Bugün (09/11/2009) Erenköy'de olan kaza?
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu sabah bir akrabamız bize gelirken, yolda bir motosiklet kazası gördüğünü söyledi.
Olayın minibüs caddesi Erenköy mevkiinde olduğunu, büyük hacimde bir motosikletin 2 parçaya ayrıldığını ve maalesef sürücünün üstü örtülü bir şekilde yerde yattığını; vefat ettiğini söyledi.
Kaza hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın, umarım tanıdığımız bir arkadaşımız değildir.
Reklamlar
-
Tanımadığımızda değildir inş..
Yani kimsenin başına vermesin..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
allah rahmet eylesin tanıdıgımzda olsa olmasada üzüldüm başımız sagolsun
-
ALLAH korusun ne tanıdığımız nede tanımadığımız kımsenın başına gelmesın eğer dediğiniz gıbı vefat ettıyse ALLAH rahmet eylesın yakınlarına sabırlar versın yalnız o bahsedılen yolda nasıl oyle bır kaza olmuşta buyuk motor ikiye ayrımış hayret oluş şeklını öğrenmek isterdım
-
askon adlı üyeden alıntı
ALLAH korusun ne tanıdığımız nede tanımadığımız kımsenın başına gelmesın eğer dediğiniz gıbı vefat ettıyse ALLAH rahmet eylesın yakınlarına sabırlar versın yalnız o bahsedılen yolda nasıl oyle bır kaza olmuşta buyuk motor ikiye ayrımış hayret oluş şeklını öğrenmek isterdım
Aynen, ben de onu merak ettim.
-
Allah rahmet eylesin..... :(
-
Arkadaşlar birtek Habertürkte bununla lgili çok kısa bir haber var oda şöyle;
Erenköy'de feci kaza
Motosiklet yayaya çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
09.11.2009 11:17
İstanbul Erenköy'de meydana gelen korkunç trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. Minibüs yolu Tüccarbaşı mevkiinde meydana gelen kazada, motosiklet yayaya çarptı. Yaya hayatını kaybederken, çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletin sürücüsü de ağır yaralandı.
-
Habertürk'te var bu haber. Çok ayrıntı yok şimdilik.
İstanbul Erenköy'de meydana gelen korkunç trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. Minibüs yolu Tüccarbaşı mevkiinde meydana gelen kazada, motosiklet yayaya çarptı. Yaya hayatını kaybederken, çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletin sürücüsü de ağır yaralandı.
-
İlker&Burçin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar birtek Habertürkte bununla lgili çok kısa bir haber var oda şöyle;
Erenköy'de feci kaza
Motosiklet yayaya çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
09.11.2009 11:17
İllahi birileri hayatını kaybetcek he
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
kaza olayı okuyunca içim bir tuhaf oluyor,acaba kim diyorum tanısamda,tanımasamda sonuçta iki tekerci, insanın zoruna gidiyor
allah rahmet eylesin,ölenin ailesine allah sabır versin,
-
Sürat motosikletinin sürücüsü çok hızla giderken kontrolü kaybedip ağaca ve bir yayaya çarptı. Yaya olay yerinde moto sürücüsü ambulansta öldü. Toplam iki ölü var. Bırakın artık şu motorsiklet denen aleti. Onlar şehirlere göre değiller...
-
pek çok tanıdığım kazadan sonra olay yerindeymiş, mahalleden bi teyze konuşmuş sürücüyle, adı tolgaymış galiba.. iyimiyim ben demiş, kaza yaptım öldüm mü? demiş, teyze yaşıyosun oğlum iyisin falan demiş ambulansa almışlar, hastaneye giderken vefat etmiş, çarptıgı yaşlı adam da olay anında vefat etmiş
-
-
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
allah rahmet eylesin ya çok üzücü bi haber...
-
0532 adlı üyeden alıntı
Sürat motosikletinin sürücüsü çok hızla giderken kontrolü kaybedip ağaca ve bir yayaya çarptı. Yaya olay yerinde moto sürücüsü ambulansta öldü. Toplam iki ölü var. Bırakın artık şu motorsiklet denen aleti. Onlar şehirlere göre değiller...
Önemli olan insandır.Bu sonuca göre otomobiller daha fazla ve daha çok trafik kazası yapıyolar o zaman onlarda bıraksın o otomobil denen aleti,bi çok kişiye çarpıp hızlı sürüp kontrolsüz hareket yapıp insanları öldürüyolar...
-
0532 adlı üyeden alıntı
motoru birakalim sehirlere gore degiller.. (nasil degil anlamadim.. apayri bir tartisma konusu)
ekonomik kriz oluyo parayida cikartalim hayatimizdan..
evlilik olmasin cunku insanlar birbirlerini aldatabiliyorlar..
bu mantikla bu liste uzar gider..
bu kadar sacma bir yaklasim olamazdi..
vefat edenlere allah rahmet eylesin, yakinlarina allah sabir versin..
-
ALLAH cc her ikisinde rahmet etsin
0532 adlı üyeden alıntı
Sen bu şehirden değilsin galiba
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
0532 adlı üyeden alıntı
o şehirlere göre zannettiğin araçlar asıl şehir için değil.trafik ve kirlilik oluşturmaktan başka hiçbir işe yaramıyorlar.ayrıca biz motorcuların hayatlarınıda çoğu kez hiçe sayıyorlar.iş insan olmaktan geçiyor önce.araçlar öldürdüğü insan sayısı belki binde bir.eğitim şart kesinlikle.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 ----------
0532 adlı üyeden alıntı
birde neden bu sitedesin merak ettim doğrusu
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler