Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Aman dikkat!!! İstanbul trafiğinde gerçek katiller var...

Motovento
    REKLAM ALANI
    ersinisdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FJR 1300 AE / Honda NSS Forza 300 Abs
    Malesef trafikte böyle bir risk hepimizin üzerinde bulunuyor.

Motosiklet kullanan bir tanıdığım bana şunu söylemişti:
    B sınıfı ehliyet verilmeden önce A2 ehliyeti alma zorunluluğu getirilmeli. Bu ehliyete en az 6 ay sahip olunduktan sonra B sınıfı ehliyet verilmeli.

Aslında güzel bir fikir. Çünkü otomobil veya diğer araçları kullananlar daha önce motosiklet kullanmış olacak ve motosiklet sürücülerinin halinden anlayacak, dikkat edecektir. Ayrıca motosiklet kullanmak trafikte daha fazla dikkat ve beceri gerektirdiğinden, ehliyet verilirken daha seçici olma şansını da beraberinde getirebilecek.
    Tabi ilk bakışta hemen uygulanabilir gibi görünse de bazı aksaklıklara neden olabilecektir. Ama en azından ehliyeti alma aşamasında motosikletlerin de trafikte bulundukları hakkında eğitim verilmeli hatta sınav sorularına bile eklenmeli adlı parçayı seslendiriyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı soner_kep adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani bizim sevgili polislerimiz aslında biraz ugraşsalar o or....çgnu bulurlar ama işlerine gelmiyor iki anos da tamamdır işleri yani en azından bişeyleri eksiktirde ceza yerler ...yok ama bizim şerefli polislerimiz senin kaskın yok ...yok egzosun çok ses çıkarıyo yok 72 ci maddeden suçlusun diye motorcuya ceza yazarlar..ulan bunlar varya bunlar eger işlerine gelse istanbulda igneyi bile bulur bunlar ama işte..bide senin bu işi uzatmama için yanlış ifade vermeden suçlu tutuyolar baksen yaw olaya bak ya...demekki motorcu kardeşim allah göstermesin başına kötü bişey gelse bunlar ..........................neyse yaw daha çok şey yazacam ama işte rütük
    Alıntı Reina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet kullananlara Allah sabır versin. Trafikte otomobil kullanırken deli oluyorum; motor daha sakat. O tip insanlara karşı hep altımda RangeRover olmasını istemişimdir bariyer ile arada tost yapmak için. Silah işi sakat ama buji ile camını patlat ve kaç en güzeli. Aynasızlar yukarıda anlatıldığı gibi işe yaramazlar.

Kuş serisi kullanan varsa affetsin ama şahin doğan gibi araçların çoğu belli kültür seviyesinin altında kullanıcılara sahip. Elbette iyileri vardır ama çoğu böyle maalesef.
    Alıntı Svenx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar öncelikle...26 yaşında özel bir şirkette kalite kontrol sorumlusu biri olarak motorumu sadece ufak tefek işlerimi halletmek amacıyla arabanın sıkıntılarından kurtulmak için aldım.. Yazdıklarınızı okudum dehşete kapıldım.. Ancak şu bir gerçek ki bazı durumlarda kendi işinizi kendiniz görmeniz gerekiyor.. Her ne kadar eğitimli ve çağdaş biri olduğumu söyleselerde 89-90 lı dönemlerin selamsız çocuklarındanım bu yüzden sinirlerim bazen tepkilerime yansıyabiliyor.. Benim de başıma basit bir olay geldi konu açılmışken anlatmak istedim. Bağdat caddesinde ki sarı dolmuşlardan biri en sağ şeritten gider! Bende o nun solundayım..Beyefendi gördüğü halde üzerime üzerime gelip şerit değiştirir. Tabi bende mecburen sola! Arabalar arkadan hızla gelir geçer bende bir anda onların yoluna girerim! İlk ışıklarda kalırız yanyana ve diyalog şudur ;

