Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

D.I.D Zincir Hakkında Görüş...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBF 250
    Motorumun 18,000 km ye gelmesi zincir değişmeninde vaktinin geldiğini hatırlattı
    Çok araştırmalarım sonucu herkesin görüşü D.I.D zincirden yana idi.Hondayı aradım bana dişli setiyle beraber 425,00 TL Fiyat verdi sadece zincir 375,000 Tl fiyat dedi açıkcası birden ürberdim.Fiyat oldukca fazla geldi.
    Saolsun arkadaşım Volkan (devilcerkez)bana o da D.I.D i önerdi kendiside aynı sıkıntı ile karşılaşmış bir zamanlar Hondada aynı bana verdiği gibi faiş fiyatlar vermiş.D.I.D distribütör'ü ile irtibata geçtik açıksası ondan aldığım fiyat beni biraz rahatlattı tabiki biz birazda bu işin toptancısından almış gibi olduk.
    MADE İN JAPON D.I.D 520 106 L modelini 156,000 TL ye aldım ve 1 gün içerisindede kapıma geldi çok memnun kaldım.Daha önce aramızda D.I.D marka zincir kullananlar varmı acaba ?
    Bu arada zincir veya dişli problemi olan arkadaşlarımız içinde firmadan irtibat sağlayıp yardımcı oluruz bilgilerinizee...

işte zincir..

<<<<KARADENİZ MOTOSİKLET KULÜBÜ>>>>
    (((((((((((( www.karmok.com ))))))))))))

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kaliteli bişey anlaşılan her tip motora uyuyor mu?
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    harbi ne farkı neden D.I.D. ne özelliği var

motorcucihan selamlar. Konu başlığı geçen seneye ait ama gene de sormak istedim. Bende de CBF 250 var, ve zincir dişli setini takım olarak değiştirmek istiyorum. Sahibinden.com'da 310tl'ye bulabildim D.I.D marka takımı ama senin verdiğin fiyat daha mantıklı geliyor bana. Nerden edindiğini sorabilir miyim acaba?
    Şimdiden teşekkürler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler