11 yıldır aynı oyun!
Ara sıra Ultima Online.. Ara sıra FM 09
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
Stronghold Crusader Extreme.güzel bir strateji.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
SBK08 çok iyiydi tavsiye ederim oynayan varmı
Gamezar online bilardo
http://www.motosiklet.net/forum/konu...-oyunlari.html
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
hertürlü oyun satılır
Cafe Enjoy Cd market
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
counter strike 1.6
)
bu bir efsane..
Pes9 - microsoft fsx - call off duty her serisi.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Mario yu tek geçerim
NFS
Company of Heroes Tales of Valor (Multiplayer tabi).
world of warcraft oynuyodum bir ara
yeni paket gelcekmis bi bakmak lazım artk
god of war'ı tek geçerim
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
facebooktan online oyun oynayan yok mu yaw cafe world olsun farmville olsun..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
ßen 3 4 senemi verdim..geçen sene soyuldum..2 miLyarLık itemim qitti (gitti cbr 125 :D )bende bıraktım..Şimdi ne oynuyorsunuz veya hangi oyunları çok seviyorsunuz derseniz..S3k09,Prince of persia (1-4) bitti.Splinter Cell All ,Assassin Creed(Tavsiye ediyorum bu ayın 20 sinde 2 si çıkacak..)Need For Speed All,Gta San Andreas Ve Gta 4,Crysis WARHEAD,Dark Sector,Prototype,Mirror's Edge,Far Cry,Tom.Clancys Endwar,ViTALiTY,Tom.Clancys Raın Bow Six 2,Call of Juarz :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)