cm 01-02
halaa
cm 01-02
halaa
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
call of duty 2 ne efsaneydi be...rüyalarıma girerdi...
şimdi cod4 oynayayım dedim ekran kartım yetmedi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Yahu bu merette oyunda mi oynaniyor?
ilk bilgisayarim 486 50 mhz di...
kac sene oldu bilmiyorum...
severek oynadigim oyun cooooook zaman önce
leminge...
simdi ara sira minesweeper=mayin
Need for speed Shift denemenizi tavsiye ederim=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
el yakmaca
sek sek
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
football manager ve nfs
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
warcraft-dota all stars
facebook-okey
msn-mayın tarlası (=
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
mayınmı...yahu ben o oyunu bilgisayar ile ilk tanıştığım 1993 ler de oynuyordum... çok sıkıcıydı ya...
Bimekste oynuyordum...Bimeksi bilirsin elektronik mağazası...makinanın birinde yüklüydi Yeşilköy Bimekste...1 hafta saatlerce oynadım beleş...sonra uyu zoldu yetkililer oyunu kaldırmışlar pcden...
ben her daim cod 2 derim...bıkılmıyor meretden...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
MOTOGP serisi
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
sbk (super bike) ve arada prototyp tavsiye etmem uzak durmak için büyük irade lazım resmen pcyı acmıyorum bu yüzden Eski stratejileri özledim ama..
Bence sadece yarış oyunlarını yazalım, yada spor içerikli olsun, yoksa konu hakkatten çorba olacak, takip etmesi çok zor, kime ne yazacağımı bilemedim...
Ben RACE'07 ve yeni versiyonu RACE-ON, MotoGP'08, PES2010(demo), ve tabiki de SBK'09(şiddetle tavsiye ederim) oynuyorum...
İlla başka şeylerden de bahsediceksek, Star Wars(ne varsa..) ve Medieval2 & ROME TOTAL WAR hastasıyımdır
Nasıl ya...?? 4 çoktan çımıştı(Modern warfare) ve serinin en güzeliydi, 5(World ar War) i ise nerdeyse 1 sene önce bitirdim ben...Bi yanlışlık olması??? "Modern Warfare2" çıkacak bu ayın 10unda belki onla karıştırdın...
vayy be bu kadar tutulcagını bilseydim daha önceden acardım mt03OwNer nerde oynuyosun ABİ??GEL ÖZELE :p SmirnouF ABİ sende gel özele hadi bakalım
assassin's creed // coll of duty3.4.5
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)