İyi aklamlar camınızı indirir misiniz lütfen? (cam iner ve)
    ne var ?
    Görerek ve kasten neden üzerime kırıyorsunuz? Düşüp ölebilirdim de!
    Yürü lan a.q... çocuğu (ve)

Cebimde buji , sopa , sprey taşımak gibi bi buyum yok! motoru ne ara sehbaya aldım ne ara adamın kapısını açıp bir kaç yumruk ve sürüklemeden sonra ön lastiğinin önüne yatırıp tekmelemeye başladım hatırlamıyorum! Suratı kanlar içinde ayağa kalkamaz durumda! Şükür etsinki yolcular haklı olduğumu söyleyip yeter artık daha fazla vurmayın diye engel oldular fazlasına!

Motora binip çalıştırdım ki diğer sarı dolmuşçu arkadaşlar olay yerine yanaşmış inmek üzereler.. O rahatlamayla şansımı zorlamadan yürüdüm!!

Arkadaşlar bakın kesinlikle tasvip etmiyorum ama bazı durumlarda gerçekten böyle müdahaleler gerekiyor.. O kortej de bende vardım çok keyifliydi ve anlamlydı gerçekten. Özellikle köprü üzerinde sıkıntı yaşamış arkadaşım şükür olsun ki ucuz atlatmışsın Allah korumuş..Yanında olmuş olsaydım gereken neyse yapardık! Allah göstermesin inş bir daha... O şahinci arkadaşlarda zaten ayrı bir trajedi!!

Herkese kazasız belasız , keyifli sürüşler diliyorum...

arkadaslar gercek olan su...insanoglu yapisi geregi bilinmeyen denklemli seylerden uzak olurlar...gozdagi vermek icin ilk sen saldirmalisin...hep soylerim...birde havlayan kopek isirmaz teorisine hep gulerim...fizigim geregimi bilmiyorum bu kucuk trafik duellolarini ben kazandim hep...bir Allahin kuluda o araclar icinde ozel marangozdan kesilmis sopa veya levyesini alip kullanmaz uzerime gelmez..nedeni nedir hic cozemedim...hakliyim davamda...hakliysam saldirma haklarimi sakli tutarim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

ersinisdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FJR 1300 AE / Honda NSS Forza 300 Abs
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar gercek olan su...insanoglu yapisi geregi bilinmeyen denklemli seylerden uzak olurlar...gozdagi vermek icin ilk sen saldirmalisin...hep soylerim...birde havlayan kopek isirmaz teorisine hep gulerim...fizigim geregimi bilmiyorum bu kucuk trafik duellolarini ben kazandim hep...bir Allahin kuluda o araclar icinde ozel marangozdan kesilmis sopa veya levyesini alip kullanmaz uzerime gelmez..nedeni nedir hic cozemedim...hakliyim davamda...hakliysam saldirma haklarimi sakli tutarim...
    Sert erkek

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    herkes birbirine dogru-yanlış öğütler vermiş. yok kuru-sıkı yok buji.
    bir gün öyle bir durumua düşersiniz ki keşke yanımda taşımasaydım bunları dersiniz.
    misal bir arkadaşımızın da yazdıgı gibi kuru-sıkı'yı hayvana gösterdin o hayvanda da kuru-sıkı yerine gerçek oldugunu kurşunu yiyince farkettin.
    üzerinde parçalanmış buji bulundurmak hırsızlık suçudur (normal parçalanmamış bujinin bir mahsuru var mı bilmiyorum) mesajlarda tanımlanan profildeki polise denk gelip haklı veya haksızken o polisle papaz oldunuz mu başınız agrır.

sıradan bir vatandaş değilseniz yüksek yerlerde amcanız enişteniz varsa pek bir sıkıntınız olmaz.

motorla sıyrılıp uzaklaşamayacak arkadaşlar (motorun gücünden veya sürüş kabiliyetinizden dolayı) bu işlere bulaşmayın o kadar piskopat var ki canınızdan bile olabilirsiniz.

galiba en mantıklı çözüm hırsızından ugursuzundan kapkaççısından korunmak için biber gazı.

Motosikleti
    Alıntı ersinisdj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sert erkek
    kolay sertlesirim hasinim...bu sertlesmeyi emniyet guclerine gosterdigim icin bu ayin 2.haftasinda polise mukavemetten davam var orayada beklerim Bakirkoy adliyesinde....bakalim hakim karsisinda nasil sert olucam...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

kolay sertlesirim hasinim...bu sertlesmeyi emniyet guclerine gosterdigim icin bu ayin 2.haftasinda polise mukavemetten davam var orayada beklerim Bakirkoy adliyesinde....bakalim hakim karsisinda nasil sert olucam...
    süperdi..

polis e kesinlikle güvenmeyin aynı olaylara yakın olaylar bir kaç kez başıma geldi bu arada sadece istanbulda degil türkiyenin neresinde olursanız olun durum aynı biz iki tekerlilerin altındaki motor ne olursa olsun yolda degerimiz yoktur . böyle durumlarda asla tepki vermeyin verince moraliniz bozulur. yolda adam üzerinize kırar. hatta biri üzerime kırdı firen basmamla tarlaya uçucagını zandedip geldigi istikamete sipin attı bende hiç düzenimi bozmadan asıldım gaza ve ilerde ekiplere bildirdim olayın olduğu yer şuraysa jandarma buraysa biz dediler hatta umursamadılar bile anladımki polis ile olacak işler degil.

Motosikleti
    Alıntı Svenx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süperdi..
    hacı Havalimanı dış hatlarda abartısız 15 polis üzerime çullandı kelepçeyide taktılar...hoş bir durum değil...sonucta babamızda polis...ama kendim kaşındım desem yeridir...sertlik emniyete sökmüyor...suçlamalar polise mukavemet ...hakaret icra-i rezalet...

hacı Havalimanı dış hatlarda abartısız 15 polis üzerime çullandı kelepçeyide taktılar...hoş bir durum değil...sonucta babamızda polis...ama kendim kaşındım desem yeridir...sertlik emniyete sökmüyor...suçlamalar polise mukavemet ...hakaret icra-i rezalet...
    Abim benimde başıma geldi öyle bi durum.. 11 polisle mücadele ettim aynen.. mukavemet , falan filan derken sivillerle emniyette buldum kendimi Nerelısın dedi trabzon deım belli zaten diyo.. Allah'tan bizim dayıda 1. sınıf il emniyet müdürü!!

Motosikleti
    farkedermi hepside :) aynı :)
    tırafikte ben bana terbiyesizce davrananın caresine bakıyorum pilaka kapalı nasılsa yakalarsam burnu düz oluyor yada aynası gidiyor
    DÜŞÜNMEDEN YAŞAYAN İNSAN :bounce:

Motosikleti
    hacı iş mahkemeye kadar gitti ...cezam paraya çevrilir ertelenmezse .ıçtım...

[QUOTE=vincero34;1849564]tırafikte ben bana terbiyesizce davrananın caresine bakıyorum pilaka kapalı nasılsa yakalarsam burnu düz oluyor yada aynası gidiyor[/QUOTE

İyidir iyi.. Benim yolda canıma kasteden adam demek istiyorki senin ananın bacının sen öldükten veya sakat kaldıktan sonraki durumu çokta s..de.. O anda üzerime kıran adam anama bacıma da küfür ediyordur!!! O yüzden gerektiği yerde hakkını vermek gerekir.. Öldürmüyoruz bi daha yapmasın diye sadece orantılı güç uyguluyoruz

Motosikleti
    aynen öyle orantılı güç mesala ben hersabah pendikten kadıköyegiderim motorla 2günü geçmez 3cügünü kesin biri patlak verir sen ondan sonra seyret birde elkol haraket demek start demektir

Alıntı vincero34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen öyle orantılı güç mesala ben hersabah pendikten kadıköyegiderim motorla 2günü geçmez 3cügünü kesin biri patlak verir sen ondan sonra seyret birde elkol haraket demek start demektir
    Tuttum

Motosikleti
    sabahları 8.30 .9.30 arası e5 üzerinde blade montlu biri talaşıyosa o benim kesin

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    ah ulan kortej de yapacaklardı o hareketi bak noluyo ..
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Motosikleti
    Honda 1000 RR
    İnsanlar Çok garip olmuş Hayat öyle ucuz ki Artık sokakta adam öldürüyolar dönüp arkasını bakmıyo oradan geçenler...Birde etrafta senin başına saran o o.ç ları gibi binlerce olduğunu hesaba katarsak Allah yardımcımız olsun...
    [B]AnıL DOĞRU[/B]
    anildogru@mynet.com

deniz-caylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xmax 250 2013
    Alıntı bbrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili arkadaşlar devletin polisini durumdan haberdar edip bu tip hıyarları azaltmamız lazım bize düşen budur

sakın ha yanınızda bu tip durumlar için hani o maçlarda kullanılan duman bombası denen ve dehşet duman çıkaran fişeklerden taşıyıp camdan içeri falan sallamayın .. Zira kokusu araçtan uzun süre çıkmıyo i ve temizlemesi gerçekten çok zor oluyo :p
    başına gelmiş gibi konuşuyosuun ????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:43 ----------

Dikkat edin ... Bibergazı'nı hep bir çözüm olarak gördüm

kempes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SILVERWING400 2006
    Geçmiş olsun dostum böyle hayvanlar malesef aramızdalar ve yapacak hiç bir şey yok böyle hayvanlar için,olan yine bize oluyor malesef,başımdan geçen bir olayı anlatayım,2 sene önce kağıthaneden silahtar istikametine eşimi almaya gidiyorum tam göçmen bloklarının oraya geldim orta şeritteyim yanımda DHL firmasının toyota marka arabası içinde kelli felli birisi,adamın sağ ön kapısı ile aynı hizadayım birden sağa doğru ani bir atak ve araba ile beraber 2.köprü sapağına girdim ve yeri öptüm şükür ki hiç birşey olmadı adam iner inmez bana saldırdı neye uğradığımı şaşırmışken adamın kafasına NOLAN marka bir kask kurye bir arkadaş tarafından itina ile yerleştirildi baktım 4 tane motorlu arkadaş daha var olayı görmüşler sağolsunlar yardıma gelmişler Allah razı olsun onlardan,bir temiz sopayı yedi bizden kravatlı ayı,hepinizden şikayetçi olucam dedi ve bastı gitti,kısacası bu şahin veya GTI kullananlara özel bişii değil her marka hayvan mevcut bizim güzel İstanbulumuzda,biz böyle hayvanlara ne kadar bulaşmasakta onlar mutlaka gelip bizi buluyor,tekrar geçmiş olsun Allah tüm motorcuları kazalardan,belalardan özellikle de böyle ayılardan korusun....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 ----------

Allahım bize motorcu bir başbakan ve cumhurbaşkanı nasip et

Motosikleti
    CBR250R
    Alıntı snaken adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konudan çıkardıgım dersler
    1 şerefli polislerimize güvenmemeyi
    2 kaçmanın 1/100 ünün delikanlılık oldugunu
    3 ama kaçarken o kısa anda yapılması gereken ufak ama iç rahatlatan şeyler oldugunu sıralamsı
    a) cama buji atmak
    b) ufak taş parçaları atmak
    c) elektroşok uygulamak
    d) gazbombasıyla maganda dehşetine farklı bir boyut katmak
    e) biber gazı
    he hangisi daha güzel derseniz benim fantazim biber bgazı gibi geldi bana ama buji yada taş daha masrafsız

TEŞEKKÜRLER MT TÜKKAN
    Fantaziye devam ..

f) Motorun karenajının içine havalı tabanca monte edip öndekinin camını patlatmak ) hehe
    deniz-caylak bunu beğendi.
    Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler