Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kafam Karıştı Yardım Lütfen GV 250 crusier

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    150 cc Chopper
    Arkadaşlar kusura bakmayın kafam karıştı belki çok basit ve komik bir durumdur. 150 cc jinlun crusier kullanmaktayım. Bir kaç aydır Hyosung gv250 bakıyordum bahara doğru motoru ve modeli yükseltmek için. Ama aramalarım sonucunda S&T ne oldunu anlamadım ve Kanuni gv250 ve 650 neden Hyosung gv 250 ve 650 ye bu kadar çok benziyor. Aynı kuruluşlarmı anlamadım. Ben hyosung gv250 düşüyordum ama şimdi gördüğüm bir kaçtane kanuni gv250 gördüm, hyosung gv650 yi andıran bir havası var ama özellikleride hyosung a çok yakın galiba. Bunların arasındaki fark nedir ortak firmalarmı kafam karıştı. Zaten yazdıklarım da çok karışık oldu galiba.. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi..
    [B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    brody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250 satıldı
    Hyosung'un distribütörlüğünü Kanuni aldıktan sonra isim hakkı problemi yüzünden markayı S&T Kanuni olarak değiştirdiler. Aynı marka aslında.

Motosikleti
    150 cc Chopper
    Alıntı brody adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyosung'un distribütörlüğünü Kanuni aldıktan sonra isim hakkı problemi yüzünden markayı S&T Kanuni olarak değiştirdiler. Aynı marka aslında.
    peki şimdi kanuni gv 250 ile hyosung gv250 eksoz değişik gözüktü ilk bakışımda geri kalan özellikleri aynımıdır acaba.

Motosikleti
    2 teker olsun da tahtadan olsun
    gv 250 de de gt 250 motoru var ikiside 29 hp ,bi cruiser olarak baya güçlü yani,sadece sınıfı farklı,şirket olarak sadece isim değişikliği,yarı türk sayılır

brody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250 satıldı
    Alıntı agecu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki şimdi kanuni gv 250 ile hyosung gv250 eksoz değişik gözüktü ilk bakışımda geri kalan özellikleri aynımıdır acaba.
    Temel olarak aynı ama bazı değişiklikler var. Yeni modellerde enjeksiyon var deniyor ama tam enjeksiyon değilmiş galiba. Ayrıntılarını çok fazla bilmiyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:40 ----------

Alıntı by_dengesiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gv 250 de de gt 250 motoru var ikiside 29 hp ,bi cruiser olarak baya güçlü yani,sadece sınıfı farklı,şirket olarak sadece isim değişikliği,yarı türk sayılır
    Gt250 nerden çıktı soruyu ben yanlış mı anladım? Soruda Hyosung GV250 yle Stkanuni GV250 nin farkları sorulmuş.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2005 yılında global metro motordan HYOSUNG markasını alır .. bi bakar 1999 yılında tr giren hyosung hala isim hakkını almamış 2006 yılında bu isim hakkını GLOBAL alır .. bunun üzerine g. kore bu işe bozulur ve verin len isim hakkımızı der globale .. globalde parayı veren düdüğü çalar der ve bunun üzerine g.kore kanuni ile el sıkışır ve tüm motorlarının adını S&T olarak değiştirir ... zira hyosung adı altında satış yapmaya tek yetkili globaldir .. yani senin gördüğün S&T GV250 ile GV250 AQUİLa HYOSUNG aslında aynı banttan çıkan iki üründür hikaye kısaca bu
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    GV 250 8 Ay kullandım 30.000km yaptım...bir defacık üzmedi beni, sadece bir ekz sigortası attı...

gv 250-650 hyosung üretimidir. o da suzukinin eski teknolojisini kullanarak üretim yapar. zaten kıyaslayınca anlarsın.

global motor hyosung distribitörü iken kuralakn ( kanuni araya girdi) buna karşılık global de hyosung adını türkiyede kendi üzerine geçirtip isim hakkını patentledi. aynı isim olarak getirttiği tüm ürünleri de mahkeme kararıyla tutanaklara geçirtip gümrükte mühürletti.
    geçen seneki istanbul moto fuarında noterlerle filan gidilip tespitler, mahkeme kararları filan bu sitede oldukç yayınlandı.
    ancak yan kapaklarda hyosung armalı motorlar da mühürlendi. model-marka aynı olmakla beraber S&T Kanuni adıyla gelmeye başladı, yan kapaklarda hala aynı amblem olunca gv 250 de egsoz değişikliği ve renk değişikliği haricinde bir de enjeksiyon var dendi. yakıtta çok az fark ettiği söyleniyor ama kullanıcılardan duyduklarıma göre 2005-2006-2007-2008( 2007 den kalma) hyosung haricinde hyoya binilmez diyorlar.
    hepsi 29Hp, garanti olayı ise bence yalan. her şey garanti dışına sokuluyor nedense.
    alacaksan 2. el temiz bir 2007 model hyo GV 250 al ve keyfine bak. 4500-5000tl arasında full aksesuarlı alabilirsin.
    bunları hyonun yetkili servisiyle samimi olduğum için biliyorum. parça sıkıntısı yaşamazsın.,

işlerimin arasında yazmaya çalıştım, hatalı bir şey söylediysem affola. kafan karışmasın yani
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    150 cc Chopper

Eyvallah

GV 250 8 Ay kullandım 30.000km yaptım...bir defacık üzmedi beni, sadece bir ekz sigortası attı...

gv 250-650 hyosung üretimidir. o da suzukinin eski teknolojisini kullanarak üretim yapar. zaten kıyaslayınca anlarsın.

global motor hyosung distribitörü iken kuralakn ( kanuni araya girdi) buna karşılık global de hyosung adını türkiyede kendi üzerine geçirtip isim hakkını patentledi. aynı isim olarak getirttiği tüm ürünleri de mahkeme kararıyla tutanaklara geçirtip gümrükte mühürletti.
    geçen seneki istanbul moto fuarında noterlerle filan gidilip tespitler, mahkeme kararları filan bu sitede oldukç yayınlandı.
    ancak yan kapaklarda hyosung armalı motorlar da mühürlendi. model-marka aynı olmakla beraber S&T Kanuni adıyla gelmeye başladı, yan kapaklarda hala aynı amblem olunca gv 250 de egsoz değişikliği ve renk değişikliği haricinde bir de enjeksiyon var dendi. yakıtta çok az fark ettiği söyleniyor ama kullanıcılardan duyduklarıma göre 2005-2006-2007-2008( 2007 den kalma) hyosung haricinde hyoya binilmez diyorlar.
    hepsi 29Hp, garanti olayı ise bence yalan. her şey garanti dışına sokuluyor nedense.
    alacaksan 2. el temiz bir 2007 model hyo GV 250 al ve keyfine bak. 4500-5000tl arasında full aksesuarlı alabilirsin.
    bunları hyonun yetkili servisiyle samimi olduğum için biliyorum. parça sıkıntısı yaşamazsın.,

işlerimin arasında yazmaya çalıştım, hatalı bir şey söylediysem affola. kafan karışmasın yani

arkadaşım çok teşekkür ederim. oldukça açıklayıcı ve derdimi çözdüm sayılır. bende uzun zamandır model çin malı olmayan makul fiyatlarda az km li yeni sayılcak bi hyosung gv250 arıyordum. bu kanuni kafamı karıştırdı. ama şimdi değişen birşey olmadı düşüncelerim aydınlandı. diğer yorum yapan ve bilgilendiren arkadaşlarada teşekkürler.
    hedef gv250)

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    rica ederim
    hepimiz zamanla öğreneceğiz
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Bende yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum GV250'mi. Beni de şimdiye kadar hiç üzmedi. Sağlamlığına sağlam motordur, bakımlarını eksik etmezsen üzmez seni de.

Sorduğun soruları arkadaşlar cevaplamışlar zaten ekleyecek pek bir şey bulamadım. Düşündüğün fiyatlara alabileceğin en iyi cruiser motordur diyebilirim. Verdiğin paranın hakkını sonuna kadar alırsın. Ben ödediğim parayı helal ediyorum bu motoru üretenlere.

İnşallah temiz, bütçene göre bir motor bulabilirsin
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    150 cc Chopper
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum GV250'mi. Beni de şimdiye kadar hiç üzmedi. Sağlamlığına sağlam motordur, bakımlarını eksik etmezsen üzmez seni de.

Sorduğun soruları arkadaşlar cevaplamışlar zaten ekleyecek pek bir şey bulamadım. Düşündüğün fiyatlara alabileceğin en iyi cruiser motordur diyebilirim. Verdiğin paranın hakkını sonuna kadar alırsın. Ben ödediğim parayı helal ediyorum bu motoru üretenlere.

İnşallah temiz, bütçene göre bir motor bulabilirsin
    evet bende katılıyorum. bu sitede hyosung gv 250 kullanıcılarına ve gv250 i ilk aldığı zamanlara bakıyorum genelde çoğu halen kullanıyor gözüküyor. demekki iyi makinaymış ve km lerine bakıyorum satılık ilanlarda genelde 15 bin 20 bin devirmiş makineler buda bir yönde gözüme olumlu gözüküyor. benim jinlun daha geçen hafta 10 bini geçti ve 2005 model. ama piyasadaki hyosungların çoğu 20 bin üzeri gibi geliyor. buda bana bu makinelerin basınca gidiyor galiba diyesim geliyor. umarım bir kaç ay içinde istediğim temizlikte az km li bir gv250 im olur. darısı tüm dostlara. saygılar...

ferhat uçank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250r kısa bir süre için:)
    arkadaşlar bende gv 250 ye bakarak gv650 almaya kalktım ama motoru yakından inceliyince caydımm..
    ama gv250 kullanmışlığım var çokda keyifli ve dayanıklı bir motor...

Motosikleti
    Aprilia Caponord 1200 add & Benelli Tnt 249 S
    bende bir hyosung kullanıcısıyım parça sıkıntısı kesinlikle yok ancak sen yinede kafam karışık diyosan ve gv250'ye güvenemiyorsan git kymco venox 250 al aynı kalitede hyosung'a göre bir artısı su soğutmalı bunuda bir düşün derim...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler