konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayn (: en uygun burayı gordum..
konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayn (: en uygun burayı gordum..
[B][COLOR="Black"]onurKacar[/COLOR][/B]
Valla benden söylemesi muhtemelen dandik bir scooter ile bir tur atacaksın ve o sırada gözetmen sana bakmayacak bile. Düşme yeter
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
Daha önce kullanmış olduğun bir motor var ise mutlaka onunla gitmeni tavsiye ederim. Çünkü sürücü kurslarının motorlarında hata yapmamak elde değil.
standartlara uygun anlatim: 8duba araları 5m. aralarında slolom yapıcaksın sondubada dönüşte ayağını yere birdefa koyabilirisin.dönüştede aynı şekilde slolom yapıcaksın.
not: %90 scooter olucak sınav aracı
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
ben kendimi anlatayım önce yaklaşık 200 metre ilerde bi kavşaktan dönüp geliyosun bu kısımda kimse bakmıyo kontrol edilmiyo sonra 8 duba , araları baya bi açık slalom yapıyosun her dönüşünde sinyal veriyosun bittikten sonra son iki dubada 8 çiziyosun sonra düz gelip duruyosun bukadar ben AGK 125 kullandım %99 geçersin kimseyi bırakmıyolar zaten
81VATAN__54MEKÂN
ya kardeşler bende girecem o sınava hayatımda hiç motor sürmedim.allah yardımcım olsun.sürücü kursundaki hoca bisiklet kulanmayı biliyosan gerisi önemli değil dedi.
biz ybr 125likle giricez ehliyet kursundaki motor ybr.. ama ne bilim oturuşuna, aynalara falan filan not kırıyorlarmı ? yada vites ayarlayamamana falan ? bide her dönüşde sinyal mi vericez ?? vay bee :D ne kazıkmış :D neyse hayırlısı artık ..
ayakta kalmaya ...okadar..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
ve gözetmenin sana not verdiğine emin ol.. kendi motorumla girdim sınava.. duboların arasından geçerken sınava gelen (benim motora meraklı ve %98'i scooter'lı) herkes beni izliyodu ama gözetmen beni izlemeyi unutmuş.. mecburen bi tur daha attım
Herşeyden önce sakin ol panik yapma motosikleti kullanmadan önce kaskını tak kukaların (otoyollarda ya da park yerlerinde kullanılan, huni seklindeki yol ayracı. genelde kırmızı ya da turuncu olur bunlar) arasından rahatça geç dönüşte düz olarak turunu tamamla.
Kolay gelsin.
hız yapma kaskını tak ve mümkün olduğunca kursun aracını kullanmaya çalış çünkü senin ehliyetsiz araç kullanmanda puanını düşürüyor.
sana belki bir kere bakacak ama yazdıklarımda puanını etkileyecek şeyler.
ha unutmadan inanmayacaksınız belki ama adamlar kıyafetede dikkat ediyorlar.
bunları nereden mi biliyorum benim arkadaşım ilkokul öğretmeni ve sürekli ehliyet kursları için sınavlara gidiyorlar bana bahsediyor...
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
kaskını tak,panik yapma,aynalarını kontrol et(gözden kaçan konu),dönüşlerde zamanında sinyal ver(gözden kaçan konu) kukaların arasından geç ve ehliyetini al
dusme yeter=)
saol kankaa :D içimi rahatlattın.. neyse artık yapıcaz bişeyler :D aynalar kontrol, kask tak, düşme, hızlı gitme, kukaların arasından geç, ayak yere deymesin, tamamdır.. (:
<< Bu arada sınavı soran arkadaş vardı, yazılı sınav oldu ama direksiyon sınavı ne zaman bilmiyorm bu cuma yazılı sınav sonuçları açıklanıcak >>
Benim sınava girdiğimde 2 kere düşen kız aldı ehliyeti gerisini sen hesapla
Bende yazıldım kursa ama benim direksiyon sınavı ocakta olacak. Kusrtaki görevli "motorun var mı" diye sordu "var" dedim. "O zaman kendi motorunu kullanırsın sınavda" dedi.
Hayırlısı artık.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
arkadaşlar
kukaların arasından geçerken de sinyal verecek miyiz?
kıyafetleri, kaskı sınav yerinde verecekler galiba değilmi? bende hiç bir şey yok henüz.
onlarında üstümüze uyması ayrı sorun tabi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)