Ne olur Kaskınızı ihmal etmeyin !!!
Reklamlar
-
arkadaşlar az önce arabayla giderken bir motosiklet kazasına tanık oldum Gözlerimin önünden hiç gitmiyor o motosikletin dağılışı ve adamın kafasından boşalan kanlar , Kaskı vardı ama o mondiallerin verdiği dandik kasklardandı ve kilitlenmemişti , uçtu gitti kafasından
Halbuki kaskını takmış olsa yürüyerek kalkacaktı ayağa ama kafatası büyük ihtimalle büyük hasar görmüştü . inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur ...
arkadaşlar bana bir şey olmaz , ben düşmem demeyin lütfen , ne olur kaskınızı takın !!!
[I]::angry2:: Kuşansam da tekrar Demir kanatlarımı , kaçabilsem her türlüsünden dertlerimin , birlikte çığlık atsak gene yollar bitinceye kadar ... ::angry2::[/I]
Reklamlar
-
kafandaki kask neyse kafanın değeri o dur...
-
herzaman tam koruma en onemlısıdır ALLAH hepımızı kazalardan belalardan korusun arkadaslar
booş kooooooooooyyyy gitsin
-
her zaman full koruma arkadaşlar
-
bende eskide üşeniyordum ama ne zaman önümde bi kaza oldu kaskın ne kadar önemli olduğunu anladım.
ogunden beri kafamdan çıkmaz kaskım
-
Kelleci adlı üyeden alıntı
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
daha geçenlerdede de aynı konu açılmıştı....kimse ders almıyooo..yaaa
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
-
Reşit19 adlı üyeden alıntı
Hala gözümün önünde inanın kafasından fırlayışı kaskın ! sadece polis ceza yazmasın diye takılmış bir kask yani ...
[I]::angry2:: Kuşansam da tekrar Demir kanatlarımı , kaçabilsem her türlüsünden dertlerimin , birlikte çığlık atsak gene yollar bitinceye kadar ... ::angry2::[/I]
-
mecazi anlamda tabi. yoksa 1000tlden daha pahalıdır kafamız(:
-
2 hafta once emnıyet kemerı ve kask.mont.eldıven vs korumaların önemini çok iyi bir şekilde anladım kötü bir deneyim oldu ama...
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
Türkiye'de hala kask takın çağrısı yapmak komik geliyor :(
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
Çok güzel söylemişsin hoca. millet bin lira bayılmam diyor zaten motor kaç lira vs diyorda işte kaza anında allah göstermesin o onlara göre bayılınan bin lira hayatına mal olmuyor belki.
-
Akileos adlı üyeden alıntı
daha geçenlerdede de aynı konu açılmıştı....kimse ders almıyooo..yaaa
bu konu hakkında yeterince topicler açıldı üstüne dünya yorum yapıldı kendini düşünen KASKını takar canını korur. ama dinlemeyen fazla yaşamadan ya sakat kalır yada ölür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler