Merhaba yoklama kaçağı olan biri A2 motorsiklet ehliyeti alabilir mi?
Merhaba yoklama kaçağı olan biri A2 motorsiklet ehliyeti alabilir mi?
Hopbala.........................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Aldın diyelim, fakat ilk çevirmede problem olmasın. Ayrıntıyı bilmesede.. Eğer böyle ise yoklama kaçağı iken alabildiğin ehliyetin bi anlamı kalmayacaktır.
karakola evraklarını götürdüğünde hemen seni yakalar askerlik sübesine teslim ederler. 3 gün içerisinde de birliğine teslim olursun
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Ne sordum ne cevabı alıyorum. sizden akıl istemedim gerektiği zaman tabii ki gideceğim, bu arada sizin oralar beni ilgilendirmiyor.
serkanADH13
Şu an gidebilecek durumda değilim.
Oda doğru buraya sormam hataydı evet.
alabilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
sülüsünümü
merak etme git al birsey olmaz artık eskısı gıbı cok sıkı degıl ab yasaları ıcın benım tanıdım kacak arkacadaslarım bırak ehlıyet almayı pasaport alıp yurt dısında calısıyor
Eğer yoklama kaçağıysan bişey olmaz.
Ama asker kaçağıysan zaten karakola girdin mi ooo hoşgeldin bi derler.Çünkü onlara senn ikametgahdan yazı gidio karakola şu şu şahıs asker kaçağıdır falan die.
Yada şöyle diyim eğer lise mezunuysan ve 4 yıldır askerlik şubesine uğramadıysan(e tabi bu süre içinde bi üniye falan kayıt yaptırmadıysan) pek bulaşma derim.
Aynı olay bnm başımada geldi ordan biliyorum 5 gün boyunca hergün şubeye gittim hatta elime askerlik görevinizde başarılar dilerim die kağıt bile verdiler ama yırttım son anda
Daha detaylı bilgi verirsen kendin hakkında daha çok yardımcı olabilirim belki
bu benım buralar ile alakalı bişiy değil,
dier kişiler nasıl yaptılar ise sende yapabilirsin,
eğer yapamayacak ihtimalın varsa,
zaten ya tecil ettirirsin,
yada Devlet Sınırsız Tecil Edecektir,
Benımle alakalı bişiy değil zaten,
Kaldıki Elımde Olsa GBT sırasında (keşke görünse kaçaklar) kaçak görüneni alır o anda postalardım askere...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
bazı arkadaşlar askere gitmemiş gibi konuşuyorlar... ben 13 ay güneydoğu'da görev yaptım, hani türkiye haritasının en sağ alt köşesi var ya, işte oradaydım... ihtiyaç olsun, gene giderim. ama içinde bulunduğumuz durum içerisinde sizce asker eksiğimiz mi var? yani terör örgütünün eylemlerine devam etmesi, sürekli şehit haberlerinin gelmesi asker sayımızla mı ilgili? gerçekçi olun biraz... cok yukarlarda oynanan oyunların faturasını mehmete kestirmeyin...
ayrıca, "direk askere gönderme" gibi bir şey yanlış bir uygulama olur. her ne kadar, nadir de olsa, bu ülkede binlerce askerlik cağına gelmiş genç insan ailesinin yükünü sırtında taşıyor. kaç bin tanesi kardeşlerini okutup, annesinin babasının ilaç parasını karşılıyor.
olaylara tek bir açıdan bakmak çözüm değil... bir gün kendinizi karşıda ki insanın yerine koymayı öğrendiğiniz de bu ülkede cok şeyler değişecek.
arkadaşımın sorusuna gelecek olursak, a2 ehliyeti bilmiyorum ama benim yoklama kaçağı arkadaşım emniyete gittiğinde yoklama kaçağı olduğu cıktı... yoklamasını yaptırdı, tecil ettirdi gitmedi orası ayrı mesele ama yoklama kaçağı olduğu çıkmıştı ortaya...
it's a long way to the top...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)