Bugün (09/11/2009) Erenköy'de olan kaza?
Reklamlar
-
bir gün telefon faturalarımı yatırmak için gayrettepe tel baş müdürlüğüne gittim ,iş yerimle arası 10 dkk ,yatırdım faturalarımı ,dönüyorum iş yerine yürüyerek ,arkamdan bir SS egzost sesi ,tabiki hayranım herkes gibi o performance egzost sesine,durdum ve sukunetle izledim o motoru ,kullanıcısını ve motorun dehşet sesini 5 saniye içersindeki izlenimlerin neydi biliyormusunuz
adamın kaskı kolunda ,veriyor ara gazını ve ona bakanlara şöle bir piskopot bir bakış atarak içinden şöle diyor kanımca alem buysa kral benim
valla ben bile tırstım motorcu olmama rağmen ;bir gün bir muhabbet esnasında beraber olduğumuzda taklit edeceğim adamın tavırlarını ben akıl hastasından bir fark göremedim tavırlarında ,böyle kullanan yüzlerce insan var aramızda hal böyle oluncada millet uyuz oluyor SSkullanıcılarına ,ne diyim Allah akıl fikir versin böylelerine..
Reklamlar
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
200le gitmek ayrı bi salaklıktır. ayrıca trafikteki motosikletlerin yüzde kaçı 200 yapabiliyor, bir fikriniz yok. televizyonda gördüğünüz "hız tutkunları" kalıbına oturmuşuz anlaşılan
ve 200le giderken şerefsizin biri sıkıştırmazsa savrulmazlar.
200le giderken düşersen, koruman varsa , biryere çarpmazsan ayağa kalkar yoluna devam edersin.
biryere çarparsan belki hayatta kalabilirsin
araba ile 200le biryere çarparsan demir yığınının içinde tost olursun, kurtulma ihtimalin %0,00000000001
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------
ss düşmanlığı şundan.
ölümlü motosiklet kazalarına bakın. ya kask takmayan mahalle arası sıkuutırcıları yada ss.
enduro, chopper, vsvsvs çok çok nadir. bütün kazalardan haberim yok ama ben bir tane enduro hatırlarım ölümlü kaza yapan, gerisi bu dediklerim
ben sana çok sayarım bu anlattığın motor kazalarından da ne yeri nede zamanı....
ss çileri direk katil yaptınız ya bende onu anlamadım...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
daha dün üye olmuş ve 4.mesajını yazmış...verdiniz coşkuyu...motor kullanmayandan gelen tepkiler bence gayet doğal...yakın zamanda motora başlayacağını yazmış...belki o zaman anlar iki tarafıda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
0532 adlı üyeden alıntı
Seni tebrik ederim. Evet motosiklet almayı ve binmeyi çok istiyorum. Ama bu haberler ve gördüğüm birçok kaza beni korkutuyor. Ben korktuğum için sizleri de uyarmak istiyorum. Hatam bu...
Öncelikle vefat eden büyüğümüze, Allahtan rahmet diliyorum. Malasef çok acı. Hastanede'ki arkadaşımıza da, acil sifalar diliyorum.
Bazı arkadaşlar size fazla yüklenmişler, tabii bir motor sitesinde motor kullanmayın demek ile tepki zaten alacaktınız, o kesin. Ancak uyarı konusuna gelince, motosikletin tehlike boyutunu en iyi motor kullananlar bilir. Bunu lütfen unutmayın. Sonuçta çoğumuz için motora binmek bir yerden bir yere gitmek değildir. Motosiklet bir ulaşım aracı hiç değidir, ve çoğumuz motora binmediğimiz zaman, üzülürüz, bozuluruz, depresif bile oluruz.
Umarız ki bu siteyi daha fazla motor kullanmayan insanlar ziyaret eder ki, bizim serseri olmadığımızı, bizim de bir ailemizin, sevenlerimizin olduğunu ve en önemlisi kusurlu motosikler kullananları nasıl uyardığımızı, görürler. Belki o zaman bizi trafikte araç yerine koyarlar, hakkımızı yemezler.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
daha dün üye olmuş ve 4.mesajını yazmış...verdiniz coşkuyu...motor kullanmayandan gelen tepkiler bence gayet doğal...yakın zamanda motora başlayacağını yazmış...belki o zaman anlar iki tarafıda...
adamın aldığı nick den belli zaten burada fazla kalıcı olmadığı....
sadece ortalığı karıştırmak yada çakma nick ne diyim...
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
olm sende avkan abinin anlatmaya çalıştığı psikopatlardan birisin...makinan çakma ss zaten ordan ayarım sana...
senide gördük Karaburun yolunda...Allah ve Koreli Mühendisler ne verdiyse motöre yükleniyodun köklüyordun...nedir abicim sorununuz...niye dip gazdasın...olayınız nedir...cinsel bir sorunun eksikliğin dışa vurumumu bu ss de kökleme...hani madem orada kökleyemiyoz bari makinaya abanalım falan gibi bişeymi...
avkan abi ne diyon bu hususta sen aşmışsın artık...Akileosu inceleyelim çözüme Nırvanaya ulaşalım ...
hacı o yol başka ....evet biraz abarttık o gün ama yol ve virajjjj gördümmü dayanamıyorum ne yalan sölim....
ama bu sadece ss lere özgü bişi değilki...o yolda basılır zaten...
önemli olan şehir içinde nasıl sürdüğümüz....işte orada tam uysal bi sürücüyüm...
neden diye sorarsan?
hayata ve kendime saygım var...
-
flying hellfish adlı üyeden alıntı
Öncelikle vefat eden büyüğümüze, Allahtan rahmet diliyorum. Malasef çok acı. Hastanede'ki arkadaşımıza da, acil sifalar diliyorum.
Bazı arkadaşlar size fazla yüklenmişler, tabii bir motor sitesinde motor kullanmayın demek ile tepki zaten alacaktınız, o kesin. Ancak uyarı konusuna gelince, motosikletin tehlike boyutunu en iyi motor kullananlar bilir. Bunu lütfen unutmayın. Sonuçta çoğumuz için motora binmek bir yerden bir yere gitmek değildir. Motosiklet bir ulaşım aracı hiç değidir, ve çoğumuz motora binmediğimiz zaman, üzülürüz, bozuluruz, depresif bile oluruz.
Umarız ki bu siteyi daha fazla motor kullanmayan insanlar ziyaret eder ki, bizim serseri olmadığımızı, bizim de bir ailemizin, sevenlerimizin olduğunu ve en önemlisi kusurlu motosikler kullananları nasıl uyardığımızı, görürler. Belki o zaman bizi trafikte araç yerine koyarlar, hakkımızı yemezler.
arkadaşım konudaki yazımla ilgili o kadar yakından alakalı şeyler yazmışsınki cevap vermeden edemedim
nasıl yani motorsiklet hiç ulaşım aracı değildir ? motora binmek nasıl bir yerden bir yere gitmemize aracı değildir nedir motorsiklet sence motorsiklet içimizdeki pisikolojik bozuklukları dışa atma aracımıdır ?Sen bunları yazarsan başta ben seni trafikte adam yerine koymam ,pisikolojik bunalımı olan yada bazı şeyleri aşamamış kişiler motorsiklet ya da araba ilemi çözüyor bu sorunlarını ?Bu kadar acizmi insanlar ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------
avkan abi ne diyon bu hususta sen aşmışsın artık...Akileosu inceleyelim çözüme Nırvanaya ulaşalım ...
Usta ben sadece motorsiklet konusunda değil ,insanın sorumlu olduğu her konuda derin düşünceler içersine girmiş bir insanım ,benim doğrum başkasına yanlış başkasının doğrusu bana göre yanlıştır ,her koyun kendi bacağından asılır ,anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna saz misali ,dünyanın dertlerini çözmeye tek başıma gücüm yetmeyeciği için ,çokta yormam kafamı ben kendi işime bakarım
Sözüm meclisten dışarı Temel sen üstüne alınma
-
Akileos adlı üyeden alıntı
hacı o yol başka ....evet biraz abarttık o gün ama yol ve virajjjj gördümmü dayanamıyorum ne yalan sölim....
ama bu sadece ss lere özgü bişi değilki...o yolda basılır zaten...
önemli olan şehir içinde nasıl sürdüğümüz....işte orada tam uysal bi sürücüyüm...
neden diye sorarsan?
hayata ve kendime saygım var...
kanka şaka yapıyorum yav sende beni ciddiye alıp cevaplıyon he...
benimde senden farkım yok be hacı bende ne makina olursa olsun apaçinin kralını olurum...
bak önemli olan ne biliyomusun...avkan abimiz gibi hayatı yaşamış olmak...yani o 600 f i var basmazken veya basmamayı tercih ederken
sen çakma 250 inle adeta Rossi gibi uzuyon...hem ben gezi sonunda yol kenarında motosikletlerimizle Amerikan Dizilerindeki gibi özel pozlarla günü resimleyecektim arkandan far yaptım ama sen çoktan uzamıştın...kenarda durduğun an hava biraz karardı vazgeçtim...
-
kanka şaka yapıyorum yav sende beni ciddiye alıp cevaplıyon he...
benimde senden farkım yok be hacı bende ne makina olursa olsun apaçinin kralını olurum...
bak önemli olan ne biliyomusun...avkan abimiz gibi hayatı yaşamış olmak...yani o 600 f i var basmazken veya basmamayı tercih ederken
sen çakma 250 inle adeta Rossi gibi uzuyon...hem ben gezi sonunda yol kenarında motosikletlerimizle Amerikan Dizilerindeki gibi özel pozlarla günü resimleyecektim arkandan far yaptım ama sen çoktan uzamıştın...kenarda durduğun an hava biraz karardı vazgeçtim...
yolda çok bekledim ben siziiiii.....hatta sizi beklerken kendi resimlerimide çektimmmm
olmadı bu hafta gider tekrar yaparız düşündüğün şeye bak metecim..ozaman çekersin resimlerimi...
-
avkan65 adlı üyeden alıntı
Guccuk Akileosun dertlerini çözmeye tek başıma gücüm yetmeyeciği için ,
hepimiz kardeşiz abi bugün ona yarın bize...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------
Akileos adlı üyeden alıntı
yolda çok bekledim ben siziiiii.....hatta sizi beklerken kendi resimlerimide çektimmmm
olmadı bu hafta gider tekrar yaparız düşündüğün şeye bak metecim..ozaman çekersin resimlerimi...
tamam kuzen öyle olsun gideriz...
-
avkan65 Nickli Üyeden Alıntı
Guccuk Akileosun dertlerini çözmeye tek başıma gücüm yetmeyeciği için :
nereden alıntı yaptın nen bunu ben böle bi şey yazmadım ,kirli emellerine alet etme beni
-
-
-
-
-
[QUOTE=avkan65;1856860]arkadaşım konudaki yazımla ilgili o kadar yakından alakalı şeyler yazmışsınki cevap vermeden edemedim
nasıl yani motorsiklet hiç ulaşım aracı değildir ? motora binmek nasıl bir yerden bir yere gitmemize aracı değildir nedir motorsiklet sence motorsiklet içimizdeki pisikolojik bozuklukları dışa atma aracımıdır ?Sen bunları yazarsan başta ben seni trafikte adam yerine koymam ,pisikolojik bunalımı olan yada bazı şeyleri aşamamış kişiler motorsiklet ya da araba ilemi çözüyor bu sorunlarını ?Bu kadar acizmi insanlar ?[COLOR="Silver"]
Motosiklet ulasim aracindan fazlasidir demek istedim. Araba gibi yalnizca bir yerden bir yere gitmek icin den ziyade, giderken keyif alma, zevk almak on plandadir.
Yazdigimin psikolojik bunalimla, psikolojik sorunlar ile ne alakasi var, nasil boyle bir yere geldik, bende onu anlayamadim?
-
-
avkan65 adlı üyeden alıntı
bir gün telefon faturalarımı yatırmak için gayrettepe tel baş müdürlüğüne gittim ,iş yerimle arası 10 dkk ,yatırdım faturalarımı ,dönüyorum iş yerine yürüyerek ,arkamdan bir SS egzost sesi ,tabiki hayranım herkes gibi o performance egzost sesine,durdum ve sukunetle izledim o motoru ,kullanıcısını ve motorun dehşet sesini 5 saniye içersindeki izlenimlerin neydi biliyormusunuz
adamın kaskı kolunda ,veriyor ara gazını ve ona bakanlara şöle bir piskopot bir bakış atarak içinden şöle diyor kanımca alem buysa kral benim
valla ben bile tırstım motorcu olmama rağmen ;bir gün bir muhabbet esnasında beraber olduğumuzda taklit edeceğim adamın tavırlarını ben akıl hastasından bir fark göremedim tavırlarında ,böyle kullanan yüzlerce insan var aramızda hal böyle oluncada millet uyuz oluyor SSkullanıcılarına ,ne diyim Allah akıl fikir versin böylelerine..
Malesef bizler ss kullanıcıları olarak böyle dengesizlerin yaptıkları yüzünden Ortalıkta Serseri Olarak Tanımlanıyoruz..Malesef Birinin yaptığını binlere , onbinlere mal eden bir zihniyete sahibiz...Ne diyelim Allah ISLAH etsin..
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
-
11 Kasım 2009, 00:50
bıktım bu ölümlü kazalardan Allah rahmet eylesin.....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler