ben crysis'e onlar ea 'ya hasta
ben crysis'e onlar ea 'ya hasta
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
karı soymaca
moto gp 3
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Ne yazıkki hala Ultima Online =)
pc ne baktım sound blasterın varmış o zamanlar .2mb ekran kartı da çok iyi abi tahminim 94-95 senesinde aldın makineyi. 8 bit veya 16 bit ses kartları vardı. bayağı bi para gitmiştir 2000-3000 dolar
ah abi ah ara ara pc ye kuruyorum eski oyunları nekadar yaşlandığımızı hatırlamak için hafif bir gülümseme içinde gözlerim nemleniyor
sen benden biraz büyüksün ben 5.25 inch disketlere yetişemedim. ben bebeyken babam bana kara kutu atari almıştı ardından 90 senesinde commodore da az joystick kırmadım. o sıralarda amcamda 286 dx 25 mhz vardı ordan chessmaster ,risky ,lotus, prince of percia yı görünce dayanamayıp 486 lar biterken babama bir pentium 133 aldırdım. yaş oldu 27 ben hala oyun oynuyorum
merak ediyorum 60-70 yaşında ne yapacağız
yaa bu mesaj editlemek neden 10 dk ile sınırlı persia yerine percia yazmışım
nfs serisi şuan undercover,shift
call of duty 2-4-waw-modern warfare şimdide modern warfare 2 yi bekliyoz
crysis 1-2
assasin's creed
tomb raider underworld. anniversary
bide online olarak travian bi ara kaptırmıştım bi kaç serverda oynuyodum şimdi kurtuldum. herkesin kurtulması dileğiyle
Sound Blaster-8 Bit alana kadar deli gibi para biriktirmiştim harçlıklarımdan, o zamana kadar pc speaker'da kulaklarımızı çizdik tabi RAM'i de 2'den 4'e sonradan çıkartmıştım, kardeşimle harçlıklarımızı birleştirip tam $98 para vermiştim, hala hatırlıyorum.
Chessmaster, Lotus, Prince of Persia, Golden Axe, bunlar da efsane oyunlardır gerçekten. Saatlerce başından kalkamazdık.
Kara kutu atari bizim de elimizden geçmiştir, az joystick parçalamadım dediğin gibi. Yaşıtlarımın varken benim hiç Commodore veya Amiga'm olmadı ama, hep içimde ukte kalmıştır. Arkadaşlarımın evine oynamaya giderdim. Bir de Sega'nın renkli portable oyun konsolu vardı siyah, Gameboy benzeri.. O da hep hayallerimi süslemiştir; ama çok pahalıydı ve Gameboy'a da ona da sahip olamamıştım maalesef.
Sonrasında ben de bir Pentium 100 alabilmiştim, ilk defa CD-Rom'la tanışmıştım o zamanlar. Son 5 senedir de AMD Sempron, 512 Ram'lik makineyle idare ediyoruz çok şükür.
Ama yaş kaç olursa olsun, bilgisayarda oyun oynamanın keyfi her zaman bambaşkadır. Ben vakitsizlikten pek fırsat bulamıyorum, yoksa hala aynı keyfi alıyorum bilgisayar oyunlarından. Eminimki 60-70 yaşına geldiğimde de becerebildiğim kadar oynamaya devam edeceğim.
pes 2010, need for speed shift
tabiki cod 5
1. öncelik :Güvenli,dikkatli , henüz motor kullanmayanlara örnek sürüş
2.öncelik : eğlen,keyif al, sürekli yap
3. öncelik : asla sevdiklerini unutma !
Fifa98 ; Street Fighter2 ; kolay kolay yenileyemiyorum kendimi
Need For Speed: Shift
grit.
CoDWaW.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
ooo kanka strett fıghter hemi..92 lerde favori oyunumdu...ama atari salonlarında paraları hem Leylaya hem atariye basardık...
aduuu kettt aduuukettt...
Blanka...sagat ...vega...m.bıson...
ken ve ryu seçerdi herkes...
Çavuş Guıle...sonrası kızı seçenlere uyuz olurdum...en salak kızdı ama çok hızlı hareket ediyordu....
Blankayı seçen tipler tam çakaldı alaksız küçük vuruşlarla öldürürdü rakiplerini...
ama Vega favorimdi...çok atak adamdı ya...tüm hızlanma gücü ona verilmişti...çapasını sokunca cırkk diye ses çıkardı kan alırdı resmen adam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
onun yeni versiyonu çıktı toto
bize gel de oynayak sana sagatla bi taygır aparkat çakam
hacı bana atari salonu ayarlıcan...içinde bilardo salonuda olacak...Kemal SUnlaın minübüste at yarış sonuclarını bulması gibi ortamı hazırlıcan öyle gelirim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)