Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

atv motor için fikirleriniz.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ramzey 100 cup.Kuba XY150STII atv
    merhaba arkadaşlar,uzun zamandır 2.mootordan yana düşüncelerim vardı.ybr 125 mi.cbr 125 mi derken, aşagıda linkini verdigim kanuni atv yi gördüm.kulanım amacım yakın mesafeler,hafta sonu ava,balıga gitmek için.geçen hafta ramzeyimle çamura saplanınca atv ye karar verdim.görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum.

http://www.kanuni.com.tr/Atv/AtvDeta...Off-Road%29-26

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Atv Kullandımmı hayır? Ama atvlerin off/road kullanım için uygun olduğunu biliyorum sehir içinde dengesiz ve ani dönüşlerde devrilme riskinin olduğunu duymuştum. eğer amaç off/roadsa tercih olabilir ama cross motorda tercih edebilirsiniz dağ bayır dinlemez atvden daha performanslı olacağını düşünüyorum

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    Bildiğim kadarıyla, atv'leri (genelinden bahsediyorum, bu markadan değil) asfaltta kullanmak pek tat vermiyor. Keyfini çıkarmak için arazide kullanmak lazım. Meraklıları zaten kamyonet veya römorkla araziye taşıyıp öyle kullanıyor.

ATV'lerin arazide doğru dürüst performans verecekleri de Polaris ve benzeri markalar. Yamaha'nın dahi internet sitesinde eğlence amaçlı modeller, hizmet amaçlı modeller diye ayırmışlar. Maalesef uygun fiyatlı olanları, eğlencelik olarak tasarlanmış makineler. Çoğu dört çeker değil, sadece arka tekerden çekişli. Buna rağmen sonuçta atv; ava, balığa gitmek için iş görebilir.

Beğendiğin Kanuni modelinde iki nokta dikkatimi çekti. 150 cc.'nin performansı düşük olur diye tahmin ediyorum. Bir de otomatik vites olduğu yazıyor, bu da zaten düşük olan performansından biraz daha çalacaktır.

Yerinde olsam, kullanan birini bulup iyice araştırmadan, hatta kendim denemeden almazdım. 400 cc. ve dört çeker modellerini tercih ederdim.

Motosikleti
    ramzey 100 cup.Kuba XY150STII atv
    atv hiç kulanmadım,şehir içine veya asvalta girmeyecegim,görev yerim baraja çok yakın bir köy,arazideyim yani cross motoruda çok düşündüm,ama eşim 2 teker kullanamıyor:( o yüzden atv düşündüm.

Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    esasında eşiniz de öğrenebilir ama önce korkuları yenmek lazım benim kullandığım motor 200cc 15.4 hp ve 2 teker olmasına rağmen bu bile yetersiz kalıyo bazı zamanlarda gösterdiğiniz model 8 hp ve otomatik olması çok düşük performans demek

Motosikleti
    Honda CBF 150/ Honda Titan 125
    Bu ATV'ye o parayı verene kadar al bi enduro..Hemde paran cebinde kalmış olur..
    [B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:

tamyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-MAX 250 ABS
    Slm , o resimde gözüken atv nin trafiğe çıkma izni yok çıkanında onroad yazar ve daha pahalı bir de mtv si yaklaşık 6 ayda bir 195 tl senelik 400 tl eder...25-30 km/h hızdan sonra çok fazla titrer bence motor bakın kendinize...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler