aslında marka fanatikliği yapmak gereksiz ama hondayı tek geçerim özellikle eski modellerini cb,c serisi gibi...
aslında marka fanatikliği yapmak gereksiz ama hondayı tek geçerim özellikle eski modellerini cb,c serisi gibi...
En sağlam denince BMW geliyor aklıma. Evet Honda kullanmama rağmen.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
en sağlam makina ızh marka motorlardır...daha sağlamını bulamazsınız...
http://www.bikez.com/pictures/izh/20...%20-%20IZH.jpg
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
croosss:: KTM
diğer modellerde:: Ducati
bence HONDA
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Sağlamlık inanılmaz göreceli bir kavramdır. Tabiki japonlar italyanlar ve almanlar oldukça kaliteli üretimlerdir.
Honda çok sağlam motorlar üretir ama son kasa rr ları yağ yakmakta, Suzuki japonyada bile inanılmaz funları olan ve sağlam makinalar üretir fakat k5,k6 larda şaseden kopan makinlar gördük..
Bu sadece iki örnek.. Onlarca örnek verebiliriz dimi..
Bu sebeplerden dolayı marka bazında en iyi yada en kötü dememiz çok ta mümkün sayılmaz..
Buna daha çok Türkiyede binilebilecek en sağlam SS, yada Arazi şartlarında kullanabileceğik yedek parçadan sıkıntısı olmayan en sağlam enduro.. gibi sorularla sınıflandırıp o sınıfın her açıdan en mantıklısını en iyisini kullanıcılarının ağzından birebir öğrenerek karar verebiliriz
GKN MOTORS
konuyu ciddiye bile almamak gerek ya
gene başlamış honda hayat onda cılar
honda jet yapıyormuş
2. dünya savaşında japonyanın uçaklarını hangi firma üretiyormuş biliyor musunuz?
kawasaki
bu jet mutlaka yağ eksiltiyor... havada uçarken yağ takviyesi oluyormu acaba...
sonra türbinleri ele almayalım...10 milyon dolar çöpe gitmesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
at sahibine göre kişner.
vespa derim.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Bence 1. Honda
2.Suzuki
uzun yol için bmw
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
hondamı ???? çok güldüm
bana yürür durumda 1980 model bi honda bulsanıza ama ben size 1950 BMW bulurum hemde köy yollarında giden veya 1960 lı yılların MZ leri hala faal yürür durumda İZH rus malı .. ama honda diyip komik olmayın ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
mercedes-benz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:47 ----------
Ben mitsubishi diye biliyordum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:49 ----------
indi-bindi için? Mondial, asya, jinlun çinçun)
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Bmw, motoguzzi..truimph..gerisi ehven-i şer
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
[sıze="6"]kesinlikle bmw[/sıze]
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
çoğu japon firmaların şirket kronolojilerine baktığınızda bu gün otomobil ve motosiklet alanında adını duyurmuş olsalarda çok farklı endüstrilere de el atmış olduklarını görürsünüz ve bu tecrübelerin sonucunda da kalite bir marka olur. bence de dayanıklılık göreceli bir kavram markadan markaya değilde modelden modele değişir arkadaşlarımız örnek göstermişler eski bmw leri izh leri mz leri fakat gelişen tüketim çılgınlığıyla beraber artık kullanıp atmak moda oldu bu gün ülkemizde kime sorsan bir racing i maksimum 3 sene kullanacaksın 3 yaşından büyük de racing almayacaksın diye bir görüş var Ayrıca bu bir kültür meselesi bu gün Türkiyede sağlam bulamayacağınız bir çok model üretildiği ülkelerde hala kullanılan fanları olan modellerdir. Ve şunu söyleyebilirim japonlar gerçekten çok dayanıklılar.
Master of Davar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)