Yeni Motor Alıcam ama Çok Kararsızım.
Reklamlar
-
Oncelikle Herkese iyi Aksamlar. Arkadaslar cok uzun zmndır Motor Hastasıyım. Babam'da benim Aksime Tam bir Motor dusmanı Hani bn sana guveniyorum karsıdakine guvenmiyorumculardan. Neyse Arkadaslar Hayırlısı ile ikna için cok uzun ugrassamda Kabul etti Ve ehliyete Yazıldm. Kurslarım dewam etmekte. OCAKTA da alıcam insallah. Gelelim Asıl konuya Arkadaslar Bana 100-150 CC olarak Hangi Motorları Tavsiye Edersniz Ogrenmek istiyorum cnku burda Cok bilgili abilerimiz Kardeslerimiz war. Benm Aklımda SYM Mio Ve HONDA Dylan var ancak Ekonomik imkanlarım Dylan a Yetmediginden sizlerdende bi Fikir istiyorum. Ama Bana ne olur Çin işi Solemeyin.O motorlar yzunden Takla attım cnku Ve Cok cabuk Dokuluolar.
Reklamlar
-
MrSharp adlı üyeden alıntı
Oncelikle Herkese iyi Aksamlar. Arkadaslar cok uzun zmndır Motor Hastasıyım. Babam'da benim Aksime Tam bir Motor dusmanı Hani bn sana guveniyorum karsıdakine guvenmiyorumculardan. Neyse Arkadaslar Hayırlısı ile ikna için cok uzun ugrassamda Kabul etti Ve ehliyete Yazıldm. Kurslarım dewam etmekte. OCAKTA da alıcam insallah. Gelelim Asıl konuya Arkadaslar Bana 100-150 CC olarak Hangi Motorları Tavsiye Edersniz Ogrenmek istiyorum cnku burda Cok bilgili abilerimiz Kardeslerimiz war. Benm Aklımda SYM Mio Ve HONDA Dylan var ancak Ekonomik imkanlarım Dylan a Yetmediginden sizlerdende bi Fikir istiyorum. Ama Bana ne olur Çin işi Solemeyin.O motorlar yzunden Takla attım cnku
Ve Cok cabuk Dokuluolar.
honda cbf 150 yada yamaha ybr 125 öneririm
-
Yamaha bws 100bi araştır derim zevkli makinadır
-
yamaha ybr 125 kullanıcısı olarak öneririm
-
-
evet yamaha bws 100 cidden zevkli makina :D
-
ybr 125...( vitesliden vazgeçme )
-
over_dose adlı üyeden alıntı
Yamaha bws 100bi araştır derim zevkli makinadır
Yamaha BW's 2 zamanlı arkadasmda war yolda gidemiorz. Zevkli ama kalkısı ve gidisi cok kotu ve yag yakıo tesekkurler. CVP veremiorm asırı yagmurdan NET gidio k.bkmyn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------
Bartu35 adlı üyeden alıntı
Cok tesekkur ederm Arkadasm Bilgi için. Bnde YBR 2009 lar dier ismiyle CITY ler hosuma gidio. Ancak bn marmariste Oturuyorum bu arada. Burda Kro Motoru diolar ve insanları kucumsuolar. Cup lar ve YBR lere Kro motoru ismi takılmıs Bana adam dowduruceksnz YBR CITY harbiden on numara motor.
-
al bi ybr 125 bak keyfine sorunsuz....
-
eyw. Herkese. Bakalm Param YBR ye yeticekmi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:10 ----------
Acaba YBR 125 XENON Kaldırıomu ya_? bizim mionun Aküde Sorun oluodu.Şartelleri atıodu._? Motor Şarj edebiliomu Aküyü e Tabi bide Korna Takıcaz.
-
Ben de aynı konudan muzdariptim babam motorcu olmasına karşın kesinlikle almıyor bana. İlk olarak cbf 150 diye dusundum cok guzel hem gorunus hem kalıte acısından ama arkadaslarımızın dedıgı gıbı ybr 125 daha sorunsuz ve istekleri biraz daha karşılayabılen bır makıne (cok arastırdım ıkısını ) ayrıca ybr yı kurye motoru olmadıgı surece elden cıkarmak da cok daha kolay. bws iki zamanlı cok yakan bir makina imkanın varsa tabi ki vitesli
-
eyw. kardesm Bora. bide şu XENON sorunu war... Kaldırır die dusunuorm ama. yinede şüheliyim. YBR ye ne bindim nede kullandım :S
-
-
-
-
vitesli 2. el sağlam bir motor al.cc si yüksek olmasın.
-
YBR diosn kısaca
-
Arkadaşlara katılıyorum ybr en güzel seçim olur..tabi cbf 150'de düşünebilirsin
-
CBF e vericek kadar param olsa ztn 150 lik ve cokda hos. ama işte Şansım yaver giderse Bakalm sole temiz bi motor bulursm Ya YBR 2009 Yada CBF 150 gbi olucaq. En kotu ihtimal mio.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler