Bursa'da Motosiklet Faciası: 2 Ölü
Reklamlar
-
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde motosikletle kamyona çarpan 17 yaşındaki 2 genç hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre kaza, Orhangazi ilçesi Bursa-İstanbul karayolu Kaymakamlık Lojmanı karşısında meydana geldi. Saat 14.15 sıralarında 16 VH 856 plakalı motosikletle Yalova istikametine doğru seyreden Salih Caner Özel (17) ve Yakup Usta (17), yolun sağ tarafında park halinde bulunan Ertuğrul Ürer (43) idaresindeki 34 AES 75 plakalı kamyona arkadan çarptı. Ön kısmı parçalanan motosikletten fırlayan gençler, sürüklenerek kamyonun altına girdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, Yakup Usta'nın
nabzının attığını fark edip Orhangazi Devlet Hastanesi'ne hareket etti ancak talihsiz genç hayatını kaybetti. Salih Caner Özel'in ise olay yerinde öldüğü öğrenildi. Vücutlarında ve kafalarında darbeler olan Usta ve Özel, kamyonun altından güçlükle çıkartıldı. Cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaparken, karayolu uzun süre trafiğe kapatıldı. Gençlerin cenazeleri Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Acı haberi alan gençlerin aileleri ve yakınları olay yerine ve hastaneye akın etti. Aileler fenalık geçirirken, gençlerin Orhangazi Çok Programlı Lisesi 11-L sınıfında okuyan arkadaşları da gözyaşlarına hakim olamadı
Reklamlar
-
fotolarda kask göremedim. ne desek boş
-
allah rahmet eylesin allah ailesine sabır versin
-
Çok üzücü bir haber ama lanet olsun şu kaskı neden takmazlar,ailelerine allah sabır versin.Resmen karla karışık yağmur yağıyor yine takmıyorlar protesto eder gibi.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
-
Genç insanların ölümü maalesef daha da üzüyor insanı. Allah rahmet eylesin.
-
Millet kask takın diye bi yerlerini yırtıyor demekki var bi bildikleri.Ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
-
sularseller adlı üyeden alıntı
Çok üzücü bir haber ama lanet olsun şu kaskı neden takmazlar,ailelerine allah sabır versin.Resmen karla karışık yağmur yağıyor yine takmıyorlar protesto eder gibi.
Takmazlar abi takmazlar. Ne o öyle, racona ters. Uzaylı gibi. Arkadaşlar dalga geçer sonra.
-
evet arkadaşlar doğru söylüyorsunuz yolda sürat denemesi yapıyorlarmış ybryle bi de çok yazık oldu allah rahmet eylesin
-
Levsy adlı üyeden alıntı
Takmazlar abi takmazlar. Ne o öyle, racona ters. Uzaylı gibi. Arkadaşlar dalga geçer sonra.
Abi tamamen eğitim meselesi hani bir musubet bin nasihatten iyidir tamam ufak tefek oldu ders alıyormuyuz ondanda almıyoruz.Ufaktan okuldayken öğretilecek gerekirse ogrish ten videoları seyrettireceksin göstereceksin beyni açılmış insanların.Hayattan umudu olmayan güvenliğini sağlamaz.Aileleri ne kadar perişandır şimdi.Racon nedir abi öldükten sonra..
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
-
Allah rahmet eylesin
-
Allah rahmet eylesin şahsen çok üzüldüm ,yakınlarına allahtan sabır diliyorom...
-
allah rahmet eylesin ailelerine sevenlerine sabır versin
-
Allah rahmet eylesin üzüldüm :( ama kasksızlarmış işte
-
Allah rahmet eylesin ailelelerine yakınlarına sevdiklerine sabırlar versin.
-
Allah rahmet eylesin bu vakitten sonra hersey boş . . .
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
Yazık.. 2 fidan daha açamadan soldu..
-
allah rahmet eylesin çok üzücü gerçekten.bir sorum olacak belki burası yeri değil ama.ya kasksız nasıl motor kullanıyorsunuz ciddi olarak merak ediyorum.kullanan arkadaşlara tabiki sorum.bende bir problem mi var acaba kasksız motor kullanamıyorum
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
Allah gani gani rahmet eylesin kardeşlerimçLÜTFEN DİKKATLİ OLALIM....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler