Ehliyet sınav sonuçları...
Reklamlar
-
24 ekim 2009 da girmiş olduğumuz ehliyet sınavı sonuçları nihayet açıklandı ben geçtim umarım sizde geçmişsinizdir ve acayip mutluyum korktuğum başıma gelmedi
trafik:93
ilk yardım:74
motor:100
sizlerinde sonuçlarınızı buraya bekliyorum aşşağıdaki linkten sınav sonuçlarna bakabilirsiniz
http://www.ehliyetsinavsonuclari.com..._sonuclari.htm
ohh be benimde artık ehliyetim var
Reklamlar
-
Adı
EYUP
Soyadı
BİCEN
Kurumu
43209
İl Kodu
34
Sertifika
A2
Sınav Hakkı
1
D e r s le r
Ders Adı
Puanı
Açıklama
MOTOR_A12
95
GİRDİ
oleeeyyyyyyyyyyyyy oleyy oleeyy oooooooooooleeeeeeeeyyyyyyyy lala lalalalallalala
yiiihuuuuuuuuuu
cıstak cıstak
-
hehe hayırlı olsun sımdıden dreksıonuda atlattımmı tamamdır
-
-
-
Ehliyetini yeni alan arkadaşlara hayrılı ugurlu olsun... Deginmek istedigim bir konu var... "Aracları ehliyet kullanmıyor" Lutfen dikkatli olun... Önceleri ehliyet yokken daha dikkatli oluyorsunuz. " Ulan bi kaza yaparsak yandık, ehliyet yok, şu yok, bu yok, dunyanın cezasını yeriz" gibi bir tedirginlik ve sonrasında surekli pür dikkat... Ehliye olunca ne de olsa ehliyetimiz var.. rahatlıgı ile dikkat elden bırakılabiliyor..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Ehliyetini yeni alan arkadaşlara hayrılı ugurlu olsun... Deginmek istedigim bir konu var... "Aracları ehliyet kullanmıyor" Lutfen dikkatli olun... Önceleri ehliyet yokken daha dikkatli oluyorsunuz. " Ulan bi kaza yaparsak yandık, ehliyet yok, şu yok, bu yok, dunyanın cezasını yeriz" gibi bir tedirginlik ve sonrasında surekli pür dikkat... Ehliye olunca ne de olsa ehliyetimiz var.. rahatlıgı ile dikkat elden bırakılabiliyor..
Benimde en çok korktuğum o,zira 2002 de b ehliyetimi alana kadar hiç kazam yoktu aldıktan sonra 2 sene 8 tane 2 si ağır kaza yaptım.Aman dikkat haftaya yağmur geliyor büyük ihtimalde önümüzdeki haftalarda alacağız kaskı,korumaları ve trafik canavarlarından sakınmayı ihmal etmeyelim.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler