arkadaşlar 600rr için egzoz alıcam.ancak bu konuda fazla deneyimim yok.ortalığı bangır bangır ayaga kaldıran bir egzoz istemiyorum.gaza bastıgımda ses vermesini istiyorum yani tok bir ses istiyorum.hangi markayı tavsiye edersiniz?
arkadaşlar 600rr için egzoz alıcam.ancak bu konuda fazla deneyimim yok.ortalığı bangır bangır ayaga kaldıran bir egzoz istemiyorum.gaza bastıgımda ses vermesini istiyorum yani tok bir ses istiyorum.hangi markayı tavsiye edersiniz?
İstediğin şartlara uygun tek egzoz akropovic
GKN MOTORS
teşekkürler arkadaşlar başka cevapta gelmediğine göre herkez akrapoviç te hemfikir.
Bulabilirsen Arata
ama Two Brothers da istedgine uyar biras
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
En iyi bilinen 2 marka var bence biri akropovic diğeri de yoshimura
Yoshi daha yüksek ses veren bağırtan cinsten di galiba
Akrep egsoz da zaten kendini kanıtlamış bi olay
Bgn bi 2009 r1 e bile adam akrep egsoz takıyosa vardır bi nedeni
internetten de ilgili vidyolar bulabilirsin tabiki
Bu konuda Bir Hayli Araştırma yapmıştım Zamanında , Genel olarak marka-Durum olayı şu:
- Yoshimura : Diğerlerine Nazaran Tiz bir ses veriyor , Yüksek Hızlarda Sesi daha Tok bir tona yetişiyor.
- Akropovic : Namı Diyar AKREP , İçten Tok bir ses veriyor , Ara Gaz vermek için ideal ama Yüksek Devirlerde Yerini azcık Tiz bir tona bırakıyor. (Full Headers Taktırırsan o zaman depondaki benzinin yarısını ara gaz sesini duymak için yakarsın )
- Devil : İlk Duydugumda Dizel Motorlu araçların çıkardığı Ses aklıma geldi (Rolentede) ancak YÜksek Devirlerde Çok Tok ve Güzel bir ses veriyor.
- Two Brothers : Şuanki Motorumun üstünde bulunan Egsoz , rolente sesi bile rahatsız edebiliyor , ara gazı çok sağlam bir ses vermesede 160 Km + dan sonra Kulağımı çınlatacak kadar Tok bir sesle bağırıyor. ( Biraz Gösteriş için ideal ). (sadece Tüp Başıdır. Headers taktırırsam Ortalık kıyamet günü olur)
- Arrow : 600 RR Motoruna gitmeyen tek egsoz budur(bana göre) , ince bir ses vermesine karşın yüksek hızlarda biraz toklaşıyor. ancak kesinlikle tavsiye etmem
- Leovince : Yoshimura gibi ince tiz sesleri sevenler için ideal , fakat yüksek hızlarda ses boyut değiştiriyor. (600RR da denedim. Memnun kalmadım)
- Muzzy : Allah'a Yakın 600 RR a uzak kalsın...
- Tiger : İçten Bağıran bir motor sesi veriyor , 1000 RR da test etme şansım oldu , 8 devirden sonra gaz veremedim. Çok gürültülü ve rahatsız edici. (Tiger markası ne kadar kaliteli bilmiyorum)
- Remus : Pek Rağbet Görmesede , 1000RR üzerinde Duydugumda İşte SES BUDUR.. dediğim çok tok harika bir sesti. ancak 600RR da nasıl olur bilemiyorum. Araştırırsınız..
Saygılar
teşekkürler.özellikle 'mustafatuzlu' bilgiler için ayrıca teşekkürler.
yoshimura
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
jardile markasını bilen varmı?çok iyi oldugunu duymuştum.amerikan malı galiba.acaba sesi nasıl?
headers sese etkiğ ediyormu??
tiger egzoz 600rr için uygyn olurmu sizce alınabilir bi egzoz mu
Değerli bilgiler için teşekkürler, 600rr akrepovic tüp egzoz almayı düşünüyorum. yalnız motosiklet üzerinde hiç bir değişiklik yapmadan kullanabilir miyim ? yani kullanırsam, yine de yakıt sarfiyatı, motor ömrü vs. zararları olacak mı ?
not: tek amacım farkındalığımı egzoz sesiyle pekiştirmek. yani performans beklentim yok.
herhangi bir marka egzoz bu işini görür istediğin şey bütün egzozlarda olan bir şey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)