arkadaşlar merhaba 4 zamanlı motordan stunt moto olurmu?. Bir yazıda okudum olmaz olursa masraflı olur diye sizin bildikleriniz nedir acaba
arkadaşlar merhaba 4 zamanlı motordan stunt moto olurmu?. Bir yazıda okudum olmaz olursa masraflı olur diye sizin bildikleriniz nedir acaba
sana istediğin açıklamaları yapayım çünkü bir dönem bu işe kafayı takmıştım fena şekilde .
tabiiki olur , zaten asıl Stunt'çılar 4 silindir 4 zamanlı kullanır ama bildiğim kadarıyla karterde (özellikle yağ pompasında ) değişiklik yapılıyor , çünkü uzun süre tekteker pozisyonunda yağlama azalır . Genelde arka dişlileri büyük olur ve bu sürücüye anlık kuvveti kullanabilme şansı verir . Ön amotisörleri serttir ve bu şekilde daha rahat stoppie'ye kalkabiliyolar . Ana değişiklikler bunlar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
bence arkadaş trial bike demek istemiş pek alakam olmadığından bir bilgim yok ama yanlış anlaşılmış sanırım arkadaş
Master of Davar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)