krem kardesm RAMZEY'i cin malı die biliorm. Yanlsım warsa duzelt lutfen.Çin malıysa bnden uzak olsun.. Tesekkurler
krem kardesm RAMZEY'i cin malı die biliorm. Yanlsım warsa duzelt lutfen.Çin malıysa bnden uzak olsun.. Tesekkurler
kardeş sym xs 125k al ybr den hiç bir eksiği yok.fiyatı uygun ve vade farksız taksit kampanyaları var.yedek parçası çok ucuz.bulunduğun yerde bayisi varsa mutlaka bak.
bence ybr ile baş ölçüşemez hem ne malı bu sym xs 125k
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
SYM italyan olarak gorunuo. Kimileride SUZUKI nin Alt tı dio. Ama cok saglam makina yapıolar. MIO suanda en seri 100 luk motor.GTS Joyride falan. Artık Bakıorm. YBR Yada SYM MIO olucak bakıcaz Tesekkur ettm baska tavsieyesi olan yazsın
Mrsharp ya insanların dedigi gibimi alıcaz motorumuzu kardesim sen kendine hangisine yakıstırıyorsan hangisi seviyorsan ondan al ne kro motoru en baba motor o yav ayrıca onlar sence motosikletten anlayan kişilermi önce bunları bi düsün zaten cvp verme takma sen salla ramzeyi yuanı falan al YeBeRe bin TePe TePe gönlün rahat olsun sen al teşekkür edicen bak bize kro motoru falan değil kro motoru söyle olur cuplara sonuna kadar abart yada işte boyuolar heryerde bişiler falan anca öyle olur =)) Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 ----------
bazı arkadaslarımın ve abilerim yazısını okudum ya ne dylanı ne mio'su bak sana diyorum Sonuna kadar Ybr aL!!! ya sen takma illa 2009a alısırsın kafa sekline bide zaten taktırılıyo öyle 2009 kafasından bide 0 alma 2.el al zaten değiştiricen kesin
Arkadaşım öncelikle ne tarz bir motor istediğine karar ver, şehir içi pratik işler için scooter bence en mantıklı seçenek. Gerçi bu biraz da zevk meselesi, bana sorsan hayatta vitesli motor kullanmam.
SYM Taiwan kökenli bir firma, izmir de fabrikası bulunuyor. Kalite ve yedek parça olarak sıkıntı yaşamazsın, alternatif olarak Kymco da düşünebilirsin. Ben sana 2.el Piaggio modellerini de öneririm, italyan motorları hem tasarım hem de sorunsuzluk açısından seni üzmez.
3000TL'ye Kymco Agility 125 düşünebilirsin, kullananlar seriliği konusunda iddialı. Hem ekonomik hem de sorunsuz bir motor. 2.el Sym Fiddle, Kymco Like, Kymco Agility City de bütçen dahilinde alabileceğin motorlar. Piaggio grubundan da Skipper,Fly,Vespa ET4 gibi modelleri düşünebilirsin
Benzin konusunda azı çoğu düşünme derim, jip değil ki bu ? Biri 2,5 yakıyosa diğeri de 3-3,5 yaksın. Arada önemli bir fark yok. 100cc bir scooter yaklaşık 100km de 3lt civarı benzin yakar.
Son olarak motor dışında kask,mont,dizlik gibi ekipmanları da almayı ihmal etme ;)
al bi mondial her gün yolda kal
al bi ybr bin gebere gebere
www.sahildenturkiye.com
Öncelikle tarzını belirlesen ondan sonra burada tartışsan.. bence daha yararlı olur.
Burada en önemli kısıtlayıcı faktör işin maliyeti.. Ne kadar ekmek o kadar köfte diyorlar...
kendini hangi tarzda rahat hissediyorsan ona bin..
bir de önce motor al, sonra aksesuar düşün... hayırlısıyla her şey olur
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Arkadasm Bnde Ole Dusundum cok tesekkur ederim. YBR En mantıklı Olanı bncede. Arkadaslar Tarz Demişte Hepsi Ztn cok guzel motorlar Agilitiy,Fiddle V.s Ztn boyum 1.90 Scooterlarda Cok rahat edemiyorum. Kask V.b Arac Gerecleri Ztn motor Aldıkdan Sonra Alıcam Hepinize COk Tesekkur Ederi. Sormaq istedigim Bi kac Sey Olucak Bu motorla ilgili Onlarıda Hayırlısı ile Aldıktan Sonra Sorucam Ilgilenen Herkese COk tesekkurler. ii Forumlar. KAZASIZ BELASIZ YOLLAR. KASKINIZI TAKIN,HAYATINIZI KURTARIN
125-150 CC katagorisinde max. gücü istiyorsan
ybr 125-cbf150-tvs apache bu üçlü arasından
ben apache yi öneririm
Ama biraz daha gücü az olsun ama çok daha fazla yol yapsın diyosan ybr125 ama Yakıtları çok çok fark etmiyor bilgine
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)