Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

acil yardım .bakabilirmisiniz...

REKLAM ALANI
    chopper_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 150
    merhaba arkadaşlar motorum asya 150 t 19 a benim motorun bugun 3 bin km bakımı oldu ve karbüratöre pislik kaçmıştı onuda yaptırdım motorum ufak hızda giderken sorun çıkarmıyordu gazı açınca boğuluyordu stop ediyordu herneyse onu yaptırdım sora hava filtresine baktık ki ne görelim hava filtresi sırılsıklam ve hava filtresinin yuvasında 1 litreye yakın su var benim motorun hava filtresi çok tuhaf yerde tam orta kısımda ayaklarınızı koyduğunuz yerde devam ediyorum karbüratör değiştiyağ değişti buji değişti sora sevisteki usta hava filtesini çıkar dedi ölmüş o dedi tamam dedim yenisini takalım . yenisi yok dedi 1 2 haftaya gelcek sen böyle kullan dedi bende şaşırdım yapacak bişey olmadığı için hava filitresini çıkardık motoru öle kullanıyorum ve motor şimdi karbüratör tıkanıkken ki halini tam tersi ufak hızdas giderken motor boğuluyor gazı açınca düzeliyor tabiki performans bayağı düştü bu şekilde kullansam bi sorun olurmu 1 2 hafta ya da ne yapabilirim çok uzattığım için kusura bakmayın detaylarını tamamen sölemek istedim ki ben yanlış anlatmış olamıyayım doğru bilgi almak için ve ustanın bi önerisi daha oldu benim hava filtresinin yeri çok kötü yerdeymiş onu iptal edip motorun kayışını olduğu kapağın üstüne koycakmış honda activa gibi nese lütfen beni bilgilendirin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha ybr125
    dostum hava filtresi orjinal yerinde kalsın..motoru da o eski filtreyi temizleyip kullanabilirdin..filtresiz olduğu için hava yakıt karışımı düzgün olarak gerçekleşemez motor tekler..ama olan olmuş artık yeni filtre gelene kadar bi sorun yaratmaz dostum kafana takma..

Motosikleti
    MCX 150
    teşeşkür ederim peki neden hava filtresini yerini bozmayayım bide bu kullanım süresinde motorda benzin sarfiyatı artarmı

Motosikleti
    yamaha ybr125
    Alıntı chopper_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşeşkür ederim peki neden hava filtresini yerini bozmayayım bide bu kullanım süresinde motorda benzin sarfiyatı artarmı
    dostum en iyisi orjinalidir..ayrıca filtresiz yakıt sarfiyatı artmaz aksine hava girişi kapalıysa yakıt sarfiyatı artar..kafana takma dostum.

Motosikleti
    4 sene sonra:((
    hava filtresi sendemi ustadamı sendeyse temizle kullan 1-2 hafta sora yenisini al en fazla 10 lira tutar eğer sende değilse kullanma motoru bi kaç gün tabi bu benim görüşüm bide dolaş senin motorun hava filtresinden satan yer bula bilirsen alır ustana taktırırsın

Motosikleti
    MCX 150
    hava filtresi çok ıslandığı için yırtıldı kullanılmaz haldeydi bende attım en iyisi yarın biyerlerden bi hava filtresi bulup takamk olucak ama fiyatı nedir bilmiyorum

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    filtren olmadığı için üzülme ,

filtre edilmemiş havan ve fazladan emilen havayı tutuşturmak için uğraşan bir benzin depon var
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler