Arkadaşlar yarın sabah gazetesi sbk 2008 veriyor.Motor kullanamayanlar için fırsat
Arkadaşlar yarın sabah gazetesi sbk 2008 veriyor.Motor kullanamayanlar için fırsat
alalım o zaman....................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Yarın Çalık'ı zengin edeceğiz MT olarak
helal olsun tabi
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
alan oldumu ben yeni gördüm tüh bilsem alırdım.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
arkadaşlar biz marketimizde gazetede satıyoruz.cumartesi itibari ile sabah gazetesinin promosyonu nutuk'tur.yani cumartesi günü 1 adet sabah alan vatandaş 1 adet nutuk'uda beraberinde almıştır.
iddia edilen olay 29 kupon biriktirildiği takdirde alınmaktadır.29 kupon biriktiren vatandaş 8-9 oyun alıyor ve içinde sbk 'da mevcut.
yanlız tavsiyem herhangi bir torrent sitesinden indirmeniz olacaktır
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
o oyunu isteyen kuponlada alıyor ama bedeva olarakda verilebiliyor gazetenin sol üst köşesinde nutğun altında yazıyor...
Ben aldım komşunun bebesine verdim oynasın çocuk motorcu olsun
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
ben bu oyunu almıştım fakat ekran kartım desteklememişti
81VATAN__54MEKÂN
arkadaşlar bende yeni kurdum bu oyunu fakat klavyeden bir türlü kontrol edemiyorum millet start verilince uzuyo ben sap gibi kalıyorum öyle sadece geri gidebiliyorum ayarlardan baktım tuş seçimlerinde yanlışlık yok sorun nedir acaba
arkdaşlar bende aldım gayet rahat oynuyorum ve oyun çok güzelarkdaşım sen optionsdan contreler setup filan olması lazım ordan ok tuşlarını yaparsan olabilir ama yinede olmassa oyunu sil bidaha kur :
Bende aliim şunu yah nasıl bişimiş Cbr 125 varmı oyunda
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Ben SBK'09 oynamaktan bıtım koskoca gazete 08 i yeni dağatıyor. Hemde reklamlarında SADECE 29 kupona diye bağırıyo. Kuponmu kaldı artık, resmen hakaret ediyo bunlar millete ya...
Oblivion 100 saat oyun süresi oldu oyunda hala yapmadigim gorevler war
Diablo 2 battle net e dewam
ve pes ps1 den bu zamana japon spikerler neydi be peh!!!
Ben adlım dün oyunu kuponsuz verdielr ama benim pc 2002 model olduğu için bi mok desteklemiyo bi oyun için pc yi baştan aşağı yenilemem
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)