Motoru Bir Süre Ehliyetsiz Kullansam...
Reklamlar
-
son 1 yıl içerisinde 3-4 kez tam koruma şekilde giyinmeme rağmen çevrildim,ehliyet ruhsatı veriyorum ,ruhsata bakmıyorlar bile ,ehliyette A2yi gördümü gönderiyor hemen,amaçları genelde ehliyetsizleri yakalamak oluyor onun için bence ehliyetsiz dolaşma yakalanırsan acaip cezası var
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Reklamlar
-
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
almışsındır artık ehliyeti dert bitti
-
geçen sene cezası 600 tl idi. öderim ve motoru da bağlandığı yerden alırım dersen ehliyetsiz kullanabilirsin. gözümün önünde arkadaşımın eline makbuzu verdiler. motoru da bağladılar. artçım olarak devam etti yoluna
-
Sana kalmış. Riskleri göze alıyorsan kullan. Bizim işyerindeki tahsilatçılardan biri otomobil ile sola hatalı dönüş yaptı, karşıdan gelen paket kuryesi( kasksız apaçi) bizim araca sağ arka tekerlekten çarptı. Sonuç paketçi komaya girdi ( sonra iyileşti). Apaçinin kaskı gibi ehliyeti de yoktu. Çocuğun yoğun bakım masrafları için ailesi trafik sigortasına başvurdu ancak ehliyeti olmadığından reddedildi. Bizim şöför de birkaçyüz lira trafik cezası ödeyip kurtuldu. Özetle : EHLİYETİN OLMAZSA HAKKINI ARAYAMAZSIN..
-
Shorin adlı üyeden alıntı
almışsındır artık ehliyeti dert bitti
Motoru Aldım Allah Kısmet Etmedı Ehlıyetsız Kullanmayı Kardı,Tipiydi (: C.tesi Veya Pazar Dıreksıyon Sınavına Gırıyorum Kısmet Olursa 10 Gune Ehlıyetımle Rahat Rahat Gezıcem(:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
GuNMember adlı üyeden alıntı
Motoru Aldım Allah Kısmet Etmedı Ehlıyetsız Kullanmayı Kardı,Tipiydi (: C.tesi Veya Pazar Dıreksıyon Sınavına Gırıyorum Kısmet Olursa 10 Gune Ehlıyetımle Rahat Rahat Gezıcem(:
ben subat ayından beri ehliyetsiz kullanıyorum . yasım geldi ehliyet almaya gittim surucu kursunun hatasından dolayı nisan sınavına gireceğim. he bua rada motoru bağlattığımı varsayarsam surucu kursunu maddi manevi tazminat davası acarım . bana subat sınavına cok rahat girebilirsin diyip paramı aldılar herseyi yaptırdılar. sonra nisan sınavına attılar . dolandırıcılıktan dvaa acabilrdim ama ne zmaan yakalanırsam ondan sonra acıcam..
-
ehlyet
merhaba arkadasım bende ehlıyetımı yenı aldım havalar soguk gıttıgı ıcın kullanamadan ehlıyet gunum geldı bence kıs donemınde muracaat edersen yaza hazır olur saglıklı gunler
-
Bence kusra bakma ama soru gayet gereksiz ehliyetsiz motor kullanmak maddi yonden buyuk sıkıntı getirir bir kaza anında ben kaza yapmam deme seninde başına gelebilir işini şansa bırakma bnce al ehliyetini istediin gibi kullan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler