 liraya al bir ikinci el 125cc..Sonrada ninja 250 falan tarzı birşey alacaksın.Şimdiden hayırlı olsun.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
evet acemilik işi de cabası :S yamahanın da ek parçalarının kawasakiye göre daha ucuz olduğunu okudum bir de. ne kadar doğrudur bilemem ama? peki ninja hakkında sorularım olacak şimdi de : kaç silindirli olduğunu göremedim hiç biyerde ayrıca sizce 140 yaparken zorlanır mı?
-
arkadaş
elindeki parayla yenisini alıyorsun bu motorların
kawasaki den yamaha dan bahsediyoruz
bindin eskittin de yedek parçasını mı düşünüyorsun
-
VoDK adlı üyeden alıntı
evet acemilik işi de cabası :S yamahanın da ek parçalarının kawasakiye göre daha ucuz olduğunu okudum bir de. ne kadar doğrudur bilemem ama? peki ninja hakkında sorularım olacak şimdi de : kaç silindirli olduğunu göremedim hiç biyerde ayrıca sizce 140 yaparken zorlanır mı?
Sen önce bir tecrübe sahibi ol, ondan sonra 140,240,340 da yaparsın. Cin olmadan adam çarpma. 125 lik motordan çok şey bekleme, yokuş aşağı 140 yapınca ne olacak ? Rampa yukarı 100 e düşeceksin nasılsa. Dediklerimizi dinle ucuz motorla başla , 10 bin km veya 2 yıl tecrübe yap ondan sonra 600 lük motor alırsın kendine o parayla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler