Marka ayırımı yapmadan, İtalyanlar.
Örneğün DUCATÜ.
Marka ayırımı yapmadan, İtalyanlar.
Örneğün DUCATÜ.
= = = Be Aprilia racer! = = =
honda marka motor kullanmama rağmen yamaha demek istiyorum. zira model gözetmeksizin küçümsenmeyecek miktarda motorda yağ yakma problemi var honda'larda. gel gelelim yamaha hakkında sağlamlık açısından bi tane bile olumsuz yorum duymadım
aksesuarlarda rev'it!, held ve ls2'yi de tavsiye ederim. alıp da pişman olmadığım markalardır bunlar
2011 Honda CBF 600
Bakimlari eksik edilmeyen, adam gibi kullanilan artislik yapilmayan, 100 kmh kac saniyede cikiyor diye defalarca yarim debriyaj kalkilmayan motosiklet saglam motosiklettir herzaman.
Bence bunun hondasi yamahasi vs yoktur. Verin bakalim hondayi veya bmw yi herhangi bi motosikleti 10 dk yatak sardirirsin istersen her sey kullanima baglidir.
Söyle bi durumda vardir kalkipda k1200lt ile asfalt aglaticak degilsiniz tabiki, 300bin km gidecektir o motor e sonuc ortada iste bmw saglam motor, hayir efenim saglamlikla alakali bisey degil yapisiyla alakali bi durum bu. yazin r 1 ile bebekte 15 tur atarim havam olsun dersen o motoru öldürmüs olursun erken zamanda ariza verecektir, e sonuc yine ortada yamaha defolu mal üretiyo degil ya, yada saglam olmayan. Hepside inanilmaz kalitelerde üretilen aletler hicbiri birbiriyle boy ölcüsemez bana göre. Saclarimizi yikamazsak kepek olur arkadaslar. saglam motor yoktur saglam bakim vardir insan gibi kullanmak vardir. iyi sürüsler dilerim hepinize.
http://difm :cat:
kimimiz teknolojik markaları 1. sıraya alıyor, kimimiz arıza yapma sıklığını baz alıyor..
Bir kere en önemli fark burada..
Sağlamlıktan söz ediliyorsa aşırı teknolojik motosikletleri saymak ne derece doğru bilemiyorum..
Bu konuştuğumuzu ben şu aşağıda örnek verdiğim telefonlara bağlıyorum:
Bu iki telefon için eminim herkes "evet ya en sağlam telefonlardı" diyecektir..
Anlatmak istediğim mantık bu..
Dolayısı ile en sağlam cruiser motosiklet Harley'dir hala ve ısrarla söylüyorum
dünyanın en sağlam 3 motoru....
1 bmw
2 bsa
3 jawa ( bizzat deneme sansım oldu...ve yanında suzukiyide denedik...diger japonlarıda biliyoz yani...
jAWA dEEYORUM bAŞKADA bİŞİY dEMEYORUM hEEE...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
öyle bi yazmışsınızki sanki dünyada ktm, honda, harley ve suzukiden başka marka yok ben 6 yaşımdan beri kawasaki hastasıyım ve bence en sağlam en hızlı en güzel (seksi :D) ve en vefalı motor kawasaki bide zx6r varki onu bana hiç sormayın derim (kawasaki hastasıyım derken motosikleti kastediyorum :D)
Bayerische Motoren Werke (BMW) gerçekten kalitenin adı Honda uçak üretmiş bmw 75 yıl önce uçak üretiyordu 1935 lerde motor üretiyordu kalite ve sağlamlık her motorda biraz da olsa vardır ama ama her mazinin onunde bir usta işi her işin mazisi ustanın tecrübesi.
(Harley,Motoguzzi) ye laf yok tabi diger motorlarada yok tabiki eminim onlarda kalitelidir ama bmw nin mazisi şereflendiriyor gücünü kalitesini.
tabiki BMW
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
sinbo . dayanıklı ev aletleri :D
Rus motosikletlerini de bozmak zordur, eskiler ne kadar hor kullansada; vursada yükü banamısın demeden halen çalışıyorlar. Özellikle IZH ve URAL bu konuda kendini ispatlamış.
Gerçi beni yolda bırakmayan motosikletim Regal Raptor'u da es geçmeyim.Ama laf aramızda ne kadar yeni nesil cruiserlar arasında en sağlamlarından biri de olsa eski motosiklerin mekanik aksamı kadar sağlam değiller.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Bende MZ diyorum jawa da yılların eskitemediği motorlarımızdan, Honda jet in resmini koyan arkadaşımız honda business jet piyayasında hiç yer edinememiştir bu katogoride cessna,bonbardier ve gulfstream gelir dünyada.Honda bıraksın motor yapsın uçaklarla uğraşmasın yukardaki telefon modelleri koyan arkadaş önemli bi konuya temas etmiş marka çıkardığı ürünle tanınmalı herkese emniyetli sürüşler..
Arabada BMW , Audi , porche kadar oturaklı sağlam araba yok
Motor da da Yamaha , Suzuki Önde götürüyor
HARLEY DAVİDSON sözün bittiği yer
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Bir markanın her modelide sağlamdır diye bir şey olamaz diye düşünüyorum.
ama aklıma gelen iki model söyliyeceğim.
İnnova
Africa twin
arkadaşlar söylemiş ama bidaha söylemek gerekirse JAWA.... merak ediyorum yeni nesil motorlar 45 50 yasındada tık demedn çalısacakmı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)