Bugün (09/11/2009) Erenköy'de olan kaza?
Reklamlar
-
0532 adlı üyeden alıntı
Sürat motosikletinin sürücüsü çok hızla giderken kontrolü kaybedip ağaca ve bir yayaya çarptı. Yaya olay yerinde moto sürücüsü ambulansta öldü. Toplam iki ölü var. Bırakın artık şu motorsiklet denen aleti. Onlar şehirlere göre değiller...
şöyle hak veririm sana...Motosikleti şehiriçinde Bağdat Caddesinde kazanın gerçekleştiği minibüs yolu Erenköyde insan evladı gibi kullanmazsan köklersen olacağı bu...arkadaşlar kazayı babamda görmüş...dün akşam anlattı......600 RR olduğunu düşünerek karşı tarafında yaş itibariyle karşıya geçerken ağır olduğunu düşünürsek kaçınılmaz bir kaza diyelim...ama hatanın motorcuda olduğunu aklı mantığı olan herkes anlayabilir...600 RR la minibüs yolunda yavaş gitmiş olma ihtimali nedir..bu arada kazada çarptığı adamcağız ölmüş...kazayı yapan 25 yaşlarında Fatih isimli bir çocuk...hayati bir durumu yok...Allah kimseye böyle kaza bela nasip etmesin...kaza yapanında halini düşün...şu an cezaevine girecek muhtemelen...taksirle adam öldürmekten yargılanacak...o da bitti çarptığı amcanında yakınlarına Allah sabır versin...
burada yazanlar asanlar kesenler ukalalık yapanlar o vefat eden amcanın kendi dedeniz babanız veya amcanız olduğunu düşünsün vereceğiniz tepkileri ona göre yapın...Caddede hız yapan motor sahiplerinin Allah belasını versin...kendi gebersin ama can almasın...ne artcısının canını alsın ne bir başkasının kendi gebersin rahmet bile dilemem...Niyazi olacak sonucta...bu yorumumun kazayla alakası yoktur...Bağdat Caddesinde kökleyen şerefsizler içindi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
Metehan bu arada ufak bir hatırlatma;
Olay Bağdat Caddesi'nde olmuyor, bir üst paralelindeki minibüs caddesi olarak tabir edilen Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde oluyor.
Neden söylüyorum; bahsettiğim cadde zaten 2 şerit gidiş-2 şerit dönüş, bir şeridini zaten sürekli mavi minibüslerin işgal ettikleri, yol ortasında durup yolcu indirip bindirdikleri, çift yönlü bir yol ve birçok yerde asfaltı oldukça bozuk.
Yani hızlı gitmek ya da gazlamak için hiç de uygun olmayan böyle bir yolda hangi akla hizmet gaz açılır, anlamak mümkün değil..
-
abi biliyorum olay yerini...çok iyi bildiğim yerler...olaya yakın diye Bağdat Caddesini örnek verdim sadece...Bağdat Caddesinden Korlasa gelmeden sağa dönüyorsun yolu bitiriyorsun BP den sonra sağa dönüyorsun oralar galiba kaza yeri...Anadolu yakasına has bir özellik bu kökleme işleri abi...ya da her SS ci şehiriçinde köklüyor bir şekilde uygun yolda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Motosikleti şehir içinde Bağdat Caddesinde kökleyen şerefsizler içindi...[/SIZE]
yukarıdaki söyleminizi esefle kınıyorum genel ifadeler kullanırken düşünerek yorum yapmalısınız.
yıllardır tartışılan konular üzerine geneli dahil eden yorumlar ve ithamlar ukalalıktan öteye gitmiyor , kanımca sitenin tarzını da etkiliyor.
her ne kadar üzülüp sinirlensekte tüm dünyayı olanlardan sorumlu tutamayız.
bir kaza 2 rahmetli bir suçlu ( yorumlardan birinde suç minibüsçü de denmiş kararı oturduğumuz yerden vermeyelim.)
benim en büyük üzüntü duyduğum nokta kaza yapan makinalar SS ise olacağı buydu gazlarsan bu olur adi şerefsiz filan falan , küçük makine kaza yapsın aman büyük geçmiş olsun aman bi daha olmasın yani hepsi motor hepsinin bir kullanıcısı var hepside insan
neden bu SS düşmanlığı anlamış değilim.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
Allah rahmet eylesinn bu haberler yıpratıyo
-
minibüs yolunda neden sürat yaparsın be adaşım mekanın cennet olsun
-
takendy adlı üyeden alıntı
yukarıdaki söyleminizi esefle kınıyorum genel ifadeler kullanırken düşünerek yorum yapmalısınız.
yıllardır tartışılan konular üzerine geneli dahil eden yorumlar ve ithamlar ukalalıktan öteye gitmiyor , kanımca sitenin tarzını da etkiliyor.
her ne kadar üzülüp sinirlensekte tüm dünyayı olanlardan sorumlu tutamayız.
bir kaza 2 rahmetli bir suçlu ( yorumlardan birinde suç minibüsçü de denmiş kararı oturduğumuz yerden vermeyelim.)
benim en büyük üzüntü duyduğum nokta kaza yapan makinalar SS ise olacağı buydu gazlarsan bu olur adi şerefsiz filan falan , küçük makine kaza yapsın aman büyük geçmiş olsun aman bi daha olmasın yani hepsi motor hepsinin bir kullanıcısı var hepside insan
neden bu SS düşmanlığı anlamış değilim.
SS düşmanlığımı bu nerden çıktı şimdi...Bağdat Caddesinde hız yapan tüm iki teker ve 4 tekerler şerefsiz desem ne farkedecek...neden gocunuyorsun...fazer 600 o caddede hız yapıyorsa Turbo Baranlar modifiyeli araclarıyla can aldıktan sonra elini kolunu sallayıp geziyorsa çokmu şerefli oluyorlar...hepsi psikolojileri bozuk rahatsız apaçiler...üst ccde böyle bir travma var...adrenalini her an yaşama hezeyanı...lan bi basma kökleme Allahsız diyesim geliyor...gel ben sana yol göstereyim Saray Yolunda bas bomboş dümdüz yol...sen neden alınıyorsun gocunuyorsun ki...aynı hayatı sendemi yaptın veya yapıyorsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------
SS düşmanlığımı bu nerden çıktı şimdi...Bağdat Caddesinde hız yapan tüm iki teker ve 4 tekerler şerefsiz desem ne farkedecek...neden gocunuyorsun...fazer 600 o caddede hız yapıyorsa Turbo Baranlar modifiyeli araclarıyla can aldıktan sonra elini kolunu sallayıp geziyorsa çokmu şerefli oluyorlar...hepsi psikolojileri bozuk rahatsız apaçiler...üst ccde böyle bir travma var...adrenalini her an yaşama hezeyanı...lan bi basma kökleme Allahsız diyesim geliyor...gel ben sana yol göstereyim Saray Yolunda bas bomboş dümdüz yol...sen neden alınıyorsun gocunuyorsun ki...aynı hayatı sendemi yaptın veya yapıyorsun...
aynı hatayı olacaktı burası...
-
[QUOTE=mete_han;1855725]SS düşmanlığımı bu nerden çıktı şimdi...Bağdat Caddesinde hız yapan tüm iki teker ve 4 tekerler şerefsiz desem ne farkedecek...neden gocunuyorsun...fazer 600 o caddede hız yapıyorsa Turbo Baranlar modifiyeli araclarıyla can aldıktan sonra elini kolunu sallayıp geziyorsa çokmu şerefli oluyorlar...hepsi psikolojileri bozuk rahatsız apaçiler...üst ccde böyle bir travma var...adrenalini her an yaşama hezeyanı...lan bi basma kökleme Allahsız diyesim geliyor...gel ben sana yol göstereyim Saray Yolunda bas bomboş dümdüz yol...sen neden alınıyorsun gocunuyorsun ki...aynı hatayı sendemi yaptın veya yapıyorsun...[COLOR="Silver"]
mete-han hata yapıyor olsam senin mantık ile ölü olacaktım.
ilk defa yaşandığında hata olarak adlandırılan şey sürekli yapılıyorsa aptallık olacaktır.
benim kast ettiğim her gaz açan şerefsiz mi ? yada bu size mi kaldı ?
ben makinemi gaz açmak için aldım. açıyorum rahatlıyorum yeri geliyor cadde de sahilde de anlık açıyorum. makinenin görevi bu yavaş gidince hararet yapıyor ancak tüm cadde sakinlerini kapsayacak eleştiri yanlış bence caddenin konsepti bu nasıl yeni başlayanlar 600 yada 1000 lik makine alacakları ne kadar gerçekse caddenin formatıda o kadar gerçek
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
-
[
mete-han hata yapıyor olsam senin mantık ile ölü olacaktım.
ilk defa yaşandığında hata olarak adlandırılan şey sürekli yapılıyorsa aptallık olacaktır.
benim kast ettiğim her gaz açan şerefsiz mi ? yada bu size mi kaldı ?
ben makinemi gaz açmak için aldım. açıyorum rahatlıyorum yeri geliyor cadde de sahilde de anlık açıyorum. makinenin görevi bu yavaş gidince hararet yapıyor ancak tüm cadde sakinlerini kapsayacak eleştiri yanlış bence caddenin konsepti bu nasıl yeni başlayanlar 600 yada 1000 lik makine alacakları ne kadar gerçekse caddenin formatıda o kadar gerçek
abicim tamam aç saygımız var...tüm sscilere saygım sevgim var çok değerli dostlarımda ss kullanır...isism isim sayayımmı...ama nerede açıyorsun o gazı mevzumuz bu...şu makinaları insanların yoğun olarak aktif oldukları bölgelerde üst limitlerde kullananlar için tepkim...bence bu kadar alınmamalısın...yani TEM de giderken annesinin elinden fırlayıp önüne bir çocuk çıkma ihtimali yüzde kaçtır...ama şehrin göbeğinde kulağı tırmalayan devirlerde gitmekde neyin nesi...senin bunu yaptığına inanmıyorum...sen ölmüyorsun buda ayrı bir detay...öldürüyorsun...reflekslerini düşün karşıdan karşıya geçmeye çalışan (kaç yaş grubunda olursa olsun) insanları düşün...o hızlarda karar verme saniyesini düşün...benim derdim şu apaçilerde...çılgınca Şehrin ana arterlerinde sürat denemeleri yapanlarda...sen kendini o kategoriye sokma ...çünkü değilsin...bu forumda yazdığın için belli bir kültür seviyesinde ve bilincte olduğuna inanıyorum...
-
0532 Nickli Üyeden Alıntı
Sürat motosikletinin sürücüsü çok hızla giderken kontrolü kaybedip ağaca ve bir yayaya çarptı. Yaya olay yerinde moto sürücüsü ambulansta öldü. Toplam iki ölü var. Bırakın artık şu motorsiklet denen aleti. Onlar şehirlere göre değiller..
İlginç bir psikoloji. Analiz edelim : Sen aslında motosiklet almayı , motora binmeyi çok istiyorsun ama bu kaza haberleri seni korkutuyor. Kendin korktuğun için halihazırda motor kullananları da korkutmak istiyorsun , belki senin tarafına geçerler , motora binmek isteyen ama cesaret edemeyenler ve bu sebepten motora karşı olanlar kulübü bir taraftar daha kazanır. Yoksa neden insan motora karşı olduğu halde motosiklet sitelerinde gezer ?
Motorun tehlikeli olduğunu bir motor sürücüsünden daha iyi kim bilebilir ?
-
şöyle hak veririm sana...Motosikleti şehiriçinde Bağdat Caddesinde kazanın gerçekleştiği minibüs yolu Erenköyde insan evladı gibi kullanmazsan köklersen olacağı bu...arkadaşlar kazayı babamda görmüş...dün akşam anlattı......600 RR olduğunu düşünerek karşı tarafında yaş itibariyle karşıya geçerken ağır olduğunu düşünürsek kaçınılmaz bir kaza diyelim...ama hatanın motorcuda olduğunu aklı mantığı olan herkes anlayabilir...600 RR la minibüs yolunda yavaş gitmiş olma ihtimali nedir..bu arada kazada çarptığı adamcağız ölmüş...kazayı yapan 25 yaşlarında Fatih isimli bir çocuk...hayati bir durumu yok...Allah kimseye böyle kaza bela nasip etmesin...kaza yapanında halini düşün...şu an cezaevine girecek muhtemelen...taksirle adam öldürmekten yargılanacak...o da bitti çarptığı amcanında yakınlarına Allah sabır versin...
burada yazanlar asanlar kesenler ukalalık yapanlar o vefat eden amcanın kendi dedeniz babanız veya amcanız olduğunu düşünsün vereceğiniz tepkileri ona göre yapın...Caddede hız yapan motor sahiplerinin Allah belasını versin...kendi gebersin ama can almasın...ne artcısının canını alsın ne bir başkasının kendi gebersin rahmet bile dilemem...Niyazi olacak sonucta...bu yorumumun kazayla alakası yoktur...Bağdat Caddesinde kökleyen şerefsizler içindi...
Bağdat mağdat nerede bu şekilde uygunsuz motor kulanan arkadaşlar varsa kendilerine çeki düzen versinler.Hepimizin yaşam hakkı var .Adam moto gezi resimlerini koyuyor elinde sigara-bira rakı vs. Utanmadan birde poz vermişler.
Ozaman çocuklarınıza kundaktayken sigara bira rakı uyuşturucu ikram edin-Toplum kurallarını hiçe saymayı yalan söylemeyi hırsızlığı öğretin hatta boşuna okula falan göndermeyin.Paranızla birar sürat motoru alın ortalığa salın
ha bu sürat için araba tekne vs olabilir hiç fark etmez.
HA birde gazlamayı sanat sayanlar bile var-gherizekalı sanatı herhalde .araç sürücüsü yolun durumuna göre aracını kullanmak zorundadır.Çok cesaretlı arkadaşlarımız varsa dağlarda pkk lı avına çıksınlar ,Benim sözüm insan olarak var olana değil daha insanlaşma sürecini tamamlayamamış yaratıklarıdır.Ölende bizde maalesef öldürende.
Allaha emanet olun kardeşlerim.
-
abicim tamam aç saygımız var...tüm sscilere saygım sevgim var çok değerli dostlarımda ss kullanır...isism isim sayayımmı...ama nerede açıyorsun o gazı mevzumuz bu...şu makinaları insanların yoğun olarak aktif oldukları bölgelerde üst limitlerde kullananlar için tepkim...bence bu kadar alınmamalısın...yani TEM de giderken annesinin elinden fırlayıp önüne bir çocuk çıkma ihtimali yüzde kaçtır...ama şehrin göbeğinde kulağı tırmalayan devirlerde gitmekde neyin nesi...senin bunu yaptığına inanmıyorum...sen ölmüyorsun buda ayrı bir detay...öldürüyorsun...reflekslerini düşün karşıdan karşıya geçmeye çalışan (kaç yaş grubunda olursa olsun) insanları düşün...o hızlarda karar verme saniyesini düşün...benim derdim şu apaçilerde...çılgınca Şehrin ana arterlerinde sürat denemeleri yapanlarda...sen kendini o kategoriye sokma ...çünkü değilsin...bu forumda yazdığın için belli bir kültür seviyesinde ve bilincte olduğuna inanıyorum...
ben sizi anlıyorum ve sadece eleştirinizi eleştiriyorum.
geçenlerde sürücü ile motor arasında 700 m. fark var adi herif gazlamış gibi bir topicte vardı. hatırlarsınız (binlerce örnek var )
münübüs yolunda kaza yapan kişide en nihayetinde bizden biri
benim sormak istediğim illa kazanın sebebi aşırı sürat mi ? başka sebebi olamaz mı ? teknik sebebler , rahatsızlanma , karşı tarafın sürüş kusuru gibi detaylarında bilinerek yorum yapılmasını rica ediyorum.
benim şikayetim kaza yapan SS olunca sorgusuz tüm suç gaz açmaya kalıyor.
-
Sürat her zaman felakettir ,arabada da olsa motorda da olsa farketmez
Limitleri zorlamayalım
-
TAKEDY son cümlene kadar haksızsın.Ne demek MAKİNANIN GÖREVİ BU ne demek BASMAYINCA HARARET YAPIYO bunlar sizin insanların yaşadığı yerde son gaz gitme hakkını vermez size.Trafik kuralları geçerlidir yollarda motosikletin kullanma kılavuzu değil.Böyle hararet falan sorunların varsa alma ozaman senin egonu veya motorunun egosunu tatmin etmek için insanlar sokaklarda dolaşmayacakmı gaza basmak isteyen kişiler şehir dışında basacak.Bu ybr kullanan içinda geçerli hayabusa kullanan içinde geçerli.
gaz açmak masum bir iş değildir şehir içinde AÇ-MA-YA-CAK-SIN-IZ BİTTİ BUKADAR BASİT.
-
Allah rahmet eylesin
Olayın fotoğrafı
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
ben sizi anlıyorum ve sadece eleştirinizi eleştiriyorum.
geçenlerde sürücü ile motor arasında 700 m. fark var adi herif gazlamış gibi bir topicte vardı. hatırlarsınız (binlerce örnek var )
münübüs yolunda kaza yapan kişide en nihayetinde bizden biri
benim sormak istediğim illa kazanın sebebi aşırı sürat mi ? başka sebebi olamaz mı ? teknik sebebler , rahatsızlanma , karşı tarafın sürüş kusuru gibi detaylarında bilinerek yorum yapılmasını rica ediyorum.
benim şikayetim kaza yapan SS olunca sorgusuz tüm suç gaz açmaya kalıyor.
gördün fotoda 600 RR ın ön takımları...Allah aşkına sen söyle...tamam kazayı bilmiyoruz görmedik ama hem can alıyorsun hem motorunu perte çıkarabilmeyi başarıyorusn...bu kazayı bahane edip vurun sscilere demek istemiyorum ama sabıkalı çoğu...yani kendi canını risket attığın gibi başkalarının hayatına mal olunca buradan her türlü tepki ne kadar versek azdır diye düşünüyorum...benim veya benim bir yakınımda o karşından geçenlerden biri olabilirdik...
birde şu var...hızına bakmadan önüme zart diye atlar der motorcu tayfa...kendi hızına bir baksa aslında hatanın kendisinde olduğunu rahatlıkla anlar...abicim en basitidinden hayat sigortasında bile motosikletle ölümün poliçe dışı olduğunu düşünürsek galiba bu isyanda motor kullanda haklı kullanmayanda...eğitimi ne olursa olsun o alete binince psikoloji değişiyor...bu 4 teker içinde geçerli...
-
Arkadaşlar, akarabamız haberi verdiğinde ilk aklıma gelen ister istemez kazazedeleri tanıyor olma ihtimalimizdi, tabi ki kimsenin başına Allah vermesin ama insanın yakın çevresinde böyle bir durum olunca daha da bir tedirgin oluyor.
İkinci olarak düşüncelerini paylaşan arkadaşlara önyargılı olmadan önce bir özeleştiri ve empati yapalım, 0532 nickli arkadaşa katılmamak elde değil bu siteye üyeyiz diye gerçekleri örtbas etmeye çalışmak ne derece mantıklı olur bilemiyorum. Şapkayı önümüze koyup doğruya da doğru diyelim yeri geldiğinde. Birbirimizi kırmadan tartışalım. Motosikletin diğer araçlardan daha tehlikeli olduğu; kaza esnasında hayatta kalma oranı açısından, her zaman kanıtlanmış bir durumdur malesef bunu hepimiz biliyoruz. Motosikletin kaportası bizim vücudumuz daha ötesi yok. Yeri geliyor ne kask ne de başka bir koruma fayda etmiyor. Ama bu demek değildir ki hiç kimse motosiklet kullanmasın o zaman da kimse ölmesin dünya toz pembe olsun, her araçla her an kaza yapılabilir. Motosikleti bir cellad moduna sokmanın da alemi yok fakat insanların bu derece tepkili olmaları da Metehan'ın dediği gibi yerli yersiz hız gösterileri yapıp hem kendisinin hem de başkalarının hayatlarını tehlikeye atan zihniyetin bunu yapmaya da zerre kadar hakkı yok. Bu tip davranışlar insanların motosiklete olan dar bakış açısını daha da zedeliyor sadece. Hız belki Bağdat caddesinde de yapılır ama onun da yeri ve zamanı vardır Takendy arkadaşımız gibi bilinçli olarak, sonuçta motosiklet bir hız aletidir ama her zaman doğru insanların elinin altında olmuyor malesef. Bu kazaya gelince önce ölen amcaya Allahtan rahmet sürücüye de acil şifalar diliyorum. Sürücüde korumalar var mıydı, çok mu hızlıydı, yoksa amca mı önüne atladı ya da minibüs mü sıkıştırdı da elinden birşey gelmedi bilemiyoruz ama ne olursa olsun minibüs yolunda giderken iki kere dikkatli olmak lazım, her zaman korumaları kullanmamız lazım ve sağ elmize hakim olmamız lazım. Çok üzücü gerçekten fotoğrafı da gördüm ne diyeyim..
-
trendy83 adlı üyeden alıntı
TAKEDY son cümlene kadar haksızsın.Ne demek MAKİNANIN GÖREVİ BU ne demek BASMAYINCA HARARET YAPIYO bunlar sizin insanların yaşadığı yerde son gaz gitme hakkını vermez size.Trafik kuralları geçerlidir yollarda motosikletin kullanma kılavuzu değil.Böyle hararet falan sorunların varsa alma ozaman senin egonu veya motorunun egosunu tatmin etmek için insanlar sokaklarda dolaşmayacakmı gaza basmak isteyen kişiler şehir dışında basacak.Bu ybr kullanan içinda geçerli hayabusa kullanan içinde geçerli.
gaz açmak masum bir iş değildir şehir içinde AÇ-MA-YA-CAK-SIN-IZ BİTTİ BUKADAR BASİT.
şunu sorarım size suzuki firması hayabusayı ne için imal etmiştir. alıcısı neden almıştır. evet o makinenin dizaynı üst limitler yüksek ivme içindir.
beni anlamak istemezseniz buna diyecek birşeyim yok.
gaz açmak iyidir hadi gaz açalım demiyorum.....
her kaza haberinden sonra kaza yapan motor SS ise vay haline neden ?
araştırmıyorsunuz neden bakmıyorsunuz iki satır yazı ile ölü adamı astınız bu arkadas bir hata yapmış olabilir ki zaten SS bir hata şansı veriyor ancak burada başka suçlu yok mu ? yol bozuk olamaz mı 60 km. ile giderken ölemez mi ?
ben biliyorum ki motoru SS olan ama park halinde üstünde otururken hayatının kaybeden arkadaslar da var
neden ? hemen yok hızlı gitti yok 600 ile caddede gazladı benim takıldığım nokta bu
-
şunu sorarım size suzuki firması hayabusayı ne için imal etmiştir. alıcısı neden almıştır. evet o makinenin dizaynı üst limitler yüksek ivme içindir.
beni anlamak istemezseniz buna diyecek birşeyim yok.
gaz açmak iyidir hadi gaz açalım demiyorum.....
şehir içinde ve şehirler arasındaki hız limiti belli...uymazsın saçmadır mantıksızdır o da ayrı...ama bu motoru pistlerde kullanman gerektiğini söylesem...Hayabusayı neden şehir içinde caddede kullanır ki insan...ego tatmin için sadece bu...çık otobana şehir dışına vur kendini yola dağa taşa...ama caddede 10 tur gidip 10 tur gelen kasksız kişiler içinde laflarım...
-
öncelikle ölenlere Allah rahmet eylesin..
Şunu belirtmeden geçmek istemedim..
Ölümlü motosiklet kazalarında bir istatistik yapılsın, motosiklet türlerinin %70 i SS
çıkar.
Benim motorum hızlı ben basarım abi mantıgı ile hareket eden bilinçsiz, egitimsiz, kültürsüz, ruhsuz kullanıcılar oldukça daha çok kişinin canı yanacaktır...
akan bir E-5 trafiginde (60-70km) bile aralardan saatte 120 km hızla geçip slalom atmayı maharet sanan motosiklet kullanıcıları benim gözümde motorcu degildir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler