İşte Benim İlk Motorum (:
-
Reklamlar
-
Süper bişi yahu. Faliyete geçme imkanı hiçmi yok..?
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
-
Di Blasi mi bu?
Eğer oysa fiyatına 1995$ diyor internet sitesinde. Tabi eskiden kalmış bir fiyat da olabilir. Sitesi çok eski ama...
-
Ya Aslında Bıraz Ugrassam Gecer Plaka Ve Ruhsatı Yok Marşta Sorunu Var Ben Tekne Motorlarının Marşından Koymustum Şu İple Çekilen Cinsten Ama Oda İpini Sarmama Sorunu Yaptı 5 Sene Boyunca Aynı Arızayla Ugrastım Mucadeleyı O Kazandı Ben Yıldım(:
Evet Di Blasi (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
GuNMember adlı üyeden alıntı
Ya Aslında Bıraz Ugrassam Gecer Plaka Ve Ruhsatı Yok Marşta Sorunu Var Ben Tekne Motorlarının Marşından Koymustum Şu İple Çekilen Cinsten Ama Oda İpini Sarmama Sorunu Yaptı 5 Sene Boyunca Aynı Arızayla Ugrastım Mucadeleyı O Kazandı Ben Yıldım(:
Evet Di Blasi (:
Nerden satın almıştınız peki siperiş üzerine yurt dışından getirilebilir mi veya Türkiye'de bulunabiliyor mu?
-
Arabanın bagajına koy bunu park parası ile taksit ödersin.
-
Doobly adlı üyeden alıntı
Nerden satın almıştınız peki siperiş üzerine yurt dışından getirilebilir mi veya Türkiye'de bulunabiliyor mu?
Sahibinden.comda Gördüm Fiyatı 1.250€ Bize Yurtdısından 2 Adet Hedıye Gelmişti Biri Çalındı Biride Bende Duruyor Yakında Bulundugu Yerden Alıcam Ve Biraz Onunla Uğraşıcam Böyle Şeylerle Uğraşmayı Cok Seviyorum (:
İlanın Linki:
http://www.sahibinden.com/american_m...QQdisplayitem?
Kendi Sitesindede 1,999$ Yazıyor Bılmem Ne Kadar Dogru
"TayGuN"
"GuNControll"
-
pocket bike ların fiyatı (cross) dubaide 100 dolarken burada 1000 tl ydi ordan pay biçin güzel bir alet al dursun kenarda ama bunların eksozları pek ses kesmiyor zaten 2 zamanlı millet şıkayet edip duruyor ama sırf hobi olsun diye toplanır aradada binilir valla
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
CBR700F adlı üyeden alıntı
pocket bike ların fiyatı (cross) dubaide 100 dolarken burada 1000 tl ydi ordan pay biçin
güzel bir alet al dursun kenarda ama bunların eksozları pek ses kesmiyor zaten 2 zamanlı millet şıkayet edip duruyor ama sırf hobi olsun diye toplanır aradada binilir valla
Valla Pek Hatırlamıyorum En Son Yazlıkta Bınıyodum 6-7 Sene Oldu Hiç Hatırlamıyorum Birde Bu Motorun Lakabı Vardı Her Binen Düşüyodu Bi Tek Ben Düşmedim (: Gaz Teli Takılıyordu Gazı Kökleyince Birdaha Bırakmıyordu Düşene Kadar Gazı Köklüyodu(:
"TayGuN"
"GuNControll"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler