Devir ekonomi devridir diyerekten mt'3 diyorum ..
Devir ekonomi devridir diyerekten mt'3 diyorum ..
yakıt ekonomisi ön plandaysa mt-03.ancak fazer türkiyede kendini kabul ettirmiş bir marka. satıyorum desen kapına gelirler. herkesten farklı olmak istersen mt-03 herkese ayak uydurayım dersen fazer. benim oyum fazer. nedense hem görüntü hem ses hemde sürat var. o yüzden çok tutuluyor.
660 cc icin dusuk hp ve 650 cc ye kadar odenen vergide 650 cc den sonra yukseldigi ve 1000cc ye kadar ayni vergi verildigi yine dusunulurse az hp icin fazla vergi odemenin bi manasi yok diye dusunuyorum...yaniliyorsam soyleyin..
Bu durumda tabiiki fz6...
Sonucda para kolay kazanilmiyor...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Vergi fazla doğru ya! fazer ile mt'3 ün yakıtılarını,peryotik bakımlarını,hesaplarsak hangisi karlı !! bence mt'3 avantajlı gibime geliyor..tabiki zevk ve renkler bir olmaz ... sen güç istersin ben ekonomi ve sağlamlık ....
10,000 TL param olsaydı ve bu 2 motordan birini tercih et deselerdi, direkt FZ6'yı alırdım.
hmmm domuz gribine karşı anlem aldıktan sonra öpebilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 ----------
o kadar uzağı görebilecek mi? 30 saniyede kule çoktaaaan kalkış iznini vermiş olur diye düşünüyorum
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Farklı amaçlara hizmet eden iki motosiklet ancak seç deseler 4 silindiri seçerim
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
ikisini de almam.
transalp alırım
transalp alamassam xt 660 x alırım
xt 660 x alamassam drz 400 sm alırım
drz 400 sm alamassam suskun bi şekilde otururum
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
cbf500 ün ( 57HP) de üretimi durduktan sonra o segmentte tek hizmet veren araç olarak bir aklıeksiğin gelip kendisine onca parayı heba etmesini bekliyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:27 ----------
asfalttaki güzeli çamurdaki işçiyle kıyasladın sende. demek ki ters kıyaslama yapmakta metehan tek değilmiş. düşmez kalkmaz bir Allah
motor mu alacan hötöro?
fazer daha ideal gibi dursa da, istanbul gibi yerde şehir içinde mt03 daha rahat ettirir
ama er6n varken ikisine de bakmam
Bu topik bana bir reklamı hatırlattı klimamı alırsınız yoksa klimalı bir fiat fiorinamı yani mt 3 mü alırsınız yoksa içinde mt 3 bulunduran başka bir araçmı
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Herhalde herkes fz6 diyecektir ama 4 silindir ile tek silindirin masrafı kıyaslanamaz. Abi gel sen er6 al =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Anket cevabına düşünmeden fz6 dedim ama aslında düşününce naked mantığına mt-3 daha uyuyor ve gerçekten naked keyfi almak isteyen bir insanın tam aradığı motor, hiç bir eksiği yok hatta fazlası var, bence yamahanın en başarılı modellerinden biri...
Tamamen sportif.... Yani tekere kalkacan ya da stopie... Ya da high slide atarak döneceksin....
Binmeyenler için söyleyim...Öyle göründüğü kadar cılız bir motor değil..Gayet güçlü... Hızlanması süper..
Ama sorunun ya da anketin cevabını verecek olursam Tabiiki Fz6 falan değil...Fazer alırdım...
Fürekten de anca bu şekilde bir konu beklenirdi zaten....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ben olsam MT-03 alırım FZ6 hızlı makina sinek gibi yapışırız
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)