nazi kaskı (aksesuar olarak) ?
-
arkadaslar ıllada bı nazı kaskım olsun ıstıyorum koleksıyon mahıyetınde;)
turkıyedekı ınternet sıtelerıne baktım ama modeller yeterlı gelmıyor..sızın onerebılecegınız satıs magazaları var mı herhangı bır sehırde bılınen ? yolum ılla bıgun duser belkı onerdıgınız yere yada getıttırırım
ornek olaraknazi kaskı
Reklamlar
-
hoca lınkını verdiğin yerden alabiliyor muyuz?
alabiliyorsak ne kadara malolur söylersen sevinirim.
-
Bende var telefonu koyuyorum içine yatağımın yanına aksesuar olarakta kullanılabiliyor
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
-
Mersin İl Temsilcisi
-
nazi kask tan sadece aksesuar olur zaten ... hiçbir koruma fonksiyonu yok
-
-
arkadaslar ne dıyorsunuz sız ya?? nazı kaskının ne ıse yaradıgını sormadım satan yerler varmı dedım bılındık demeye calıstım kendı capımda ve cevap bekledım ınternet uzerınden baya bı ınceledım turk sıtelerını zaten ama yeterlı bulmadım urunlerı bnm verdıgım lınkte ıse suan acık arttırma fıyatı onun asıl fıyatı 80$ falan kargo ucretıde var yanı malıyetı cok...herneyse,kayda deger seyler bekledım ama kayıt dısı malesef paylasımlarınız
-
cerbeyn dostum biz o kaskları tr'ye getirtebiliyor muyuz? shipping ne kadar vs.
bit pazarına bakmak lazım ben birkaç haftaiçinde gidicem, gidince yazarım sana ama ben hiçbir Türkiye sitesinde rastlamadım öyle kasklara
-
nazilere özenmeyin, nazi kaskı takmayın
-
cerbeyn adlı üyeden alıntı
arkadaslar ne dıyorsunuz sız ya?? nazı kaskının ne ıse yaradıgını sormadım satan yerler varmı dedım bılındık demeye calıstım kendı capımda ve cevap bekledım ınternet uzerınden baya bı ınceledım turk sıtelerını zaten ama yeterlı bulmadım urunlerı bnm verdıgım lınkte ıse suan acık arttırma fıyatı onun asıl fıyatı 80$ falan kargo ucretıde var yanı malıyetı cok...herneyse,kayda deger seyler bekledım ama kayıt dısı malesef paylasımlarınız
bak burası forum tamammı yani bir konu üzerinde konuşulur yorum yapılır ... sen bi konu açarsın , konu başka dallardanda ele alınır ??? sen böyle '''siz ne diyorsunuz falan diye '''' çıkışırsan ... karşı tarafında güzel cevap söyleyesi gelir tamammı ?? iyisimi daralma
-
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
nazi kaskına polis bişey dermi ceza yermiyiz kıllık olsun die takılabilri ayrıca ebay daki kask on numaraymış bulsam alırım bende
-
Ebay
iyi araştırırsan ebay da harika nazi kask ları var ve fiyatları 15-20 dolara fakat çin malı olabilir ondan tam emin değilim. zaten aksesuar olarak kullanıcakmışsın çok da sorun olmas galiba.
he bu arada 15-20 dolar ekstra masraflarla 35-50 dolara arasına kadar çıkar. benzer kasklardan türkiyede de görmüştüm. ama malesef fiyatları üç katı kadardı... saygılar...
[B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]
-
nazi kaskı gıyıp carşıya gelın mağazaların vıtrınlerıne bakının hoş karşılamayan lar olacaktır dıkkat edın
-
bende var bi tane aliminyum dükkanda yumurta haşlıyorum
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
ufuktan adlı üyeden alıntı
bak burası forum tamammı yani bir konu üzerinde konuşulur yorum yapılır ... sen bi konu açarsın , konu başka dallardanda ele alınır ??? sen böyle '''siz ne diyorsunuz falan diye '''' çıkışırsan ... karşı tarafında güzel cevap söyleyesi gelir tamammı ?? iyisimi daralma
yok dostum uzgunum fıkrıne katılmıyorum,ha soyle olur amenna derım; eleman yazar bnm konumla alakalı bısey ustunede kendı aklındakını yada o konuyla ılgılı farklı bakıs acılarını,artık adı her neyse, yazar bnde saygıyla okurum,ama kaldıkı nazı kaskının bılıncınden oldugumu belırttıgım halde "yok kullanmayın yok soyle boyle,hanı gorunen o kı okumamıslar bıle ne yazdıgımı kımılerı..
su an sana bunu yazmakla bıle kendı gorusume karsı cıkıyorum ama acıklama olsun maksat..sen emın ol bu bnm takıldıgım ılk forum degıl forum kulturunu ıyı bılen bırıyımdır paylasımın ıcın tekekkur ederım ama baslıgımın kendı ıcerıgıyle yonlenmesını ıstıyorum
kolay gelsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:33 ----------
agecu adlı üyeden alıntı
iyi araştırırsan ebay da harika nazi kask ları var ve fiyatları 15-20 dolara fakat çin malı olabilir ondan tam emin değilim. zaten aksesuar olarak kullanıcakmışsın çok da sorun olmas galiba.
he bu arada 15-20 dolar ekstra masraflarla 35-50 dolara arasına kadar çıkar. benzer kasklardan türkiyede de görmüştüm. ama malesef fiyatları üç katı kadardı... saygılar...
evet bnde aynen bu bılgıye sahıbım .ıste durum bu olunca magazalar varmı acaba bılınen dedım..cıkar elbet bı tavsıye umutluyum yanı bu konuda ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 ----------
Nexagon adlı üyeden alıntı
cerbeyn dostum biz o kaskları tr'ye getirtebiliyor muyuz? shipping ne kadar vs.
bit pazarına bakmak lazım ben birkaç haftaiçinde gidicem, gidince yazarım sana ama ben hiçbir Türkiye sitesinde rastlamadım öyle kasklara
bılgılendırırsen cok sevınırım Nexagon7kaskı arayısında acele etmıyorum bu yuzden beklerım senı,ama alcam ılla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------
atmaca_35 adlı üyeden alıntı
nazi kaskına polis bişey dermi ceza yermiyiz kıllık olsun die takılabilri ayrıca ebay daki kask on numaraymış bulsam alırım bende
polıs ıcın gayet onleyıcı bı faktor fakat aksesuar yada koleksıyon olarak kullanılması tavsıye edılır sende boyle yapmaya calıs can guvenlıgın acısından
ebaydakı kaskı ben ve gosterdıgım bırcok kısı cok begendı,gercekten guzel gorunuyor..ama ıste acık arttırma satısından dolayı fıyatın aslında o olmaması sınır bozucu kalıyor..deıdıgm gbı kaskın fıyatı asagı yukarı 80$ ve yaklasık 30$ kadarda kargo masrafı var ve soyle bı detayda var,eger urunun gumrukten gececegı yer ıstanbul falansa vekargoyu ucuza getırmek ıcın 1den fazla almaya kalkarsanız tıcarı bır ıs dusuncesı verıyor gumruktekı gorevlılere ve sıkıntı cıkabılıyor,bılgınıze..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler