Neyse bu domuz gribini ülkece atlatabilirsek sırada at gribi varmış....
Neyse bu domuz gribini ülkece atlatabilirsek sırada at gribi varmış....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
Ben motorsuz motorcu olarak her gün 3 km yürüyorum herkes manyakmısın diyor.Bende evet ben manyağım sen hastasın :D diyorum.Ben bu işi yıllar önce çözdüm
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
enteresan bir bakış açısı.
can't be worried about that shit. life goes on man.
bende kaç gündür motoru çıkarmıyordum bugün iş sebebiyle biraz yol yapmam gerekiyordu durakta baktım otobüsler çok klabalık döndüm eve çıkardım motoru giydim montu taktık kaskı içim rahat gittim iş bitti evime döndüm
avcılardan mecidiyeköy e yaklaşık 1 aydır gidip geliyorum motorla son bir ayın hava durumu da malum birkere ateşlenmedim 2 gün önce metrobüsle gidip geldim hasta ldum ya ama çok şükür iyileştim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
motosiklete binersek normal grip olacağız. toplu taşıma araçlarına binersek domuz gribi olacağız. peki normal gripden ölen kişi sayısı domuz gribinden ölenlerin sayısından daha fazla olduğunu düşünürsek(ki öyle) biz hangi gribi olacağız?(çık işin içinden
Drift Religion
süper walla şu yağmur da olmasa
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
katılıyorum motorum olmadığı için mecburen toplu taşıma kullanıyorum ama bu aralar evden çıkmıyorum havalar soğuk olmasa heykele kadar yürürüm belkide canım çıkar ama domuz gribi olmaktan iyidir.
Otobüslerde sürünmektense, arabayla trafikte beklemektense yağış da olsa soğuk da motosikletle giderim. Gittim. Gidiyorum. Gideceğim...
aynen katılıyorum,durmak yok motorla devam
Yakalayamadığındanmı .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
durmak yok motora devam yağışlı havalarda gayet güzel oluyor sevmesını bılmek lazım ama illa otobüs dıyen arkadaşlar olursada tavsıyem kaskınızı takıp bının otobuse
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)