alırken otobüs işkencesinden (izmit - hat4) kurtulmak için almıştım ama bağımlılık yaptı miret. şimdi yoldaşım
alırken otobüs işkencesinden (izmit - hat4) kurtulmak için almıştım ama bağımlılık yaptı miret. şimdi yoldaşım
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Ruh durumuma bağlı olarak at,keçi,yılan, füze muamelesi yapıyorum.
Arkadan itmeli beygir..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
motorum benim ne yakıtı azdiye nede park deri yokdiye nede vergisi azdiye nede ulaşımı rahat oluşu...hiç biri için almadım.bu saydıklarım benim için motorumun yanında verilen eşantiyonlardan hiç farkı yok.motor benim için bunalınca çıldırınca nalet olsun diyice uzaklaşmak isteyince hani çok iyi bir dostunuz olurda sizi beladan uzak tutar size öğüt veriri siizn için endişe duyar.motorumda tıpkı beni kötü olan herşeyden uzak tutuyo.bazı zaman olur genellikle haftasonları saatlerce silerim temizlerim çalıştırırı sesindeki titremeyi dinlerim,kontağı kapatır sessizlikle birlikte o eşi benzeri olmayan kokuyu derin derin içime çekerim,kışları havalar soğumadan koskoca birgün onunla olurum tepeden tırnağa zincirden teker havasına aküden bujiye komple bakım yaparım.büyük boy çöp poşetiyle hava alıcak şekilde kaplarım kalacağı yeri deterjanla yıkarım havalandırırım...kime anlatsam sen manyakmıısn diyolar.manyaksam manyağım böyle olmaktan çooook ama çoookk mutluluk duyuyorum...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Sinir ilacımdir,terapi aracımdır,dag başlarında can yoldasımdır.
ben im motorum herşeyimdir..... yoldasım kankam dostum kardeşim.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
alıcı gözüyle bakıyorum ve çok beğeniyorum
2011 Honda CBF 600
aynen katılıyorum son yazdığın hariç çünkü 100cc cub benimki ailemden bir fert motorum oğlum kadar değerli 500tl harcadım yol tutuşunu artırmak için kısmetse2-3ay sonra 14-15 hp ye çıkartmak istiyorum bir mak. mühendisi ve üç tamirci arkadaş ortak çalışıcaz 1500tl ye kadar para harcayabilirim motorumu kesinlikle satmam ailemi bir üyesi
aslında daha çok şey yazıcamda. hissettiklerimi dile getiremiyorum.kelime haznem yettmiyo.inanıyorumki sizde aynısınız...
kim nederse desin motor çok başka birşey.yüzyıllar sonra yaşıyacağımı var saysam ozamanın motor ları illaki şimdiki gibi olmaz hayal ötesi denecek düzeyde olur illaki.seçme hakkım olsa şimdi gene aynı motorumu seçerim...
düşünsene millet ilginç tipli belkide havada uçan türdemotorlarla basıp gidiyolar sen karadan altında aslan parçası bir 1100cc lik dragstarınla yol yapıyosun mühteşem olur
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
[I]Ne kadar bilirsen bil anlatabileceklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır [/I]
ben anca bakıyorum ne para var ne motor
herşeyim olarak cok seviyom onu
yaa yanlış anlaşılmasın yazıcaklarım böyle yazan arkadaşları görünce Allah şahidim olsun içim bir tuhaf oluyor.çünkü bende aynı duyguları tatmıştım.ulan şum motorun güzelliğine bak vay be şunun senine bak kaç para acaba.kesinlikle çok paradır gibisinden hayalere kapılır giderdim.yarabi bu kulunun çooook büyük hayalleri istekleri yok sadece ufak bir motor 150cc olsunçok birşey istemiyorum yarabbi.diyede dua ederdim,gerçekten böyle samimi bir şekilde ellerimi açardım...o da nesi gerçekten 150 cc bir motorum olduonu sattım ardında 650 dragstar onuda sattım cbf 150.yani dua yı eksik yapmayalım birazda gayret edelim ulaşılmıcak birşey değil...biraz konu dışı oldu affınıza sığınıyorum.
alıntı nasıl yapılır bilmiyorum. tubejh üzülme kardeşim seninde olur bir gün. Benimde yok zaten. Şu nisanın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. 5 ay kaldı ama günler geçmek bilmiyor. Sürekli motorun resimlerine bakmaktan artık rüyalarıma girdi. Size onu anlatmak istiyorum.
Yamaha yzf r125 alıcam kısmetse. Mavi istiyorum. Neyse Ben motorumu almışım. Gündüz vakti gidiyorum. Sol şeritteydim. Biraz gaza yüklenim dedim. Motoru tek tekere kaldırdım. Ve wawwww diyorum. Rüyamda oluyor bunlar. Baka baka iyice sapıttım. Artık şu 5 ay geçsin.
Ama bencede tutku, zevk, aşk herşey var. Sevmeden zaten kimse binemez motora herhalde. Tam anlatamadım duygularımı ama motor işi gerçekten aşk işi...
taşıt gözüyle......
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
her ne kadar iyi bakdimsada....o artik yok...sizlere omur...
yaptigimiz feci kazada can verdi...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
seviyorum onu :d
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)